Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
[Manifestació CNT-AIT Cornellà] El proper dissabte 17 de juliol. CONTRA LES RETALLADES I LA REFORMA LABORAL. 18h!
06 jul 2010
MANIFESTACIÓ DISSABTE 17 DE JULIOL A LES 18:00h a la Plaça de l’Esglèsia... fins el Mercat de Sant Ildelfons

Metro L5 Cornellà centre i RENFE Cornellà TRAM Cornellà

POLÍTICS I EMPRESARIS LLADRES, QUE PAGUIN ELLS LA CRISI!!!!! JA N’HI HA PROU D’ENGANYS, SE’NS RIUEN A LA CARA!!
CONTRA LA REFORMA LABORAL,
NI UN PAS ENRERE!

CNT-AIT Cornellà i comarca
c/Florida n.40 baixos www.cnt.es/cornella 933755853 cntcornella ARROBA cnt.es
Fa pocs dies es publicava el Decret Llei de la reforma laboral signat pel consell de Ministres. Aquest projecte encara deu passar el control parlamentari, i amb bastant probabilitat sofrirà alguns canvis; no en va la redacció actual posa de manifest la “txapusseria” amb la qual ha estat elaborat, així que, sens dubte i després del tràmit de rigor, haurà una renovada i amb canvis substancials. Malgrat això, les línies fonamentals ja estan traçades i podem afirmar que suposen un cop sense precedents als drets de la classe treballadora des de la instauració de la democràcia.
A grans trets es poden destacar els següents aspectes:
- S'abarateix i subvenciona l'acomiadament, es bonifiquen tota una classe de contractes i es manté la possibilitat d'acomiadament col·lectiu simplement amb indicis de dolenta gestió (de manera que les empreses no hagin d'argumentar suficientment la dolenta situació), o canvi estructural. És significatiu que si l'actuació empresarial és incorrecta, l'acomiadament col·lectiu no serà ja nul sinó improcedent. Per tant, no només s'obre via al mal fer de les empreses sinó que a més es premia.
- Pràcticament desapareix la negociació col·lectiva doncs s'amplia la possibilitat de despengi del conveni només amb indicis. D'altra banda, dóna més marge d'actuació encara als sindicats oficials, doncs aquelles empreses en conflicte on no existeixi "representació unitària" aquest conflicte serà gestionat directament per CCOO i UGT. - Les ETT's es converteixen en entitats col·laboradores de l'INEM sense especificar quin serà aquest abast de col·laboració i es prohibeixen tàcitament els vetos a les mateixes en els convenis col·lectius. A més entraran en sectors abans prohibits com el de la construcció. Tindran ànim de lucre. - Per altra banda, s'apunten qüestions importants com la reforma de la LLISOS (Llei d'infraccions i sancions en l'ordre social), règim de la Seguretat Social... etc. Davant grandària atac als nostres drets, la CNT, fidel al seu compromís amb la classe treballadora, no pot perdre's en altres aspectes que no siguin el de la confrontació directa contra els poders econòmics d'aquest estat, que han demostrat la seva ineficiència i miserabilitat envers la majoria de la població ?una minoria, pel contrari, està obtenint beneficis amb l'excusa de la crisi-
. És per això que enfront l'agressió que se'ns ve assobre la CNT s’ha de mobilitzar cap a una resposta continuada en el temps, independentment fins i tot de la participació en les possibles vagues convocades, liderant la continuïtat de la lluita i potenciant una estructuració interna àgil i eficaç.

MANIFESTACIÓ DISSABTE 17 DE JULIOL A LES 18:00h a la Plaça de l’Esglèsia... fins el Mercat de Sant Ildelfons.

POLÍTICS I EMPRESARIS LLADRES, QUE PAGUIN ELLS LA CRISI!!!!! JA N’HI HA PROU D’ENGANYS, SE’NS RIUEN A LA CARA!!
CONTRA LA REFORMA LABORAL,
NI UN PAS ENRERE!

CNT-AIT Cornellà i comarca
c/Florida n.40 baixos www.cnt.es/cornella 933755853 cntcornella ARROBA cnt.es
Mira també:
http://www.cnt.es/cornella

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Manifestació CNT-AIT Cornellà] El proper dissabte 17 de juliol. CONTRA LES RETALLADES I LA REFORMA LABORAL. 18h!
07 jul 2010
Ja era hora!!!

Canya, canya i canya.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more