Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Poblenou: 8 anys] Vídeo + web nova, Festa Major, Activitats
08 set 2010
Avui, 8 de setembre, es compleixen 8 anys de la presentació de l'Assemblea de Joves del Poblenou, realitzada a l'ara desaparegut, per l'especulació urbanísitca i la pressió immobiliària, CSO Ikària.
Ruta-crítica-copia.jpg
cartell-activitats-BILBAO-PALLARS.jpg
L’Assemblea de Joves de Poblenou ha realitzat multitud d’actes i activitats des dels seus inicis, de les quals cal destacar el Concert/Jornada Rebel de Maig, organitzat des de fa 5 anys durant les Festes de Maig del barri. Hem organitzat xerrades, sopars solidaris, debats, cercaviles, actuacions de cultura popular, projeccions de documentals, festes i concerts per autogesionar-nos i sobretot hem estat donant la cara contra l’especulació i reivindicant el carrer com a espai de trobada i de difusió de la nostra lluita.
Molts han estat els altibaixos de l’Assemblea en aquest temps, moltes les persones que han anat passant, deixant el seu granet de sorra, però cada cop que hem caigut ens hem tornat a aixecar. Noves joves anem agafant el relleu per plegades seguir construint història.

En motiu d'aquest vuité aniversari, estrenem web nova, amb el domini www.jovespoblenou.cat.
I presentem un video d'explicació ipresentació de l'Assemblea: http://www.youtube.com/watch?v=363wcrCYVFE

I us informem de les activitats que realitza l'Assemblea en el marc de la Festa Major del barri.

- Ruta pel Poblenou: 22@, urbanisme i crisi

El proper diumenge 12 de setembre a les 12h, entre l’Assemblea de Joves del Poblenou i l’Assemblea d’Endavant del Poblenou-Clot, organitzem una ruta pel barri. Organitzem una visita guiada per alguns dels indrets del barri agredits per la violència urbanística, en els àmbits de l’habitatge, el treball, el patrimoni històric i els equipaments. La ruta s’inicia a la Rodona del Casino (Rambla del Poblenou amb c. Ramón Turró) i en acabar pica-pica.

- Concert de música en viu i Cabaret

L’Espai Jove de Festa Major d’enguany, finalment es manté a la cruïlla Bilbao-Pallars, serà un espai replet d’activitats des del divendres 10 al dissabte 18. Especialment us convidem a assistir al Cabaret de Circ: Dia de Sol el dijous 16, i al Concert de dissabte 18, activitats que realitzem conjuntament tots els col·lectius de l’espai: l’Ateneu Popular Octubre, el CSOA La Teixidora, l’Agrupament Escolta Rakxa, 9Gats del Taulat, i l’Assemblea de Joves del Poblenou.

Esteu tots convidats a la Festa Major del Poblenou, junts construïm el nostre barri!
Mira també:
http://www.jovespoblenou.cat
http://www.youtube.com/watch?v=363wcrCYVFE

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Poblenou: 8 anys] Vídeo + web nova, Festa Major, Activitats
08 set 2010
un video molt currat
Sindicato Sindicat