Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
14-o7-2o10
Hoy los sinverguenzas del ay-untamiento(Bagursa), con su sequito de mercenarios, los antisturbios de la guardia urbana,(cinco furgonetas llenas de garrulos a sueldo) y unos cuantos macarras de la secreta han vuelto a tomar el barrio de Vallcarca.
A las 7:30 con mazos y radiales revientan las puertas de tres casas que estaban juntas y sacan a sus habitantes de ellas.
Automaticamente los trolls de la empresa de derribos Delta Punt, empiezan a tirar los techos y destrozar las casas.
Ya tenemos en el barrio otras tres nuevas ruinas, porque parece ahora que el ayunta-miento no tiene dinero para pagar a todos los de derribos y dejan las casas a medio tirar. Tenemos en el barrio, varios edificios a medio tirar, varios solares llenos de escombros y de mierda, cinco casas sin techos. Y de momento, no van a construir nada. Parece que ha habido un bombardeo en el barrio.
Y lo está habiendo, esta habiendo una guerra contra la dignidad de los vecinxs, contra el sentido común, un bombardeo de usura, de especulación, de represión, de injusticia social...
Hablan de que las arcas municipales están vacias, pero para desalojar y montar despliegues policiales desorbitados, (las furgonetas de antidisturbios se quedan hasta que terminan los derribos, y eso a veces puede suponer varios días de estado policial total en el barrio). Pagar segu-ratas para vigilar las ruinas, y mantener un despliege diario de secretas olfateando la zona, no hay problemas de dinero. Pero en cambio para limpiar los solares (tenemos ratas casi tan grandes como las que hay en el distrito de gracia), acabar los derribos que empiezan,(con el consiguiente peligro de accidentes), etc.. no hay pasta.
Mientras Nuñez y Navarro y lxs listillxs de Barcelona Gestio Urbanistica S.A. se frotan las manos por el negocio que se están montando, lxs vecinxs de vallcarca se quedan sin casas y son expulsadxs del barrio, o si eran propietarios son realojados en un edificio tipo nicho funerario, rodeados de escombros y policias.
Basta de terrorismo urbanistico.
Politicos y especuladores fuera del barrio.
¡¡De vallcarca no nos vamos!!
Hereu, Nuñez, Saura.. ¿porque no venis vosotros a sacarnos?
V de Vallcarca, V de Venganza.
La usura pasa factura.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
En català si us plau. Tan difícil és passar el traductor
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
el pots passar tu i donar exemple, CARALLOT!
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
Lo he hecho + d 1 vez. CAPULLO
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
oita del servei de traducció de la gene, (però que consti que molta gent que viu i participa de les mogudes a vallcarca son gent nou-vinguda, que encara estan aprenent el català, i probablement no podrà ser fins que arribin els seus fills els que facin servir el català de forma més natural)cal estar per la normalització, però no cal que ens convertim en talibans:
Avui els sinverguenzas de l'ai-untamiento(Bagursa), amb el seu sequito de mercenaris, els antisturbios de la guàrdia urbana,(cinc furgonetes plenes de garrulos a sou) i uns quants macarrons de la secreta han tornat a prendre el barri de Vallcarca.
A les 7:30 amb maces i radials rebenten les portes de tres cases que estaven juntes i treuen els seus habitants d'elles.
Automaticamente els trolls de l'empresa de demolicions Delta Punt, comencen a tirar els sostres i destrossar les cases.
Ja tenim al barri unes altres tres noves ruïnes, perquè sembla ara que l'ayunta-menteixo no té diners per pagar a tots els de demolicions i deixen les cases a mitjà|medi tirar. Tenim al barri, diversos edificis a mitjà|medi tirar, diversos solars plens de runes i de merda, cinc cases sense sostres. I de moment, no construiran res. Sembla que hi ha hagut un bombardeig al barri.
I n'hi està havent, aquesta havent-hi una guerra contra la dignitat dels vecinxs, contra el sentit comú, un bombardeig d'usura, d'especulació, de repressió, d'injustícia social...
Parlen que les arques municipals estan vacias, però per desallotjar i muntar desplegaments policials desorbitats, (les furgonetes d'antidisturbis es queden fins que acaben les demolicions, i això de vegades pot suposar diversos dies d'estat policial total al barri). Pagar segu-rates per vigilar les ruïnes, i mantenir un despliege diari de secretes flairant la zona, no hi ha problemes de diners. Però en canvi per netejar els solars (tenim rates gairebé tan grans com les que hi ha al districte de gràcia), acabar les demolicions que empiezan,(con el consegüent perill d'accidents), etc.. no hi ha pasta.
