Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotgen el CSOA "El Sitio"
11 jul 2010
Atac a la llibertat d'expressió i la cultura lliure

La policia municipal de Ciutat desallotja el CSOA "El Sitio" just abans de la festa de recolzament al periòdic "Cultura Obrera"
Avui dissabte entre les 19 i les 20 hores la policia municipal de Ciutat ha desallotjat el Centre Social Okupat i Autogestionat El Sitio, devora el centre comercial del Coll d'en Rabassa (Ciutat), just quan s'estava preparant una festa de recolzament al periòdic Cultura Obrera.

En un fet poc usual, la policia (Unitat d'Intervenció Immediata) ha intervingut d'horabaixa i just abans de l'activitat. El que ha sobtat a tots els presents. El que ha estranyat més encara a un dels redactors d'aquest periòdic quan s'apropava a l'indret ha estat que al dispositiu policíac que impedia el pas al centre social coneixia que la festa era de recolzament a un periòdic.

Des de Cultura Obrera entenem aquest desallotjament com un clar atac a la llibertat d'expressió, per dos motius. D'una banda, festes com aquesta són una manera de fer créixer la difusió d'un periòdic independent i que no es
troba sota cap interès econòmic; d'altra, en un temps en què l'accés a l'habitatge i als immobles és un impediment, s'ha optat per acabar amb una iniciativa que ha recuperat uns locals que duien anys tancats. Això és més lamentable si miram la manca d'espais disponibles per a la realització
d'activitats de caire artístic. A nosaltres no ens ve de nou. Salta a la vista la desídia de l'administració davant dels edificis en degradació i la via en què s'intervé quan se'ls hi dóna un ús alternatiu.

Tot i això, Cultura Obrera ha acabat de sortir al carrer a primers del mes de juliol, complint així sis anys de periodisme crític i independent, i tornarà a sortir al carrer a començament de setembre.

Agraïm amb aquestes lletres totes les mostres de solidaritat activa que pugueu mostrar.
Mira també:
http://www.culturaobrera.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotgen el CSOA "El Sitio"
11 jul 2010
No vingueu amb xorrades! Lo mes important es que som una Nacio i tenim dret a decidir, d'altra banda que Espanya ha guanyat el mundial!
Sindicato Sindicat