Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[La Haine]Están desalojando la Rimaia, solidaridad urgente!
14 jul 2010
8:00: están sacando a los ocupantes de la Rimaia, hay alrededor de 60 personas concentradas en solidaridad, se necesita apoyo urgente.La solidaridad es un arma!!

Universitat Lliure La Rimaia: Gran Via 550, Barcelona. <M>Urgell

6:45: alrededor de 30 personas se concentran en solidaridad, la gente grita: "La Rimaia es queda al barri" y "No podràn desallotjar la cultura popular". Los solidarios han cortado la Gran Via, seguidamente han aparecido 5 furgonetas mas que han cargado y acorralado a un rincón de la calle a los manifestantes para facilitar el desalojo. Hay personas heridas.

A las 6 de la mañana han llegado efectivos de los mossos d´esquadra para proceder al desalojo de la Rimaia, situada en la Gran Via, en pleno corazón de Barcelona. La llegada de estos ha sido completamente inesperada puesto que los abogados en ningún momento han sido avisados del desalojo que se ha llevado a cabo por la via civil.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [La Haine]Están desalojando la Rimaia, solidaridad urgente!
14 jul 2010
08:00: estan traient els ocupants de la Rimaia, hi ha al voltant de 60 persones concentrades en solidaritat, cal suport urgente.La solidaritat és una arma!!

Universitat Lliure La Rimaia: Gran Via 550, Barcelona. Urgell

6:45: al voltant de 30 persones es concentren en solidaritat, la gent crida: "La Rimaia és queda al barri" i "No podràn desallotjar la cultura popular". Els solidaris han tallat la Gran Via, tot seguit han aparegut 5 furgonetes més que han carregat i acorralat a un racó del carrer als manifestants per facilitar el desallotjament. Hi ha persones ferides.

A les 6 del matí han arribat efectius dels Mossos d'Esquadra per procedir al desallotjament de la Rimaia, situada a la Gran Via, al centre de Barcelona. L'arribada d'aquests ha estat completament inesperada ja que els advocats en cap moment han estat avisats del desallotjament que s'ha dut a terme per la via civil.
Sindicat Terrassa