Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
10 set 2010
NO PODEM quedar-nos impassibles davant l’ofensiva del Govern i la Patronal (amb la inestimable col•laboració dels sindicats del sistema: CCOO i UGT)...
solidaridad_obrera.jpg
... amb plans d’ajust que retallen salaris i beneficis socials; amb reformes laborals que abarateixen l’acomiadament buscant que sigui lliure i gratuït, que obren la possibilitat d’incomplir l’acorda’t en els convenis col•lectius, que fomenta les Empreses de Treball Temporal en tots els sectors inclosa l’administració pública, etc.; amb el “pensionazo” que allarga l’edat de jubilació a 67 anys i el nombre d’anys de 15 a 20 per calcular la pensió. PERQUÈ NO hem de consentir més retallades socials

Avui la lluita està adormida, en els llocs de treball, als barris. LA NOSTRA RESPONSABILITAT ÉS DESPERTAR-LA, des de l’assemblea i el respecte tant a d’individu com a la decisió col•lectiva lliurement adquirida, amb la mobilització al carrer i en els llocs de treball, fins i tot en aquesta vaga general que els sindicats del sistema: CCOO i UGT, fortament desprestigiats, han convocat pel 29 de setembre per “rentar-se la cara” i tornar a negociar acords antiobrers com el signat al febrer passat denominat Acord per a la Negociació Col•lectiva que garanteix la misèria salarial per als propers tres anys.

Enfront d’aquesta fal•làcia de la CRISI ECONÒMICA, que serveix per donar una altra volta de rosca més a l’explotació obrera, perquè els capitalistes obtinguin més beneficis, mentre pretenen que paguem els seus excessos, la seva corrupció i la seva cobdícia, els treballadors hem d’unir-nos. L’anarcosindicalisme és una eina de lluita vàlida per arribar a crear una societat nova; és, sí, una alternativa de present a la qual no renunciarem perquè el nostre futur i el de les següents generacions depèn del que avui i demà siguem capaces de mantenir.

Davant aquesta situació els treballadors organitzats en la anarcosindical SOLIDARITAT OBRERA hem decidit no participar en la convocatòria d’aquest “paripé” de Vaga General, i sí proposar a totes les organitzacions sindicals de base, la convocatòria de Vaga General en data diferent i amb la voluntat de lluitar fins a tirar enrere aquestes agressions. No hem tingut èxit en la nostra proposta, però no desesperem. Més primerenc que tard estarem obligats a convocar unitàriament, sense els sindicats del sistema, doncs les voltes de rosca en la sobreexplotació van a continuar, com ja estem veient a Grècia. Volen portar-nos a les condicions que els obrers patien al segle XIX i són insaciables. Si no els plantem cara no van a *cejar en les seves agressions.

A Barcelona el 18 de setembre convoquem al costat de CNT Catalunya i CGT una MANIFESTACIÓ diferenciada dels sindicats del sistema, en la qual exposem als treballadors en general les nostres posicions clarament.

A Madrid convoquem unitàriament amb les organitzacions que formem la Plataforma cal aturar-los els peus! un Acte-Assemblea (11h. Escola Superior d’enginyers Industrials C/José Gutierrez Abascal, 2) i Manifestació a Vallecas (20h. Metre Buenos Aires) el dia 23 de setembre, dijous i la MANIFESTACIÓ alternativa del mateix 29 de setembre, encara que amb el compromís de donar continuïtat a la Vaga General després del 29-S.

La Vaga General del dia 29 de setembre ha de tenir continuïtat amb altres aturs i mobilitzacions fins a aconseguir la retirada de la reforma laboral i de les retallades socials.

www.solidaridadobrera.org

ORGANITZA’T PER LLUITAR

Nom i Cognoms

Domicili postal CP

Localitat Telèfon:

E-mail:

Empresa en la qual treball:

Envia’ns aquestes dades a soli.tarragona ARROBA gmail.com o a

soliobrera ARROBA gmail.com i ens posarem en contacte amb tu
Mira també:
http://www.solidaridadobrera.org
http://www.kaosenlared.net/noticia/hay-motivos-para-mas-huelga-general

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
10 set 2010
Gracies compañes de Madrid, per publicar aixo aqui.
una abraçada SOLI a Catalunya
Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
11 set 2010
A Catalunya ja tenim Sindicat:

http://www.cnt.cat

Unir esforços o dividir? Tú decideixes
Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
11 set 2010
Tú també decideixes, no deixis la feina pels demés. Pot ser que el 18 alguns ja hem decidit unir esforços roig i negres, malgrat que d'altres divideixin.
Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
11 set 2010
A Catalunya timbrem sindicat, si unim esforços, la CNT-AIT la respecto però, el seu secretaria regional de Catalunya actual que es de Tarragona, no el Reconec com anarcosindical, son una colla de amics que no respecten els acords y estatus de CNT....
el anarcosindicalisme tornarà, quan actuem amb respecte, comprenguem les diferents postures i no imposicions d’uns quants, i unim esforços per crear una anarcosindical, per fer força i tirar endavant els projectes necessàries per fer realitat la lluita obrera.
CNT-AIT, CGT, CNT Catalunya i Solidaritat Obrera no te res a veure amb l’anarcosindicalisme dels anys 10, 20 i 30.
Si això no o enteneu podeu tancar el xiringuito, no podem sigui amb la idea de fer el mateix que als anys 30, per que no funciona, el comitès no funcionen, i l’acció directa depèn de l’empresa.
l’esforç i arribar als treballadors es la nostra feina, fer mítings xerrades i periòdic, per la nostra militància, no serveix, l’informació a d’arribar als llocs de treball, als carrers.
UNIÓ, ACCIÓ I AUTOGESTIÓ, ES L’ÚNIC CAMÍ.
Visca l’anarcosindicalisme!
Sindicato Sindicat