Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Estan desallotjant la nova Rimaia (Gran Via 454)
16 jul 2010
Aquest matí han començat a desallotjar la nova seu de la Rimaia (Gran Via 454)
Un dispositiu molt ampli està desallotjant aquest matí la nova seu de La Rimaia (Gran Via 454), okupada el dimecres 14 després de la manifestació en conseqüència del desallotjament de l'anterior seu al mateix carrer però al número 550.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Estan desallotjant la nova Rimaia (Gran Via 454)
16 jul 2010
correcte,
he passat per davant a les 10:15h d'avui 16 de juliol 2010 i la porta estava oberta, hi havia un home de seguretat privada a la porta i a sobre l'acera de la cruïlla d'abans (venint de plaça espanya) hi havia 6 forgones dels mossos.
Re: Estan desallotjant la nova Rimaia (Gran Via 454)
16 jul 2010
Quin fàstic els mossos d'en Sauron...

Solidaritat companys, seguiu en la lluita i ens veiem al carrer com sempre.

Independència i socialisme.
Re: Estan desallotjant la nova Rimaia (Gran Via 454)
16 jul 2010
Pero que collons volieu, que us deixessim okupar un edifici recentment reformat? Aquest cop ja sou sibarites i us dediqueu a ocupar apartaments de luxe al centre de Barcelona preparats per entrar a viure, amb parket, calefacció, microones, neveres, escalfadors d'aigua i cuines, tot per estrenar!!!!
Això també estava deixat pel seu propietari?

Va pijus progres de merda, deixeu-vos de xorrades i torneu al cau infecte d'on no haurieu d'haver sortit mai!

Que, ara que? A tornar a okupar?

UNA NOVA OKUPACIO, UN NOU DESALLOTJAMENT!!!!
Re: Estan desallotjant la nova Rimaia (Gran Via 454)
16 jul 2010
Borja García-Nieto (President del Círculo Ecuestre de Barcelona)

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d'Empreses (MED-MBA) per IESE (Universitat de Navarra).

Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àrea financera i dirigit diversos equips de Corporate especialitzats en el disseny d'operacions financeres. Prèviament a la fundació de Riva y García va ser conseller i director general a Madrid del Departament Internacional d'Agents de Borsa, participat en aquells dies pel Crédit Agricole de France.

Des de l'any 2000 és el soci responsable de Private Equity de Riva y García amb un volum d'inversió de € 170m, gestionant 17 companyies en diferents fases de desenvolupament.

Present en els òrgans de gestió i administració de diferents empreses privades, ha estat conseller d'Antena3 TV, Sogecable, Aviaco i Fecsa-Enher entre d'altres i en l'actualitat és conseller de Nacional de Reassegurances, Filmax, Sedesa i diverses companyies de la cartera de Riva i García Private Equity.

Participa activament en diverses institucions civils i actualment és President del Cercle Eqüestre, President del Consell Assessor de la Universitat Abat Oliba de Barcelona i membre del Patronat de la Fundació Palau 2000 - Palau de la Música Catalana.

Continuarem informant...
Re: Estan desallotjant la nova Rimaia (Gran Via 454)
16 jul 2010
Vinga Propietari t'emportaràs la teva
propietat a la teva tomba, imbècil!!!
Re: Estan desallotjant la nova Rimaia (Gran Via 454)
16 jul 2010
Quina putada si era blat convencional pobre pagès... però el tiu com a mínim el que és segur esque va dir que "SI" que el seu camp podia ser utilitza't per a fer experiments amb transgènics.

Ja sap que en un futur millor no plantar-ne
Sindicat Terrassa