Mentre Nuñez i Navarrès i lxs listillxs de Barcelona Gestio Urbanistica S.A. es freguen les mans pel negoci que s'estan muntant, lxs vecinxs de vallcarca es queden sense cases i són expulsadxs del barri, o si eren propietaris són reallotjats en un edifici tipus nínxol funerari, envoltats de runes i policias.
N'hi ha prou de terrorisme urbanistic.
Politicos i especuladors fora del barri.
¡ De vallcarca no ens n'anem!!
Hereu, Nuñez, Saura.. perquè no veniu vosaltres a treure'ns?
V de Vallcarca, V de Revenja.
La usura passa factura.
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
aquests comportaments d'exigència del català de males maneres no ajuden gens... (molt propi de la dreta catalana)...

ànims i a seguir lluitant!
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
En el franquismo, estos que exigen catalán a escupitajos, son los que sentían vergüenza de hablarlo en público. Quien lo diría, hoy sacando pecho... Si es que lo peor siempre son los fanáticos, sean españoles, castellanos, catalanes o de cualquier parte...
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
15 jul 2010
joder estos son los comentarios que me desaniman, desalojan personas de sus casas y sólo importa si es en catalan o español. Una vez me atrevi a escribir en catalan y me insultaron por escribir mal, así que ya no lo hago....
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
16 jul 2010
No m'agrada el to amb el qual s'empra en aquest fòrum la paraula taliban. Us recordo que els talibans so és un grup tribal sorgit durant la guerra civil que va esdevenir després de la retirada soviètica d'Afganistan i que en l'actualitat lluita conta l'el monstre capitalista per la seva llibertat com poble.. Utilitzar aquesta paraula en aquest sentit és el mateix que dir que no siguem abertzales. No sigueu feixistas
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
16 jul 2010
Basta de marujeos y gilipolleces de personas aburridas frente a su ordenadores en indymedia.
Si los comentarios no tienen que ver con la noticia que se eliminen, porque sino esto va a parecer un chat de pajas mentales.

Contrainformación? si, por favor.
Re: 3 casas desalojadas en Vallcarca
16 jul 2010
Home, Anti-ismos et trobo molt radical.Cadascun de nosaltres creiem estar en possessió de la veritat, en els conflictes de parelles, en discussions entre amics, en manera de veure la política, etc., però sobretot en la manera de viure la vida. Sobre aquest tema solem donar consells als demes sobre, lògicament, la nostra veritat.
Jo, em quedo amb la definició que diu que, veritat és el que no es pot negar, i és que de debò només hi ha una.
El món occidental té moltes veritats. Cada nació té la seva i, fins a podríem dir que cada regió, poble i individu també se sent posseïdor de la seva.
Però la veritat és que en el segle XV, quan es descobreix el continent americà les nacions occidentals, Espanya, França, Gran Bretanya, etc. colonizant i dominen el món. Ens agradi o no això és veritat, perquè no es pot negar.
A partir d'aquí s'esclavitza als pobles colonizats i se'ls explota, per a treure d'ells tota la riquesa possible, el que dura fins a en el dia d'avui. No es pot negar, no hi ha més que mirar al continent africà. És doncs veritat.
Tot el benestar que solem gaudir en occident, el qual sembla que ara es comença a esfondrar, procedeix de les riqueses naturals d'altres pobles, doncs les nostres terres no són riques precisament en matèries primeres, pel que tenim la necessitat d'explotar terres llunyanes, d'aquí la colonització. És un fet que tampoc es pot negar. És doncs veritat.
El sistema capitalista empra altra manera de colonitzar, Ja no és aquella en la qual els exèrcits envaïen i prenien per la força els països. Ara solen emprar la persuasió forçosa, i si no dóna resultat, doncs amb un o altre motiu es torna a l'antiga, veure el cas L'Iraq. És un fet que està aquí i no es pot negar. És doncs veritat.
Avui, les gents obreres, estem totalment passives veient com el capitalisme es reparteix les riqueses del nostre treball productiu amb l'excusa de salvar el sistema de benestar, això si, exigint-nos sacrificis per a rentar l'expoli que han fet.
Mentrestant el nostre benestar va a menys i dia a dia veiem com encara en el segle XXI hi ha gents que segueixen morint de fams i de malalties . Tot això no es pot negar perquè aquesta a la vista de tot el qual vulgui veure. És doncs veritat.
Llavors que fem els quals en el món vivim del nostre treball alineant-nos amb el capital que, per a assolir els seus objectius ens fa veure una infinita de de veritats, que no són, perquè es poden negar? Són per tant antònims, són mentides.
I és que, en aquest món hi ha els quals estan en possessió de la veritat i els quals no ho estan. I tu Anti-ismos no tens rao.
Sindicat Terrassa