Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
02 set 2010
Mireu també -i aviseu-me- si hi trobeu posts nacional-indepes-sobiranistes-secesionistes-;] a indymedias localitzats a paisos amb tensions secesionistes importants, com per exemple:
http://quebec.indymedia.org
http://scotland.indymedia.org
http://belgium.indymedia.org
Si 'indepes' i convergents comparteixen objectius tan evidents com 'la nacio', 'la senyera', 'la cultura' i altres mes soterrats com 'repartiment de poder' o identiques arrels 'religioses' amb la coartada de 'la llengua'... quina credibilitat poden tenir? Qui pot demostrat que aquests 'indepes' no son el tentacle xupi-guai-atractiu-pel-jovent-rebel dels qui controlen els diners, la terra, la judicatura, els mitjans de comunicacio, la cultura, l'ensenyament, l'estat, la banca, la policia...
Que des de una web de contrainformativa altermondialista estiguem demanant 2000 km de fronteres que ara no existeixen, cent mil funcionaris mes per la creacio d'un nou Estat capitalista, mes cossos repressius, l'aplicacio de netejes etniques i culturals...- pero 'catalanistes', aixo si-, no ens fa caure la cara de vergonya? Que ningu no s'en adona qué i qui hi ha darrere d'Endavant & co.?
Mira també:
http://indymierda.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
02 set 2010
http://montseindependentistaradical.blogspot.com/2006_06_01_archive.html

Ací, potser no trobaràs una resposta concloent a la qüestió de si l'EI és o no és el tentacle xupi-guai de ña dreta caputalista, però el fart de riure està garantit.

Salut!
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
02 set 2010
Ai aquests "sessesionistes, no se pot permitir" XD.

En fi, tres coses:

1) ets molt selectiu alhora d'elegir els IMC. Igual podríem fer un cop d'ull als de Euskal Herria, Galiza o Irlanda (que com els Països Catalans, són pobles on l'estat nega els seus drets) a veure si no diuen res sobre la seva qüestió nacional (i encara més per les seves respectives diades.

2) Dius:

"Qui pot demostrat que aquests 'indepes' no son el tentacle xupi-guai-atractiu-pel-jovent-rebel dels qui controlen els diners, la terra, la judicatura, els mitjans de comunicacio, la cultura, l'ensenyament, l'estat, la banca, la policia..."

Perdona, però no hem de demostrar res a ningú. Si tu tens una acusació, igual ets tu qui hauries de provar el que dius, o no? quina classe d'anarquista ximplet ets?¿?¿? qui pot demostrar que no ets realment un neonazi pedòfil misògen i clasista?

3) L'obsessió amb les fronteres. Els TONTETS, els IMBÈCILS, tendeixen a mirar el dit quan el savi assenyala la lluna. El problema és la dominació política, la homogeneització dels pobles, la negació de drets, etc. no les fronteres (una simple conseqüència). Si el problema fossin les fronteres, tu deuries ser més feliç a finals del XIX principis del XX amb moltes menys fronteres a causa de la colonització dels països europeus damunt els pobles africans. Sens dubte, moltes menys fronteres hi havia i molts menys estats que ara.

En fi, no gasto més temps que no vals la pena. Per cert, gràcies per expressar la teva preocupació, m'has motivat i a partir d'ara em preocuparé els propers dies de penjar notícies de convocatòries envers la diada. Un cop més, com veus, generes l'efecte invers.
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
02 set 2010
Resposta a les 3 coses:
Nomes cap fer un cop d'ull al IMC Galiza per veure quin es el resultat del spamming nazionalista: una crida al seny en la capçalera i un merder de cal deu. A l'IMC Euskal Herria, dominat durant anys per la penya abertzale la sensacio que tens es de desanim i als abertzales 'en retirada' un cop el mal ja esta fet. Al IMC Irlanda, el independentisme es marginal. Massas morts de l'IRA i els Unionistes, massa dolor PER NO RES.

