Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
(video) Concentració per Bagua al consulat Perú-BCN
18 jul 2010
Video del primer aniversari de la massacre de Bagua ( 05/06/2010) on una concentració solidària a les portes del Consulat peruà de Barcelona va denunciar les polítiques de saqueig i destrucció amazònica del govern d´Alan García. Especial menció a les nefastes intencions de Repsol YPf d´ingressar a territoris de pobles aïllats.
no mas sangre.JPG
veure video:

Accion por Bagua en Barcelona:

http://www.youtube.com/watch?v=kxmLbDaLtVsConcentració per Bagua al Consulat de Perú- Barcelona:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/396150/index.php

Autoconvocades per Bagua ha reunit enguany una vintena de persones que han volgut expressar al govern peruà la preocupació pel poc respecte als drets humans i la criminalització que viuen les organitzacions indígenes a un any de la Massacre de Bagua.
Durant dues hores, els vianants de l'Avinguda de Roma van ser informats sobre l'execució de polítiques de saqueig a l'Amazonia peruana de la mà de drecrets legislatius que s'amparen amb el tLC amb Estats Units per invaïr i privatitzar els boscos amazònics sense respectar als pobles indígenes que hi habiten.
Especial atenció va rebre el polèmic Bloc 39 de Repsol-YPF, que pretèn iniciar l'activitat d'exploració petroliera a l'inexpugnable regió del Napo -Tigre, on hi ha indicis de la presència de grups indígenes en aïllament voluntari. La determinació de Repsol-YPF suposaria un genocidi per aquests pobles per agredir el seu sistema immunològic no preparat per malalties occidentals contemporànies.
Mira també:
http://servindi.org
http://www.youtube.com/watch?v=kxmLbDaLtVs

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat