Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Seminari prepara Dakar: Forum Social Mundial 2011
29 jul 2010
Entorn de 33 persones de diversos països africans i del Consell Internacional del FSM, a més de 20 del Senegal entre els dies 27 i 29 de juliol es reuniran per a finalitzar les directrius de l'edició de 2011 en relació a l'estratègia, expansió, mobilització, metodologia, comunicació i captació de fons. Dakar, la capital de Senegal, serà l'amfitriona de l'esdeveniment que ocorrerà del 6 al 11 de febrer del pròxim any. Aquesta reunió s´establí després de la reunió del Consell Internacional a Mèxic, al maig. "El seminari permetrà a la gent participar en el desenvolupament i implantació d'àrees de treball que donarà cos al Fòrum", va dir Taoufik Ben Abdallah, membre del CI del FSM, el Consell Africà i el Comitè Organitzador Nacional.





OBJECTIUS




1) Permetre una ampla consulta entre les diferents comissions i grups implicats en la preparació de Dakar:



a. Comissions del Consell Internacional

b. Consell Africà

c. Comissió Organitzadora Nacional



2) Definir, amb base a les propostes existents, els eixos temàtics de treball que estructuraran l'espai del Fòrum i avançar en el procés d´aglutinació i de registre.



3) Avaluar el procés preparatori (mobilització, comunicació, recaptació de fons), i proposar estratègies que permetin assolir els objectius definits pel CI.







ESTRATÈGIA AFRICANA DE COMUNICACIÓ




Dos dia abans d'iniciar el taller l'assumpte serà la comunicació. Els objectius són discutir i concloure el Pla d´Acció de Comunicació del Fòrum Social Africà, i d'articular les propostes existents de diversos comitès. Els membres que participen en la trobada són de la comissió de comunicació de FSA i del Comitè de Senegal d'organització, representants dels mitjans alternatius africans i de la regió, a més dels membres de CI i del Consell de la FSA es troben a Dakar.



Els detalls de la preparació del FSM 2011 en línia:

http://fsm2011.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat