Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Ara sembla que el partit antitaurí es presentarà amb Iniciativa
05 ago 2010
Em sembla indignant que acabi passant això. Jo vaig signar contra les curses de braus i vaig recolzar la Iniciativa Legislativa Popular, però no ho vaig fer per vendre el meu vot a Iniciativa per Catalunya.
La feina de tots els col·lectius antitaurins i en defensa dels animals i del partit antitaurí ha estat lloable per aconseguir l'abolició de les curses de braus, però em sentiria estafat si ara es presenten a les eleccions amb ICV.
Precisament Iniciativa no s'ha caracteritzat per plantar cara a la tortura contra les persones, encara que si ho hagi fet amb el tema dels braus.
Han pagat els advocats dels mossos processats i condemnats per tortura i no els han fet fora del Departament d'Interior, han mirat sempre cap a un altre costat davant de la tortura. PACMA, SI US PLAU, NO COMETEU AQUEST ERROR, SERIA UNA ESTAFA PELS QUE VAN DONAR LA SEVA SIGNATURA.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ara sembla que el partit antitaurí es presentarà amb Iniciativa
05 ago 2010
lo que tienen los partidos politicos es que son... politicos. Nada nuevo bajo el sol. Tenemos que superar esta 'partitocracia' que nos nubla la vista. El unico ecologismo que no se vende es el que promueve la accion directa.
Re: Ara sembla que el partit antitaurí es presentarà amb Iniciativa
05 ago 2010
A veure, tu vas recolzar la ILP per tal d'abolir les curses de braus i així ha estat. Perfecte per tu i per tots els que pensàveu que s'havien d'abolir, l'objectiu ha estat assolit.

Que ara els impulsors se'n van amb Iniciativa? Doncs perfecte, no els tornes a donar el teu suport i llestos, no has signat pas un contracte de per vida amb ells, no?

Ara, què acabats s'han de veure els d'Iniciativa. Per què no es dissolen i s'integren ja al PSC, si total és el que acabarà passant?
Re: Ara sembla que el partit antitaurí es presentarà amb Iniciativa
05 ago 2010
pel mateix motiu que hi ha l'estrella i la moritz
Sindicato Sindicat