2. Empirisme. Des de la transcisio [1976] estic veien el 'herois de la catalanitat' criant panxa i fent caixa [Lluis Llach, Raimon, Joan Isaac, Pi de l Serra, Marina Rossell...] per passar-se al bandol socioconvergent-reputalà -mes adient a la seva capacitat adquisitiva-. La suqueria idem de idem. Els radicals indepes, un cop es treuen una pasta es passan sense floritures al enemic. La llista es massa llarga.
3. Les fronteres et semblaran be a tu, que aspires a obtenir algun xollet o carguillo ben remunerat dins un hipotetic nou estat catala. Idem de idem amb l'homogenitzacio dels pobles: Sardana, si... rumba catalana... ja vorem. Ball de bastons, si... sicalipsi africana, no. Pompeu Fabra, si... que cadascu s'expressi com pugui amb qui vulgui, no.
Qui defensa l'homogeneitzacio?
No perdo mes temps amb tu, que haig de fer massa esforç per rebaixarme a les teves coordenades mentals.
Et podries preocupar de quelcom més que la Diada
03 set 2010
El dret dels pobles a decidir el seu futur sempre ha format part de l'ideologia d'esquerres i va lligada a la lluita social.

Els exemples que poses de Quebec,Scotland,Belgium, no valen, perque allà els partits independentistes més grans són de dretes, per això no apareixen a Indymedia.
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
Repartiment del poder a Catalunya:
CiU : 1 milio de vots
ERC : 400 000 vots
CuP : 20 000 vots

Com es pot deduir d'aquestes dades, l'independentisme.sobiranisme es clarament una opcio d'esquerres, progressista i molt majoritaria... De fet, el partit del Macia Alavedra abans d'integrarse a CiU es deia 'Esquerra Democratica de Catalunya' [sic]
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
Ja veig que sociologia tu no gaire.

Si agafes qualsevol estudi del CEO o del CIS, veuràs que en el sector partidari d'un estat propi es decanta/considera HEGEMÒNICAMENT cap a l'esquerra. Fins i tot en aquella gent que a vegades pugui defensar coses més que qüestionables des d'un punt de vista diguem-ne d'esquerres, la gent oscil·la clarament cap aquí. De fet, en l'imaginari col·lectiu s'associa dreta a espanyolisme, del qual l'expresió més pura és el franquisme, mentre que per esquerra s'associa a "catalanisme", de la qual l'expressió més plena seria l'independentisme. No és estrany que tant votants com gent d'altres partits situin doncs més a l'extrema esquerra a ERC que a ICV-EUiA, cosa que en principi no és així, però així és com es visualitza.

Per cert, CiU no és cap partit independentista. És un partit que s'adapta al que calgui, i de fet, mentre va estar 23 anys de dictsdura pujoliana, va fer tots els possibles per combatre l'amenaça independentista de l'MDT (no tan real com potencial), impulsant la Crida com a força catalitzadora d'un catalanisme "controlat", "cívic" i obedient en comptes d'un MDT que no controlava i que alguns dies (diades, mani per l'assassiat de S. Brouard,...) deixava un rastre de destrucció al carrer prou important. Així doncs, CiU no és més que el clàssic emperador romà que dóna al poble el que vol sentir.. Que aquest oscil·la cap al sobiranisme? doncs accentuem una mica el discurs...


Un últim apunt. Dius :
"Com es pot deduir d'aquestes dades, l'independentisme"
Si d'aquestes dades es pot deduir això, que hauríem de deduir d'aquelles poblacions de l'AMB que tu anomenes de la classe obrera que voten massivament PP i PSOE? que són tots fatxes majoritàriament? si són tots fatxes, ens hem de solidaritzar amb ells? estan explotats, pel que es "dedueix d'aquestes dades"?
White Catalanman Speaks (WC's) ¡¡STOP!!!
03 set 2010
L'once de setembre no hi ha res a celebrar, a veure quan desde l'esquerra comencem a mourens davant d'aquestes onades nacionalistes on el racisme de bona familia queda reflexat tant en els discursos com a la pràctica. Per exemple:

Quants Hassan, Willy i Rocio aniran a la manifestació? quantes persones nascudes a catalunya queden excloses i perquè?

Quan es farà un cartell de la diada en castellà o en àrab o en xinès?

Perquè passejaran pels carrers nomès els WC's?

A quina classe social pertanyen els WC's?

