Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Trobada Solar de Torredembarra
21 jul 2010
24/07/2010.
Des de l'any 2002, la Trobada Solar representa un punt de trobada entre la ciutadania i les associacions compromeses en la defensa del Medi ambient i del comerç just i consum responsable.

En les edicions dels últims anys s'han realitzat demostracions del funcionament de les diverses classes d'energies renovables d'origen solar: la tèrmica i la fotovoltaica, així com demostracions de cuines solars i vehicles elèctrics acompanyades d'activitats lúdiques i tallers demostratius sobre les diferents aplicacions de l'energia solar.

La Trobada Solar se celebrarà pel Passeig Marítim de Torredembarra. Pot arribar-se amb tren des de fora.La Trobada Solar tindrà, de nou, la participació d'una àmplia representació de l'ecologisme social més compromès amb la promoció de les energies renovables i amb les temàtiques relacionades amb el consum solidari i el comerç just així com també amb el decreixement.L'horari de la Trobada serà de les 11h. fins a 14h. i de 16h. fins a 20h.Per a participar com a grup o obtenir més informació només cal inscriure's contactant amb Ecologistes en Acció de Tarragona.Tots els públicsPreu: 0,00 €

Hora d'inici: 11:00

Hora de finalització: 20:00

Places: il·limitadesOrganitzat per Ecologistes en Acció-TarragonaLloc: Torredembarra

Passeig Marítim

24 de juliol de 2010

de 11 a 20 h

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa