Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Associació il·lícita? O més aviat persecució independentista?
25 ago 2010
Malgrat el motiu oficial de la detenció de l'Eudald Calvo, totes les organitzacions de l'Esquerra Independentista no dubten gens a l'hora d'afirmar que se l'ha detingut per la seva intensa militància al si d'organitzacions com Maulets, SEPC i al capdavant del moviment estudiantil en lluita contra Bolonya.
eudald.jpg
El delicte més greu que s'imputa a Calvo és el d'associació il·lícita, pel qual es requereix que tres o més persones cometin delictes de forma continuada. Per acusar l'Eudald de moment els Mossos es basen únicament en una fotografia on apareix amb un megàfon durant una protesta a l'estació de ferrocarrils de la UAB per denunciar l'elevat preu del transport públic.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/10275/1/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Associació il·lícita? O més aviat persecució independentista?
25 ago 2010
Els feixistes dels Mossos d'Esquadra i la Conselleria d'Interior estan utilitzant una figura penal pensada per a mafiosos i terroristes per perseguir activitats polítiques com xerrades, manifestacions pacífiques (vaja i quan no ho són és perque els mossos es dediquen a apallissar aleatoriament a tort i a dret!) protestes... és la perversió de la llei i no denunciar aquest cas de repressió, així com el de Martí Humet ens converteix en encbridors i complices de la repressió feixista.

A qui aprofiti la militància independentista de Calvo per contribuir a la caça de bruixes criticant la ideologia del reprimit, o s'empari en l'anonimat d'internet i els propis prejudicis per acusar-lo de victimista, haurà de ser considerat un colaboracionista i aliat del capitalisme en la lluita anticolonial del poble treballador català!

La solidaritat és la tendresa dels pobles.
Re: l'Ei? Una colla de cretins impresentables!
25 ago 2010
Em sembla que aquest estiu ens disfressarem d' aliats-colaboracionistes del capitalisme contra la lluita anticolonial del poble treballador català: es d'aillo mes modern i el que ara es porta al Pacha d'Eivissa!
Re: Associació il·lícita? O més aviat persecució independentista?
25 ago 2010
nosaltres ens solidaritzem...

es el vano intento de un poder que gobierna mediante la gestión del miedo de la poblacion
Re: Associació il·lícita? Cretinismo!
25 ago 2010
es el vano intento de intentar cambiar las cosas para que vengan unos monaguillos disfrazados de revolucionari-indepe-quatribarrat a venderte la misma parroquia de siempre pero con cuatro barras en vez de dos...
Divide, confunde, manipula... y venceras!
Re: Associació il·lícita? O més aviat persecució independentista?
25 ago 2010
uiii... vigileu que s'us considerarà colaboracionistes i aliats del capitalisme en la lluita anticolonial del poble treballador català.
vigileu vigileu que això sembla serio.
No si us plau
26 ago 2010
Òstia això no si us plau, no hem digue que sóc un colaboracionista i aliat del capitalisme en la lluita anticolonial, el que volgueu, però això no...

He d'anar d'acampada a costa dels papas aquest estiu i no vul que ells meus amics i amigues hem diguin això.
Re: Associació il·lícita? O més aviat persecució independentista?
26 ago 2010
hoola, esteu aqui? Han detingut a una persona, per fer les coses que altres hem fet munt de cops.

Deixeu de dir tonteries per l'amor de deu, aixi mai arribarem mai a cap de lloc.

Foc a la policia i que visca l'anarquia.
Re: Associació il·lícita? O més aviat persecució independentista?
28 ago 2010
... deixeu d'intoxicar a l'IMC BCN amb els vostres martirs de pa sucat amb oli.

postdata:
i deixeu en pau 'l'anarquia', que es una utopia no te res a veure amb les estelades, l'etnocentrisme i les tradicions inspirades per capellans catalufos al servei dels convergents!
Sindicato Sindicat