Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Què hi ha darrere de la prohibició del burca i del niqab?
26 ago 2010
Xerrada-debat a l'Ateneu Popular de València sobre els decrets de prohibició del burca i el niqab
burqa copy.jpg
L'Asseblea de l'Horta d'Endavant ha organitzat un debat sobre la recent prohibició del burca i el niqab en diferents municipis del nostre país. La xerrada-debat "Què hi ha darrere de la prohibició del burca i el niqab?" comptarà amb la presència de Glòria Casas Vila i Sylviane Dahane -ambdues membres de la campanya Per la retirada del decret del burca i del niqab. Totes ciutadanes de ple dret

L'acte tindrà lloc el proper divendres 3 de setembre a les 19h l'Ateneu Popular de València (C/ Pere Bonfill 12 - barri del Botànic - València)

Vos esperem!


http://www.endavant.org
Mira també:
http://www,endavant.org
http://contradecretburca.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Què hi ha darrere de Endavant?
27 ago 2010
Dos mil anys de guerra social per combatre la dominacio masclista promoguda des de les castes sacerdotals. Cinq cents anys de lluita pel laïcisme, contra els deus i els dogmes.
Segles d'enfrontament classe contra classe per combatre l'opressio capitalista.
Dos segles de lluites obreres per assolir un estat del benestar que ara es troba amenaçat per tot arreu. No cal esser un geni pel esbrinar qui hi ha darrere d'aquesta ofensiva pro-nicab als media contrainformatius. Qui ha estat sempre a favor de l'explosio demografica. De les dones sotmeses al deu pare omnipresent. Quines conseqüencies te que les dones magrebines siguin 'conejas de cria' sense veu ni vot i amb dret d'estat calladetes i amagadetes dels ulls de qui no son els seus propietaris?
'Creced y multiplicaros...' porque asi los avances sociales se iran a tomar por el saco! Inch'Allah! I perque aixi les mezquides i les parroquies tornaran a omplirse de fidels. Res de multiculturalitat: cada 'cultura' o 'cultureta' defensan les seves lleis ancestrals.
Lo mes inquietant es que defensin l'us del burka i el vel islàmics, simbols d'opressio masclista, des de l'IMC BCN, els talibans del catalanisme amb un discurs seudofeminista bastant verosimil.
Com diria el meu avi faiero: aqui hay cura encerrao...
Re: Què hi ha darrere de la prohibició del burca i del niqab?
27 ago 2010
Lo primero, para entender hay que tener un mínimo de inteligencia, y si no se tiene, el entendimiento se hace difícil y la comprensión imposible.
Nadie defiende el niqab, sino que se está en contra del decreto. ¿Entiende usted la diferencia señor curita?. No he visto que se haya hecho ningún decreto contra la sotana, o los tocados de las monjitas, ni tampoco que se les prohiba ninguna ayuda oficial o subvenciones, si no visten de manera laica.
¿Voulé vous couché avec moi, ce soir?
Re: Què hi ha darrere de Endavant? Esplais, Aplecs, Excursionistes, Caus, Capelletes seglars, etc
28 ago 2010
Resposta: No.
I demanar els mateixos privilegis que tenen els fills de... Roma pels fills de... La Meca a l'IMC BCN es tant vergonyos que no cal ni comentar-ho:
Se us veu el llautó cat-equista.
Sindicato Sindicat