Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Festes Alternatives de Gràcia 2010
09 ago 2010
Programació de la Festa Major de 2010 de la Comissió de Festes Populars de Gràcia, que se celebrarà a la Plaça del Raspall. Enguany el contingut reivindicatiu se cebtrarà en denunciar la crisi capitalista.


■Diumenge 15 d’agost:

8 H Matinades
18 h Tantagorà Contaconte
21 h Botifarrada
22h Actuació Musical amb Marcel Casellas
23h Dj’s amb Fast Cafè.


■Dilluns 16 d’agost

17h Gincama
19 h Manifestació: En defensa dels espais alliberats, no al desallotjament del casal popular de la vila de Gràcia.
21 h Sopar Popular
23 h Música amb Dj’s


■Dimarts 17 d’agost

13h Vermut
19 h Presentació de l’Assemblea de Treballadors de Barcelona
22 h Cinema: “Nos enfants nous accuseront“, un documental del francés Jean-Paul Jaud subt. al català.
00h Música amb Djs


■Dimecres 18 d’agost

Descans. La CFP va al Cercatasques del Casal popular de la Vila de Gràcia.
20h Cercatasques


■Dijous 19 d’agost

13h Vermut
14h Concurs de paelles i arrossos
17 h Espectacle de magia: Mag Xavi
19 h Pluja D’estrelles
22h Concert amb:
*Rumb Al Bar (myspace)
*Kallaikoi (web)
Música amb Dj


■Divendres 20 d’agost

13 h Vermut
19 h Cabaret
21 h Teatrerock: Sweet & Da
22h Concert amb:
*Rather be Alive (myspace)
*The Red Mads
Música amb Dj


■Dissabte 21 d’agost

13 h Vermut
17 h Espectacles de Cultura Popular
19h Rebuda a Laura Riera
*Marxa de Torxes per les preses polítiques Lola i Marina
22h Concert amb:
*Cantautor: Virus
*Deskarats (web)
*Eina (web)
Música amb Dj.


Comissió de Festes Populars de Gràcia
Mira també:
http://www.graciaviva.cat/?page_id=3

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
09 ago 2010
Seràn les festes de la "Comisió de Festes Populars"... = a Festes Populars de Gràcia. Les festes Alternatives son altres
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
09 ago 2010
Sí, cada any igual.

En qualsevol cas tant se val, són festes suposadament alternatives totes dues. El que passa és que unes, aquestes, són exclusivament indepes, i les altres són les hereves naturals de les festes de Perill. Que quina diferència, però. Per cert, no hi ha cartell d'aquestes darreres?

Dic suposadament alternatives perquè cada cop més busquen treure pasta al mínim cost, per causes solidàries i no per enriquir-se, d'acord, però el mecanisme és el mateix. Per mi serien alternatives si programessin activitats imaginatives alhora que amb contingut, lúdiques alhora que polítiques, però les programacions cada cop més es limiten al mínim i al típic. Això val per la majoria de festes alternatives del país.
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
09 ago 2010
[imghttp://img806.imageshack.us/img806/9580/cartelfestespetit.jpg[/img]
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
09 ago 2010
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/116/l_00eacad5b3d1422eb521d2
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
09 ago 2010
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/116/l_00eacad5b3d1422eb521d2
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
09 ago 2010
Tanta fiesta no puede ser alternativa. Crear espacios donde la gente se puede drogar esta bién si es una actividad secundaria. Pero si es la única actividad que queda, si es el único "contacto" con la sociedad, entonces vamos mal. Dejad las fiestas compañeros,as!Mejor estar deprimido que estar atontado!
09 ago 2010 Sí, cada any igual. En qualsevol cas tant se val, són festes suposadament alternatives totes dues. El que passa és que unes, aquestes, són exclusivament indepes, i les altres són les hereves naturals de les festes de Perill. Que quina dif
09 ago 2010
Una festa és una festa. Totes les persones necessitem esplaiar-nos i si ho podem fer en un espai que ens és ideològicament més proxim i aporta diners a una noble causa, millor. Però fer xerradetes no crec que soluciones res, vaja molts dels que hi anem tot l'any passaríem d'anar a xerrades per festes o de fer activitats massa polititzades.

