Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Consulta popular i guillotinada popular al capitalisme
17 jul 2010
CGT ha organitzat una consulta popular al centre de la ciutat sota el lema retallem privilegis
Enviat el Juliol 14th, 2010 per maki

* revolta

CGT ha organitzat una consulta popular al centre de la ciutat sota el lema retallem privilegis. En aquest sentit i davant les constants retallades que ha patit la classe treballadora en els darrers temps, es pretenia preguntar a la població a qui creia que s'havien de retallar els privilegis. Entre les diferents propostes hi havia la Monarquia, la classe política, els banquers i l'església. Prop de 200 persones han participat en la consulta popular els resultats de la qual es penjaran el dia 19 de juliol a la pàgina http://www.cgtcatalunya.cat/



Guillotinada popular

Posteriorment s'ha fet una representació de la guillotinada popular al capitalisme, després de llegir-se les acusacions que l'han portat a aquest final.



Ciutadanes, ciutadans,

Es fa saber que:

Atès que el Capitalisme és el responsable de milions de morts, pobles sencers enfonsats en la misèria, infants privats de la més elemental educació i explotats des de ben petits.

Atès que el Capitalisme es basa en la mentida i en l’engany permanents.

Atès que el Capitalisme és un sistema fracassat i incapaç de donar satisfacció a la immensa majoria de la població ni tan sols per a cobrir les seves necessitats bàsiques.

Atès que el Capitalisme és culpable de construir un món del tot insostenible basat en el saqueig de les riqueses comunes i, juntament amb els seus sicaris Corrupció, Abús de Poder i Explotació, en l’acumulació de béns robats als més necessitats.

Atès que el Capitalisme no és salvable de cap manera.

Se’l condemna, en nom dels ciutadans del món:

A restituir tot el que ha robat, sense demora

A deixar que els pobles elegeixin el seu destí en pau i harmonia, amb justícia social i fraternal solidaritat

A desaparèixer de la faç de la terra, de la manera més deshonrosa, per sempre

El Capitalisme ha de morir i morirà. Pel seu propi pes o pel pes de la guillotina popular. Essent aquesta darrera opció la manera més segura de garantir la seva desaparició total

Botxí del poble, fes el teu ofici sense vacil·lació, amb la consciència ben tranquil·la de contribuir a l’eliminació dels pitjors mals de la humanitat. Amb l’assossec de donar simbòlicament mort a un sistema despietat i no pas a les persones, per molt culpables que aquestes siguin, atès que nosaltres sí que som civilitzats i no estem a favor de la pena de mort per a les persones, ni tan sols per a aquelles a qui ens sembla excessiu anomenar-les així.

Mort al Capitalisme!

Mort als privilegis!
Mira també:
http://elsud.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Consulta popular i guillotinada popular al capitalisme
17 jul 2010
S'ha de tallar el cap als privilegis no a les persones, a ósties no guanyarem ningú ells són molt més besties i tenen moltes més armes i en cas de guanyar-los sempre hauríem de vigilar que no tornessin a recuperar el poder, un equilibri¨no violent és el més adequat
Re: Consulta popular i guillotinada popular al capitalisme
17 jul 2010
En bona part, el problema s'ha d'atacar a nivell multinacional, donat que ens hi obliga la globalització. Calen polítiques d'estat fortes, enfront la mobilitat de capitals, cal aturar les polítiques neoliberals de l'FMI, OMC, etc.
Re: Consulta popular i guillotinada popular al capitalisme
17 jul 2010
"equilibri no violent"? creus que mitjançant la no violència els privilegiats renunciaran mai al seu poder? creus que ara mateix la "pau" que vivim no és una altra que la de l'amenaça constant de la violència estatal (presons, exèrcit) contra tota aquella que es rebel·li?
Sindicat Terrassa