Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
13 de Juliol 2010, mati de repressio a Korneya
15 jul 2010
Aquest mati als voltants de les 9 h. han desallotjat el CSO Banka Rota i els pisos okupats de KNY. Aquest CSO i pisos tenien data oberta de desallotjament des de finals del mes de maig i principis del mes de juny respectivament.
Una vegada dins dels immobles han accedit el procurador i el secretari judicial, guardes de seguretat i gossos de l'empresa PROSEGUR que s'han encarregat de la vigilància dels llocs desallotjats. Als pisos okupats han arribat amb treballadors mercenaris preparats per tapiar els immobles desallotjats. No s'han vist mossos antidisturbis pero si molta policia secreta a partir d'aquella hora.

Mentrestant, a les 9:30 havia una concentració convocada en solidaritat amb el desallotjament de les cases de la Lakandona que tenia ordre de desallotjament pel dia d'avui a les 10 del mati. A aquesta hora han arribat una patrulla dels mossos d'esquadra amb la secretaria judicial i la procuradora de la part demandant que han informat sobre l'ordre de desallotjament. Les persones que estaven dins de la casa s'han negat a marxar i s'ha passat a notificat aquesta negativa a jutjats. La secretaria judicial ha donat constància de que es donara ordre d'entrar amb dispositiu policial.

Paral·lelament a aquests fets, un jove de l'Assemblea d'Okupes de KNY sortia de casa seva, a les 9:00 del mati, per anar cap a la feina i passa per davant dels desallotjament. Continua el seu camí quan es tancat per dos cotxes de secretes dels mossos d'esquadra i obligat a baixar i abandonar el seu vehicle. Sense prèvia identificació es obligat a pujar al cotxe dels mossos d'esquadra durant uns 40 minuts amb l'objectiu d'evitar que truques i avises del desallotjament als companys i companyes de l'assemblea. Durant aquest segrest li van prendre el telefon movil i el van obligar a ajupir se a la part de darrera del cotxe evitant tot contacte visual per a que no tingues consciencia de la direcció que prenia el cotxe. Durant aquest 40 minuts es increpat i amenaçat per quatre policies secretes dels mossos d'esquadra. Una estona després el deixen anat a una altra part del poble.

Un cop mes, l'engranatge judicial, institucional, policial i fins i tot una altra vegada mes d'empreses privades de seguretat han intentat desallotjar, callar i segrestar la nostra ràbia, però sense justícia no hi haurà pau.
Assemblea d'okupes de KNY

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa