Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Hip-Hop x Palestina
23 ago 2010
palestinabajaparaweb.JPG
Hip hop X Palestina

Sala Apolo de Barcelona el divendres 27 d'agost

En solidaritat amb el poble palestí que pateix una ocupació de fa més de 40 anys i per denunciar els efectes devastadors del setge sobre la franja de Gaza que dura ja fa més de dos anys tindrà lloc el festival de Hip-hop per Palestina.

L'associació Ailén, amb el suport de Unión Central, Zona Grande Enterprise i l' Ongd SODEPAU, organitzen el concert benèfic Hip-Hop X Palestina el proper 27 d'agost a la Sala Apolo de Barcelona.

Ailén i amb el suport de Unión Central, Zona Grande Enterprise, és el quart concert benèfic que organitzen a Barcelona per posar el seu gra de sorra contra les injustícies socials i mostrar el caràcter reivindicatiu i de protesta del Hip-Hop. El primer fou “Hip Hop x Darfur” i el van seguir “ Hip Hop contra el hambre” i “Hip Hop x Haití”.

SODEPAU és una Ongd de solidaritat internacional amb una trajectòria de més de 15 anys d’experiència en cooperació al desenvolupament en països mediterranis, i de forma destacada a Palestina.

El concert HIP HOP X PALESTINA començarà a les 17:30 i finalitzarà a les 23:00, on passaran per l’escenari algunes de les bandes de Hip Hop més reconegudes del moment: ZPU; Demo Noult Dj Swet, Ferran M.D.E &Trafik; Sr. Zambrana, Sucios Socios, El Bezea & Dj Chel; Sickno, Treut, Felino Skizo SPH.

Els beneficis del concert aniran destinats íntegrament al poble palestí.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Hip-Hop x Palestina
23 ago 2010
Molt bona iniciativa, llàstima que es faci a un lloc tan FASTIGÓS com l'apolo: aviam com es comporten els segurates nazis aquest divendres..
Aprofiteu que sou a Barcelona
23 ago 2010
Esta bé que feu Hip Hop a Barcelona perquè a Gaza Hamas no permetria mai cap concert d'aquest tipus de música i us correrien a bastonades. Ja sigui per Palestina o per qualsevol altra cosa, la música Rock o Hip Hop no està ben vista per les autoritats religioses de Gaza ja que atempta contra l'Islam.

De fet sota els talibans la música de tot tipus estaba prohibida a l'Afganistan, llàstima que els americans ho hagin esgarriat tot ara i permeting fins i tot cines.
Re: Hip-Hop x Palestina
23 ago 2010
El cine que permiten los americanos, es el que llevan ellos con los marines, convirtiendo todo el país en un plató, en el que siempre ganas los buenos y el mundo queda a salvo de una nueva amenaza. Menos mal que siempre aparece el séptimo de caballería a salvarnos, ahora, lo que no entiendo muy bien, es por qué han matado al resto de mi familia si también eran buenos. Son tan buenos los americanos, que si les hago de interprete antes de matar a alguien, me dan un "chiclet" y me dicen "just do it".
Hip Hop x la Humanitat
23 ago 2010
Pots dedicar els teus 6 euros als "efectes devastadors del setge"...


http://safaimages.photoshelter.com/search?I_DSC=gaza+mall&I_SDATE[MM]=&I_SDATE[DD]=DD&I_SDATE[YYYY]=YYYY&I_EDATE[MM]=&I_EDATE[DD]=DD&I_EDATE[YYYY]=YYYY&I_CITY=&I_STATE=&I_COUNTRY_ISO=&I_ORIENTATION=&I_IS_RELEASED=&I_IS_PRELEASED=&_CB_I_PR=t&_CB_I_PU=t&_CB_I_RF=t&_CB_I_RM=t&I_SORT=RANK&I_DSC_AND=t&V_ID=&G_ID=&_ACT=search


http://safaimages.photoshelter.com/search?_bqO=7&_bqH=eJxtkM1qwzAQhJ8muf-

... o als qui realment ho necessiten

http://www.intermonoxfam.org/ca/page.asp?id=3799
Apolo fa fàstic
23 ago 2010
Molt bon el programa, llàstima el lloc que heu triat, com bé ha dit OK.

Un concert de resistencia en un garito que és un negoci amb segurates que més ens podrien recordar als jueus matons que als palestins que lluiten per la seva terra.

I sobretot perque tenim un munt de locals autogestionats que porta endevant la gent que lluita aquí, i si creiem que 'no reuneixen les condicions', doncs anem treballant entre totes per a millorar els espais autónoms. Aixó seria la millor solidaritat amb el poble palestí, avançar akí en la nostra autonomia.
Re: Hip-Hop x Palestina
24 ago 2010
http://www.slingshothiphop.com/

Aquí la prova de que el Hip Hop a Palestina és una realitat viva i revolucionària, que alhora que lluitra contra l'ocupació forànea també tracta de derribar murs dins de la societat local.
Sindicato Sindicat