Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[Tarragona] II jornades en defensa del territori
05 jul 2010
Des de l'assemblea local d'endavant (OSAN) volem contribuir al debat del model ecològic i energètic que volem a casa nostra, i per això organitzem les següents jornades en defensa del territori i d'una nova cultura de l'energia.
2jornades defensa territori.jpg
Dijous 8 de juliol a les 19h. Conferència “No al cementiri nuclear” a càrrec de Sergi Saladie, portaveu de la Coordinadora Anti Cementiri Nuclear (CANC).


Dijous 22 de juliol a les 19h. Conferència “20 anys de lluita conta el Pla de Residus” a càrrec de les Coordinadores Anti Pla de Residus de la Conca i l'”Alt Camp.


Els actes es duran a terme al Casal Popular Sageta de Foc , al C/Trinquet vell 15 de Tarragona
Mira també:
http://endavanttarragona.blogspot.com
http://endavanttarragona.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Tarragona] II jornades en defensa del territori
06 jul 2010
Quan veig la lluita anti-nuclear i de salvaguarda de la natura en general, associada a logos - eslògans -coletilles q parlen de nazional-socialisme, se'm regira l'estòmac.

Sembla, talment, un tancament del cercle dels Monistes, fundadors de l'ecologia com a ciència i com a ideologia en els fonaments del nazional - socialisme alemany... COM SI NO HABÉS SERVIT DE RES, TOTA LA CONSTRUCCIÓ TEÒRICA I LA DEPURACIÓ DE LA CIÈNCIA ECOLÒGICA DE TOTA CÀRREGA NAZI DELS 70'S!!!

Entre 1974 i finals dels 80's, a la Taula Antinuclear del Baix Camp, a la ruta cicloturística antinuclear per tot l'estat espanyol, a l'omnipresència del discurs antimilitarista, anticapitalista - antinuclear transversal i omnipresent en grups conservacionistes, ornitològics, ecologistes, ateneus... no s'hi veia una puta sigla política (com ha de ser!!) ni una puta senyera,... ja s'ho han fet seu els nens de papà de merda, els nyerros i cadells del cony-glomerat osan-psan-endavant!

PROSTITUÏU TOT EL QUÈ TOQUEU!!
DEIXEU EL PLANETA TERRA EN PAU, CAPITANS ENCIAM DE PA SUCAT! EL PLANETA ÉS EL PLANETA I NO PAS ELS TERRENYS PARCELATS AMB ESTAQUES AMB TITULARITAT DE PROPIETAT PRIVADA DELS CACICS DELS VOSTRES PAPES! ANEU A ENGANYAR A VOSTRA TIA!!
Re: [Tarragona] II jornades en defensa del territori
06 jul 2010
picot deixa els àcids...
Re: [Tarragona] II jornades en defensa del territori
06 jul 2010
No puc deixar res que mai en ma vida he tocat.

Intenta (si pots) contra-argumentar
Re: [Tarragona] II jornades en defensa del territori
07 jul 2010
Com sempre acaparant lluites amb sigles partidistes... On era (és) l'EI quan hi ha una lluita realment crucial per la "defensa del territori" com és la lluita Anti-MAT?? La defensa del territori no té sigles sinó compromís real i acció. La resta són paraules i interessos polítics, típics de moviments vantguardistes com el vostre.
Re: [Tarragona] II jornades en defensa del territori
07 jul 2010
Benvolgut MAT

Eren (són) al mateix lloc on eres quan la campany anti-línia de molt alta tensió projectada a les muntanyes de Prades; al mateix lloc on eren per salvar "de les necessàries infraestructires" [autovies pels pijos pxa-pins q van amb BMW de BCN a Vaquiera o a Boí a esquiar i volen trigar una hora menys], la vall de Serradell, la serra de Sant Gervàs - Lleràs; el congost de Mont-rebei, etc., etc., etc. Molts d'aquests imbècils (avui a la CUP, ERC,...) ens deien "homes de Cromagnon, q volíem tornar a les cavernes" els qui feiem ecologisme actiu.

Salut, anti-caputalisme i anarquia!!
Sindicato Sindicat