Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El vot en blanc seria la 3a "força" al Parlament segons el CEO
31 jul 2010
En un país avançat el fet que una enquesta digui que el vot en blanc seria la 3a opció més votada en les eleccions sortiria a primera plana.

Aquí, en canvi l´han amagat el millor que han pogut.

Segons el Centre d´Estudis de l´Opinió de la Generalitat, el 7% votarà en blanc en les properes eleccions al Parlament 2010. És a dir, primer CiU, després PSC i després el vot en blanc (amb un 7% d´intenció de vot)...

Si tenim en compte que aquesta enquesta, l´unic que maquillaria seria retallant la intenció del vot en blanc (per raons òbvies), aquest 7% és bastant fiable.

Això no és molt...és una barbaritat en una societat que el polítics anomenen de l´europa avançada.

Anàl·lisis, valoracions al respecte, per part dels polítics i/o comentaristes polítics de torn: Cap ni una.

I després de les eleccions, els comentaris al respecte seran els de rigor: "Ens té preocupats", "És un toc d´atenció", blablabla com diuen en anglès "bullshit". No els importa, és més ja els hi va bé que la gent emprenyada voti en blanc i no a un altre partit.

Per les raons que siguin accions com els d´escons insubmisos no han calat i dubto que molt que calin entre la gent.

Què fem? Esperar a que el vot en blanc elecció rere elecció arribi al 2n o 1r lloc?. Si fos així, i malgrat el simbolisme, els polítics s´ho passarien, com sempre, per allí, de la mateixa manera que l´abstenció.
Mira també:
http://www.elpais.com/articulo/cataluna/crisis/recorte/Estatuto/arrastran/PSC/minimo/historico/elpepuespcat/20100731elpcat_3/Te

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El vot en blanc seria la 3a "força" al Parlament segons el CEO
31 jul 2010
És que la gent que vota en blanc de debó vol votar algú però no troben ningú que els convenci, això no vol dir de lluny que s'oposin al sistema electoral, aquests sean els vots nuls i els que no voten (alguns)
Re: El vot en blanc seria la 3a "força" al Parlament segons el CEO
31 jul 2010
Botem-los a TOTS (amb "B" de Birmània)
Sindicato Sindicat