Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
Jornades Antifeixistes a Terrassa
13 jul 2010
Aquesta setmana comencen les Jornades Antifeixistes organitzades pel col·lectiu Jovent Combatiu que duraran quatre dies (15, 16, 17 i 18 de juliol) a diversos barris de la ciutat.
cartel concierto antifa.jpg
41780_133427820024459_9465_n.jpg
Actualment, després de 74 anys seguim tenint en compte els fets ocorreguts el 17 de juliol de 1936, on l’exèrcit de Franco s'aixecà a les Illes Canàries i a les colònies del Marroc, el 18 de juliol a la resta de l'Estat Espanyol, i finalment el 19 de juliol el fet més important a Catalunya, el poble en armes va aixecar barricades i va aixafar les tropes feixistes que els havien estat reprimint al igual que a Madrid però amb un diferència: Catalunya era llibertària. A partir d’aquí començava una guerra civil que tantes llàgrimes com sang vessaria a causa de les nombroses bombes i la massacre per part dels feixistes, stalinistes i reaccionaris.

Avui en dia, recordem aquests fets com una explosió de llibertat i lluita contra els feixisme internacional.

Per aquesta raó, des del col·lectiu Jovent Combatiu, i coincidint amb les mateixes dates, organitzem unes jornades contra el feixisme, basades en el rebuig a l'homofòbia, el racisme, el masclisme, el militarisme, la patronal i els seus gossos de l'ordre i la llei, mercenaris de la repressió diària.

Perquè actualment encara som víctimes del feixisme, com en el cas de la mort de companys antifeixistes, un d'ells, Carlos Palomino que va ser assassinat per un naci farà tres anys, sentències de tres anys de presó per defensar-se d’una agressió amb una arma il·legal anomenada kubotan i de casos no tan llunyans com el cas de la Laura Riera, segrestada per l’Estat durant nou anys acusada de col·laboració amb banda armada sent-li aplicada la “famosa” llei antiterrorista.

També present a molts llocs de la nostra ciutat, manifestant-se de diverses formes a través de pintades de caràcter xenòfob, diferents enganxines de partits, organitzacions o col·lectius amb discursos clarament racistes i fins i tot agressions sofertes per companys i companyes que cada dia van en augment, cosa que nosaltres no deixarem passar sense donar una resposta ràpida, clara i directa.

No acceptarem ni ara, ni mai, la idea de supremacia d’una cultura, ètnia o raça sobre d’una altra, que provoca l’anul·lació d’aquesta i li imposa la seva forma de viure, pensar i actuar, obligant-la a acceptar uns valors determinats mitjançant la força.

CONTRA EL FEIXISME, ACCIÓ DIRECTA!!
NI UN PAS ENRERE, FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE!!

Programa d'activitats
---------------------
15 de juliol (Kasalet):

18:00h kafeta amb música antifa + exposició del moviment antifeixista

16 de juliol (centre cívic del districte 6):

19:00h Concert + exposició del moviment antifeixista

Grups:
Sheeps (versions Sex Pistols, Nirvana,... Terrassa)
Sangre de Barrio (punk Oi!, Lleida)
Destral de Guerra (punk, Terrassa)

17 de juliol (kasalet):

18:00h exposició del moviemnt antifeixista
19:00h Passi del documental "Memoria, dignidad y lucha"
21:30h Sopador popular

18 de juliol (plaça de Ca n'Anglada):

17:00h Berenar popular
17:30h Xerrada del 18 de juliol de 1936 a càrrec de Jus Casas
19:30h Concentració Antifeixista


Kasalet (carrer societat n4,Terrassa)
Centre Civic 6 (Rambla francesc macià n 189, Terrassa)

This work is in the public domain

Comentaris

el feixisme avança si no se'l combat!
14 jul 2010
l'únic més gran que l'AMOR a la llibertat, és l'ODI cap a aquell que te la pren!!"

Fora feixistes dels nostres barris!!

Vosaltres feixistes sou els únics terroristes!!
Sindicato Sindicat