Com es que els WC's ocupen tan espai a indymedia BCN?

etc...
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
Molt destruïr -portes dies sencers i molts mesos obsessionat fent comentaris aquí -força comentaris bastant el·loquents per cert, tot i que també grollers; però no et veus capaç d'ordenar les teves idees en un text coherent i, enlloc d'això et dediques a boicotejar i a fer mal gratuïtament. Molta gent jove militant -de tots els àmbits- m'ha dit que ja no mira Indymedia, donat que l'aborreix aquest estira i arronsa de tanta baixesa intel.lectual
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
No sé pq t'entestes a faltar el respecte, insultar i difamar per internet, posant al mateix sac a una tradició clarament ANTI-CAPITALISTA, com és l'Esquerra Independentista i opcions molt minoritàries i irrisòries que si que són de dretes com les JNC o d'altres obertament feixistes i racistes com Unitat Catalana i els seus cadells 33. Com ja han comentat més d'un cop, això és QUINTACOLUMNISME -i jo no tinc res d'estalinista- però no ens podem permetre el luxe de desqualificar d'aquesta forma, per favor -tan gran és el teu odi i ressentiment personal, que et porta a fer comentaris barroers a tort i a dret?- Estic totalment d'acord amb que necessitem un espai anti-capitalista capaç d'assimilar i acceptar amb bon fer i diàleg els dissentiments i discussions, però això se'n va una mica de mara, no et sembla? Amb l'ofensiva neoliberal cal que avancem cap a un altre camí -cosa que evidentment no vol dir integrar-se en un mateix sac, negant els punts de vista, donat que si una cosa crec és també en la importància de preservar la idiosincràcia i els principis propis, amb la qual cosa no em fa por que hi hagi escisions, donat que estarem actuant segons el que creiem- Una mica de respecte anirà bé a totdon
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
"Les S.A. no tenien res a veure amb les S.S." oi?Nomes compartien ideals, ideologia, senyera, odi racial, lideratges, bel·ligerancia anticomunista i antilliberal, patria i cultura...

"Els peronistes 'montoneros' no tenien res a veure amb els peronistas 'oficialistes' de Lopez Rega al 1976..."
Nomes compartien amb els dretans peronistes ideals interclasistes, ideologia, demagogia, bel·ligerancia social, odis identitaris, lideratge carismatic i ambivalencies demagogiques...

"Els abertzales de la ETA no tenen res a veure amb els xenofobs plutocrates i reaccionaris del PNV..."
Nomes comparteixen la mateixa patria, la mateixa religio, el mateix idioma, la mateixa intolerancia, la mateixa obcecacio; nomes foren una escissio de les juventuts peneuvistes i s'estructuraren a un seminari de frares capellans ultracatolic sota la ferula dels liders catolics del PNV i l'ideologia d'en Sabino Arana...

"Els talibans no tenen res a veure amb l'islamisme"
Nomes son una part menyspreable de fanatics que no han compres la riquesa i la voluntad enlluernadora dels textes coranics...
Els regims irania, saudita, les madrasses, les dictadures islamiques, etc. son gent que no ha compres res de les ensenyançes de Mahoma!

"Els estalinistes i els khmers rojos no tenen res a veure amb els marxistes de debó..."
Nomes son una minoria oportunista amb molta capacitat de maniobra i pocs escrupuls recolçats per la part mes impresentable de les masses obreres...

I aixi podriem seguir fins que a les grenotes es facin rastas al cabell!
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
Maki, argumentar en base a l'origen de les persones és totalment xenòfob, així que revisa la teva ideologia
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
Inadaptat sucial, picot negre, senyor ".", etc. Per moltes frases bén trabades que escriviu/iguis -a voltes, sobretot extretes de context, amb força raó- no enlluernareu/às a la gent que té unes sòlides ideologia formada i que fidel al que creu, no es deixa convèncer fàcilment en fòrums pseudo-polítics, ni busquen confrontació gratuïta. Visca la terra! Visca l'alliberament social!
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
Ací no es tracta de fer proselitisme, cony-vèncer ni vendre enciclopèdies, senyor gris fosc i roig acarminat. DEL QUÈ ES TRACTA ÉS DE QUE DEIXEU L'IMC LLIURE DE PROPAGANDA ETNOCENTRISTA, de folklore, de programes de festes de curses de sacs, torxes, sardanes i demés folklore del q li agrada a la burgesia, fruint de com el populatxo fa de mono de fira per a divertir-los i avant-posant el logotip quadribarrat al logotip bi-barrat com a nota "dissident". Llegeix-te el "No logos" de la Naomi Klein
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
si, perque no sou ningu, PRIMOS.
Re: Com cada any per la diada, ens cau a sobre un allau de merda etnocentrica
03 set 2010
M'agrada aquest nick, fou precisament l'ULisses qui el va emprear primer per confondre a Polifem i als seus ciclops per poguer fugir de la cova del ogre canibal...
- Qui t'ha petat l'ull, Polifem?
- Ningu! Ningú ho ha fet...
- Doncs si Ningú ho ha fet, que vols que fem?
Sindicat Terrassa