Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
10 set 2010
NO PODEM quedar-nos impassibles davant l’ofensiva del Govern i la Patronal (amb la inestimable col•laboració dels sindicats del sistema: CCOO i UGT)...
solidaridad_obrera.jpg
... amb plans d’ajust que retallen salaris i beneficis socials; amb reformes laborals que abarateixen l’acomiadament buscant que sigui lliure i gratuït, que obren la possibilitat d’incomplir l’acorda’t en els convenis col•lectius, que fomenta les Empreses de Treball Temporal en tots els sectors inclosa l’administració pública, etc.; amb el “pensionazo” que allarga l’edat de jubilació a 67 anys i el nombre d’anys de 15 a 20 per calcular la pensió. PERQUÈ NO hem de consentir més retallades socials

Avui la lluita està adormida, en els llocs de treball, als barris. LA NOSTRA RESPONSABILITAT ÉS DESPERTAR-LA, des de l’assemblea i el respecte tant a d’individu com a la decisió col•lectiva lliurement adquirida, amb la mobilització al carrer i en els llocs de treball, fins i tot en aquesta vaga general que els sindicats del sistema: CCOO i UGT, fortament desprestigiats, han convocat pel 29 de setembre per “rentar-se la cara” i tornar a negociar acords antiobrers com el signat al febrer passat denominat Acord per a la Negociació Col•lectiva que garanteix la misèria salarial per als propers tres anys.

Enfront d’aquesta fal•làcia de la CRISI ECONÒMICA, que serveix per donar una altra volta de rosca més a l’explotació obrera, perquè els capitalistes obtinguin més beneficis, mentre pretenen que paguem els seus excessos, la seva corrupció i la seva cobdícia, els treballadors hem d’unir-nos. L’anarcosindicalisme és una eina de lluita vàlida per arribar a crear una societat nova; és, sí, una alternativa de present a la qual no renunciarem perquè el nostre futur i el de les següents generacions depèn del que avui i demà siguem capaces de mantenir.

Davant aquesta situació els treballadors organitzats en la anarcosindical SOLIDARITAT OBRERA hem decidit no participar en la convocatòria d’aquest “paripé” de Vaga General, i sí proposar a totes les organitzacions sindicals de base, la convocatòria de Vaga General en data diferent i amb la voluntat de lluitar fins a tirar enrere aquestes agressions. No hem tingut èxit en la nostra proposta, però no desesperem. Més primerenc que tard estarem obligats a convocar unitàriament, sense els sindicats del sistema, doncs les voltes de rosca en la sobreexplotació van a continuar, com ja estem veient a Grècia. Volen portar-nos a les condicions que els obrers patien al segle XIX i són insaciables. Si no els plantem cara no van a *cejar en les seves agressions.

A Barcelona el 18 de setembre convoquem al costat de CNT Catalunya i CGT una MANIFESTACIÓ diferenciada dels sindicats del sistema, en la qual exposem als treballadors en general les nostres posicions clarament.

A Madrid convoquem unitàriament amb les organitzacions que formem la Plataforma cal aturar-los els peus! un Acte-Assemblea (11h. Escola Superior d’enginyers Industrials C/José Gutierrez Abascal, 2) i Manifestació a Vallecas (20h. Metre Buenos Aires) el dia 23 de setembre, dijous i la MANIFESTACIÓ alternativa del mateix 29 de setembre, encara que amb el compromís de donar continuïtat a la Vaga General després del 29-S.

La Vaga General del dia 29 de setembre ha de tenir continuïtat amb altres aturs i mobilitzacions fins a aconseguir la retirada de la reforma laboral i de les retallades socials.

www.solidaridadobrera.org

ORGANITZA’T PER LLUITAR

Nom i Cognoms

Domicili postal CP

Localitat Telèfon:

E-mail:

Empresa en la qual treball:

Envia’ns aquestes dades a soli.tarragona ARROBA gmail.com o a

soliobrera ARROBA gmail.com i ens posarem en contacte amb tu
Mira també:
http://www.solidaridadobrera.org
http://www.kaosenlared.net/noticia/hay-motivos-para-mas-huelga-general

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
10 set 2010
Gracies compañes de Madrid, per publicar aixo aqui.
una abraçada SOLI a Catalunya
Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
11 set 2010
A Catalunya ja tenim Sindicat:

http://www.cnt.cat

Unir esforços o dividir? Tú decideixes
Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
11 set 2010
Tú també decideixes, no deixis la feina pels demés. Pot ser que el 18 alguns ja hem decidit unir esforços roig i negres, malgrat que d'altres divideixin.
Re: Hi ha Motius per a MÉS Vaga General
11 set 2010
A Catalunya timbrem sindicat, si unim esforços, la CNT-AIT la respecto però, el seu secretaria regional de Catalunya actual que es de Tarragona, no el Reconec com anarcosindical, son una colla de amics que no respecten els acords y estatus de CNT....
el anarcosindicalisme tornarà, quan actuem amb respecte, comprenguem les diferents postures i no imposicions d’uns quants, i unim esforços per crear una anarcosindical, per fer força i tirar endavant els projectes necessàries per fer realitat la lluita obrera.
CNT-AIT, CGT, CNT Catalunya i Solidaritat Obrera no te res a veure amb l’anarcosindicalisme dels anys 10, 20 i 30.
Si això no o enteneu podeu tancar el xiringuito, no podem sigui amb la idea de fer el mateix que als anys 30, per que no funciona, el comitès no funcionen, i l’acció directa depèn de l’empresa.
l’esforç i arribar als treballadors es la nostra feina, fer mítings xerrades i periòdic, per la nostra militància, no serveix, l’informació a d’arribar als llocs de treball, als carrers.
UNIÓ, ACCIÓ I AUTOGESTIÓ, ES L’ÚNIC CAMÍ.
Visca l’anarcosindicalisme!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more