Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: sense clasificar
10 anys de Festes Populars a Capellades
10 ago 2010
La FMP fa 10 anys!Capellades. Deu anys creant alternatives. Cartell
cartellfmp2010.jpg
Enguany fem 10 anys i ho volem celebrar com cal. Després de molts pals a les rodes per part de les institucions i de molt esforç cooperatiu, ja podem dir que el nostre model de festes s'ha anat implantant poc a poc a la nostra vila, amb una gran participació i acceptació. És en moments com aquests, on la crisi econòmica capitalista, els models poc participatius de festes, i la falta de voluntat política deixen més en evidencia aquells models de festes basats només en els diners i en decisions unilaterals, i ressalta molt més les diferències entre fer les coses d'una manera o d'una altre. És per això que portem treballant durant tants anys, aquí, al peu del canó,on els que sempre hem estat treballant per debatre i millorar l'estat de les coses ho seguim fent amb ànims i molta força.







Aquest any podem destacar nous espais com el del "Lemon Day" o l'actuació d'en Cesk Freixas el dijous 12 d'agost a la nit. Cal ressaltar la importància dels grups locals, com la C-15 JAZZ BAND, formada per prop d'una quinzena de capelladins i les actuacions de Dijous Paella o Pirat`s Sound Sistema entre moltes altres. També tindrà lloc un molt bon espectacle per a la canalla (actuació infantil amb DEPARRANDA) una cercavila, el pregó, humor, el vermut, taller de grafitis i molt més... us hi esperem a tots i totes!!


La FMP fa 10 anys!!!!

Un any més celebrem la Festa Major Popular. Enguany però, és especial perquè fa 10anys que la comissió treballa per a què la FMP esdevingui possible.

10 anys de treball cooperatiu, d’esforç, de reivindicació, de solidaritat, compromís social, consciència crítica i participació activa són els pilars del model que seguim. Deu anys omplint els carrers de Capellades amb diverses activitats (música, gastronomia, cultura popular, ...) donant cabuda del més gran al més petit.

Han passat 10 anys i volem agrair la participació de tots els vilatans i vilatanes perquè sense vosaltres, res seria possible; per aquest motiu, us convidem un any més a gaudir de les nostres festes.

Com sempre, la FMP aposta per crear espais de participació ciutadana i és una alternativa que permet gaudir d’una festa major popular, gratuïta, sense continguts sexistes, sense comercialitzar, amb preus populars, etc. en definitiva, unes festes pel poble que apropin a la llengua i a la cultura dels Països Catalans als vilatans i vilatanes, vinguin d’on vinguin.



Aquesta Festa Major Popular es construeix amb la participació d’entitats i gent a títol individual, que entre tots i totes les programem i ens organitzem per posar en marxa totes les activitats proposades com per exemple: el programa, un grup de persones treballant sense parar, un altre munt de gent gaudint-ne, uns concerts, sopars, activitats infantils, etc. són només una part gestionada per un grup de gent, només una part d’allò que pot arribar a ser. Volem estendre aquesta manera de funcionar a tothom, d'intentar unir esforços i que la gent que treballem a la FMP siguem un conjunt d’activitats més dintre d’un gran programa fet per a tothom i des de tothom.



Finalment volem convidar-vos a que participeu als (dels) nostres actes i desitgem que passeu unes bones festes d’estiu!!!



Visca la cultura popular!

Visca la Festa Major Popular!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat