Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Israel: el racisme institucionalitzat
20 jul 2010
A Israel com a l'Alemanya nazi també es penalitzen les relacions entre diferents "races".
Un árabe irá a prisión por tener sexo con una mujer a la que dijo que era judío

Un Tribunal de Jerusalén le considera culpable de violar a una mujer judía ya que, pese a que la relación fue consentida, hubo engaños y falsedades

Jerusalén. (EFE).- Un árabe de Jerusalén ha sido condenado a un año y medio de cárcel por un delito de violación tras mantener relaciones sexuales consentidas con una mujer a la que había dicho que era judío, informó hoy el diario Haaretz.

El Tribunal de Distrito de Jerusalén ha considerado a Sabbar Kashur, de 30 años, culpable de violar a una mujer judía al entender que, pese a que la relación fue consentida, el consentimiento se obtuvo con engaños y falsedades y, por tanto, no tuvo validez.

"El tribunal está obligado a proteger el interés público de criminales sofisticados y zalameros que pueden engañar a víctimas inocentes a un precio insoportable - la santidad de sus cuerpos y sus almas", determinaron los jueces.

El caso se remonta a septiembre de 2008, cuando Kashur conoció a la demandante y se presentó como un joven judío en busca de una relación romántica, tras lo que ambos fueron a un edificio cercano y tuvieron sexo.

Cuando la mujer descubrió que su amante no era judío, sino árabe, presentó una demanda en la Policía por violación y asalto indecente, que finalmente llevará al seductor a la cárcel.

Según los jueces, "cuando la base de la confianza entre seres humanos desaparece, especialmente cuando la situación en cuestión es tan íntima, sensible y desafortunada, el tribunal debe mantenerse firme al lado de las víctimas" para evitar que estas sean "utilizadas, manipuladas y engañadas".
Mira també:
http://www.lavanguardia.es/sucesos/noticias/20100720/53968072268/un-arabe-ira-a-prision-por-tener-sexo-con-una-mujer-a-la-que-d

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Israel: el racisme institucionalitzat
20 jul 2010
Si la vanguardia espanyola diu que avui es 20 de juliol jo no ho crec, deixant ironies avui que passa cumbaias que teniu ressaca o es que ara els mass-media son de confianca. Per una altra banda penso que es podria organitzar alguna xerrada o debat dels beneficis de l'immigracio a Palestina o altrament fer-lis veure que el seu enemic no es l'immigrant, es el capital jajaajaj
Re: Israel: el racisme institucionalitzat
20 jul 2010
L'home a sigut acusat de violació i condemnat, no hi ha més que això.

El que estigueu d'acord o no amb la sentència ja és diferent, però targiversar la realitat i fins i tot anomenar l'holocaust jueu que no té res a veure amb això,demostra si de cas el vostre tarannà racista. Esteu disposats fins i tot a defenssar violadors Palestins perque és clar, són palestins.

A veure si violen a les vostres filles subnormals.
senzillament BRUTAL
20 jul 2010
Així son els islamomerdes: son capaços d'anomenar "relació entre diferents races" a una violació. I per a ells condemnar a un violador és "racisme institucionalitzat".

Infames masclistes i defensors de violadors!!!

Res ja ens sorprèn d'aquesta xusma que es dedica a justificar el burka i la lapidació de dones, fins i tot a webs d'esquerres com aquesta.

Infiltrats islamistes, foteu el camp d'indymedia i dels moviments socials!!!
Re: Israel: el racisme institucionalitzat
20 jul 2010
Tal i com està enfocada aquesta notícia, és pur antisemitisme. I aquest té una llarga història dins de l'esquerra, dins del bloc antiimperislista o ml.

Per la lluita de Palestina Sí, però no amb populisme barat.
Re: Israel: el racisme institucionalitzat
21 jul 2010
Au, va! Fica el cap a una galleda plena de fems i no la treguis fins que rebentis, pallasso!
Despres vina aqui a parlar de populisme barat, Bocamoll!
Re: Israel: el racisme institucionalitzat
21 jul 2010
Feminista (o voluntària del Mosad) t'has llegit la notícia? On veus la violació? A la notícia deixa clar que les relacions van ser consentides. El problema és que el va dir que era jueu i resulta que era àrab !!!!!
Islamasclisme manipulador
23 jul 2010
Molt forta la manipulació informativa que patim. La sentència pot ser excessiva protecció a la víctima, però el que no és de cap manera és "racisme i fonamentalisme religiós" ni "persecució de les relacions mixtes"

El titular del País ja manipula dient "Si es palestino, es violación" encara que després en el mateix article (que només dóna veu a l'agressor i els seus representants i no a la víctima) veiem que "Existen precedentes legales en Israel. Como el de un hombre que engañó a una mujer para mantener relaciones sexuales fingiendo ser funcionario del Ministerio de Vivienda y prometiéndole a cambio un apartamento en 2008. En un caso anterior, en 2003, la condena recayó sobre una mujer que se hizo pasar por hombre."

En fi, n'hi ha que no dubten a manipular, i a justificar violacions si això serveix als seus interessos. Vomitiu.
Sindicat