En serio esteu un xic pallà. Alternatives vol dir això, tens la opció oficialista, i llavors col·lectius de diverses tendències presenten les seves festes alternatives. No cal ser massa original el model d'oci de la festa de barri és precisament un model bo, el problema és la mercantilització i la compra de voluntats per part de les administracions a base de subvencions.

No hem d'inventar res, sols passar-ho bé durant uns dies.
Fora Eina!! Fora feixistes de les festes!!!
09 ago 2010
Vaya desilusión por el cartel de este año, ¿Eina? pero si son una panda de nazis disfrazaos de comunistas, los vi en las alternativas de corneyà y daban muxo asco, todo lleno de pelaos con sus banderas y demás parafernalia militar... la verdad es que me dieron ganas de movitar, más si tenemos en cuenta que habían tocado antes l'odi social y se despidieron con una versión de los minor threat, en fin, que Eina no pegaban ni con cola.
A ver si pal año que viene le ponemos más ganas y afináis la puntería!!!
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
10 ago 2010
que cullons vol dir això de les xerradetes?

una altre cosa és que sapiguem fer-les, que ens funcionin i ens vingui gent... cullons, que estem a l'era de les noves tecnologies.

les xerrades generen consciència en grups reduïts, però de gran qualitat, les bones consignes, que és el que pot sortir d'una festa alternativa, generen consciència però en grups grans, tot i que de menor qualitat, ja que no es pot debatre ni discòrrer amb tanta reflexió.

per cert, HC, estàs anomenant nazis a persones que per entorn ideològic lluitarien contra el nazisme. a mi el que em sembla és que ets una mica curt de gambals amb ganes de sentir-se superior.
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
10 ago 2010
hc ves a drogar-te i a fer la revolució amb els teus gossets, fas pena, gent com tu es la que sobra...
No em posaré a comtentar el teu text, ja que en tindriem 4 pagines amb les imbecilades que poden sortir de la teva ment espanyolista i retrògrada..
Bonheads en les Festes Alternatives de Gràcia 2010, gràcies a Eina!!!
10 ago 2010
Ey xavalín, que si te mola el rollete militronxocatalán, pues ná, peor pa tí. Pero quien no los haya visto nunca se va a llevar una sorpresa con la camarilla que acompaña a esta peña: gallitos uniformados y con la cabeza rapada, a mi me dio el bajón, y eso que ya había visto als inadaptats en la hamsa y en aquel entonces no tenían ese tipo de "fans".
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
10 ago 2010
Aquí els que sobren són els que quan senten coses que no els agraden acusen a l'altre d'espanyolista, sigui quin sigui el tema que es tracta. No em dones la raó? Ets espanyolista. Molt bé, capacitat crítica i de raciocini zero.

Aquesta colla deuen ser els que inegren els grups grans de menor qualitat capaços només de digerir consignes, que deia l'altre.

El rollo paramilitar no mola una merda, sigui d'esquerres ("comunista", soviètic en realitat) o de dretes (nazi). Formar, anar uniformat i obeir ordres no mola una merda, sigui en català, sigui en castellà, sigui en xinès.
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
10 ago 2010
És patètic tot plegat, si algú no està d'acord amb l'epèrit, el contingut, i la manera de muntar unes i altres festes alternatives, que no hi vagi però com a mínim respecteu la gent que es passa tot l'any militant en els diferents col.lectius del barri que munti la festa com els hi surti dels ovaris!! L'enemic és el mateix per els uns i els altres, ja podeu anar tirant merda que així s'ens menjaran, ...i tú que tant critiques que fots per canviar aquesta merda de món???
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
11 ago 2010
Eina, amb el tema de l'últim disc, van de rollo militar comunista, però més aviat maoista, no pas soviètic ;-)

per cert, a mi m'encanta el disc, tot i que mai he combregat amb les idees pro-violència, ni contra l'estat, ni contra el capital, ni contra espanya. però que no estiguem 100% d'acord no vol dir que no puguem escoltar els discos, anar als concerts, participar en els debats...
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
11 ago 2010
Ni vaig amb el cap rapat, ni vaig de gallito, pero si n' estic fart de gent com tu, els que no teniu criteri sou els que jutgeu per les pintes.
No et dic espanyol de merda sense cap criteri, sinó perquè et fots aquí a escriure castellà sol per a tocar els collons, i el perquè, del teeu odi al grup, es que són independentistes.
I tant revolucionari i tanta polla..no se que cony em vas dient de les ordres..per fer una revolució o un cop al sistema, o simplement una acció per a matar a un feixista espanyol ( ;) ), tindràs que rebre ordres. Si no et mola, doncs te la fots al camp i t' aïlles alli solet, segur que no tindràs cap problema..
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
11 ago 2010
" simplement una acció per a matar a un feixista espanyol ( ;) ), tindràs que rebre ordres"

Pos menos mal que no vas de gallito.....ah! por si eres tan tonto como pareces: esta página recibe otro tipo de "visitas" y pueden rastrearte la IP de tu ordenador (supongo que en castellano esto también lo entiendes, ¿o no?).

Anda que tas lucio!!!
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
12 ago 2010
Ah no ho sabia..com saps desviar la conversa eh?
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
12 ago 2010
Nano, has sentit parlar de l'assemblearisme? D'estructures horitzontals? De les milícies? Els càrrecs rotatius i revocables?

En una situació de guerra oberta potser calen càrrecs per prendre decisions ràpides sobre el terreny, però només per això. Per fer el que tu anomenes "accions" només cal l'acord i el repartiment de tasques dels que l'hagin de fer.

HC ha dit que va veure Inadaptats fa anys i que no anaven d'exèrcit per la vida, no m'ha semblat que llavors els odiés i eren igual d'independentistes (de fet no ha dit que odiï Eina tampoc).

L'exaltació de l'exèrcit regular és militarisme i/o fetitxisme estètic. Si és el segon em sembla trist, però és la meva opinió personal i tant se val. Si és el primer em sembla directament contrarrevolucionari, doncs la manera d'organitzar la lluita prefigura la hipotètica societat futura. Jo no vull per res una societat on uns quants decideixin i els altres obeïm, amb divisió permanent entre dirigents i dirigits. Això serien classes socials, no en funció de la propietat del capital com ara sino en funció de la posició en la jerarquia, però divisió i interessos de classe divergents al cap i a la fi. La mateixa merda.

I com deia l'Albert només és música i aquesta "conversa" (dir-li a això conversa és ridícul) té menys fons i és més estèril que el material hospitalari. Simplement hi ha gent a qui el rotllo paramilitar ens tira enrera per les raons que t'he dit, almenys en el meu cas, però evidentment no sóc qui munta les festes i qui ho fa té tot el dret del món a dur-hi a tocar a qui vulgui, i jo a anar-hi o no fer-ho.
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
12 ago 2010
A totes les milicies, guerrilles.. hi te que haver uns comandants que prenguen decisions, que n' hi han que es poden pendre per assamblea doncs si..
Per ja em diras quina revolució, cop.. ha trionfat si no es amb una estructura piramidal, t' agradi o no..Les Farc n' es un exemple. Que a Vilanova o al Barri d' Orta feu assemblees ja ho se.. Fins la CNT posava policia al carrer per garantir un control.
I si no us agrada com ja he dit us la foteu al camp a fer una comuna hippy i a menjar flors, alli ningú et molestarà..
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
12 ago 2010
La història està en si l'estructura piramidal té més o menys pisos, i si és permanent o amb càrrecs revocables. Una estructura piramidal permanent i no fruit de les necessitats reals de cada moment té tendència a perpetuar-se i esdevindre opressiva un cop aconseguida la victòria.

La disciplina militar no mola, la disciplina ha de ser fruit del compromís real i sincer de tots i cadascun dels lluitadors.
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
13 ago 2010
Sona molt bonic això que em dius..Però ja em diràs on ha funcioant? Molt idealisme però a l ' hora de passar-ho a la practica no funciona.. Perpetuar-se i esdevenir opressiva? Doncs prefereixco la suposada "dictadura" cubana, que la merda democràcia en que estem vivint.
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
13 ago 2010
i no has pensat en que també e spot matar a un nazi català, no necessariament els nazis són espanyols...
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
13 ago 2010
Venga que us donin a tots, no entrarem a discutir imbecilades, no necessariament els nazis son espanyols ni tots els que escriuen catala son idiotes, ni tots els que es creuen ser anarquistes o llibertaris ho són.
No tot es el que apareix,i pel que apareix a indymedia hi han alguns idiotes
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
13 ago 2010
apareix?
Re: Festes Alternatives de Gràcia 2010
13 ago 2010
apareix?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more