Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Historia d'un jove rodejat per crisis
05 jul 2010
Jo he apagat la tele i he deixat el prozac.Vull viure bé i sense por. tú com estas? AJUDEM-NOS!
El nostre personatge té 18 anys i vol viure sense por. Viu en un poble rodejat per la por. Por a quedar-se a l'atur, por a no arribar a final de mes, por a no trobar habitatge, por de viure al carrer. Hi han moltes classes de pors en el entorn del nostre personatge

El nostre personatge sap d'on ve aquesta por; sap qui la promou, qui la difon i qui es beneficia d'aquesta por. De la consciència passà a la impotència; es sentí impotent front al sistema de la por tan consolidat en un món hipòcrita. On la Terra Mare i la Humanitat deixaren de ser amigues, duent-se a la deriva: Un món malalt de capitalisme.

Ràbia i rebuig varen créixer dins del nostre personatge; fills bessons de impotència. La incoació d'aquest conjunt de sentiments varen portar molts problemes al nostre personatge; però també li va permetre visualitzar els barrots d'una gàbia fins ara invisible. En conseqüència va conèixer més classes de por: por a ser perseguit, por a ser menyspreat, por a ser expulsat, por a ser colpejat.

El temps li va ensenyar que si la por es comparteix amb més gent que te por, aquesta tendeix a desaparèixer. La unitat donava forces i recursos per enfrontar-se a la por. Però en el poble on viu el nostre personatge regne la tele i el prozac; la por es molt forta. L'individualisme a calat fins al seu entorn més familiar.

Un dia decideix fugir de por i individualisme. En busca d'una independència o d'una família (ell no ho sap), descobrí la comunitat dels valents. Un conjunt de persones que varen deixar de tenir por. La comunitat acollí al nostre personatge sense cap interès, amb els braços oberts. Junts varen compartir coneixements. Junts varen fer ús de la solidaritat i del suport mútuo per escollir i satisfer les seves necessitats. Una societat justa i sense por ja no és una utopia.

Ara el nostre personatge té esperança i força per lluitar i per crear.

ALIMENTA LA FORÇA:

*Busco información de pisos o casas en desuso/deshabitada/abandonada en Barcelona! ;para practicar masoveria urbana u okupación (de vivienda). Somos 4 personas dispuestas en total. Queremos habitaje y estamos dispuestos a participar en proyecto. muchas gracias
dunxanonimx ARROBA gmail.com

*SE BUSCA PERSONAS INTERESADAS EN PLAN DE MASOVERIA URBANA
-Casa localizada en Bigues i Riells.
-Problemas en fontaneria ; el agua no llega bien en algunos puntos de la casa. Sistema de riego destrozado. Instalaciones de plomo (se tienen que pasar a cobre).
-Planataciones (árboles): cereceros (produce), alvaricoqueros (produce), manzanos i caquis. + terreno suficientemente grande como para montar tres huertos.
dunxanonimx ARROBA gmail.com

*Enlaces que me gustan:
nosaltresoells.org podem.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Historia d'un jove rodejat per crisis
05 jul 2010
me deje un enlace:
attac.tv
Re: Historia d'un jove rodejat per crisis
05 jul 2010
http://www.youtube.com/watch?v=g84HLbmu5MM
Sindicato Sindicat