Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Vivim en democràcia, algú encara ho dubta? [vídeo vaga general país basc]
02 jul 2010
de kaosenlared.net

Brutalidad policial contra los piquetes informativos durante el 29-J. Un huelguista reclama que tienen permiso para estar ahí, el mando afirma que le importa "3 cojones".
VER VIDEO: Nuestros derechos les importan "3 cojones". La policia vasco-española humilla y machaca a los trabajadores vascos
Brutalidad policial contra los piquetes informativos durante el 29-J. Un huelguista reclama que tienen permiso para estar ahí, el mando afirma que le importa "3 cojones".
1-7-2010 a las 16:29 | 1526 lecturas | 34 comentarios
www.kaosenlared.net/noticia/ver-video-nuestros-derechos-les-importan-3-c
[Aumentar tamaño texto] [Disminuir tamaño texto] [Versión para imprimir] [Enviar esta noticia] [Formato PDF] [Noticia anterior] [Noticia siguiente]
[Nuestros derechos les importan "3 cojones"] Nuestros derechos les importan "3 cojones" Conversación:

Sindikalista: "Tengo permiso para estar aquí..."

Respuesta del mando del cuerpo represivo: "Me importa 3 cojones"

VER VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=ULxzuayc0i4


---


Les imatges parles per si soles... però és que és tan brutal que no té nom.
Realment no són persones.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vivim en democràcia, algú encara ho dubta? [vídeo vaga general país basc]
02 jul 2010
Només un apunt:

A Euskal Herria es viu una situació d'excepció ja que l'Esquerra Independentista, que suposa entre el 12-17% de la societat ha sapigut sempre trobar vies de desestabilització de l'estat (negociacions d'Alger, unitat nacionalista de Lizarra Grazzi, ara unitat entre el món abertzale d'esquerres,...)

Ha sapigut doncs (amb una força molt destacable) portar la iniciativa política i desgastar el projecte imperial espanyol.

És per això, per la preocupació que suscita tenir una força no "integrada" al sistema, que sempre està batallant buscant la ruptura, que la mantenen ilegalitzada. I es per això que amb aquesta excusa l'estat mostra la seva cara més bèstia allà.

Així doncs, la millor recepta per combatre aquesta xacra anomenada estat espanyol, capitalisme, etc. és enfortir l'esquerra independentista, aquí als Països Catalans però també a qualsevol poble de l'estat.

Perquè són les úniques forces amb prou projecció política i estratègica per acumular forces en la societat cap a una alternativa política clara: la ruptura política amb el marc espanyol i francès.

De moment, no dubtem que amb la incertesa que s'obre davant el tema de l'estatut i sí l'independentisme puja a les diverses conteses electorals (en el cas de l'esquerra independentista a les municpals), comencem a veure els primers efectes d'aquesta por repressiva, en forma de demandes d'il·legalitzacions (com ja ha fet el PP alguna vegada contra la CUP), en forma de prohibicions encara més abundants dels drets de manifestació, en forma de "detencions preventives", i un llarg etc.

Endavant amb la lluita!
Els seus tribunals postfranquistes no podran aturar el nostre poble!
Re: Vivim en democràcia, algú encara ho dubta? [vídeo vaga general país basc]
02 jul 2010
El que deia, això és del 2007 (no va sentar massa bé es veu que l'esquerra independentista treiés aquí més d'una vintena de regidors).

Tot i així, només es va quedar en amenaça, però no dubteu que la CUP amb presència a molts pobles i amb molts més regidors després de les municipals del 2011 el PP insistirà per aquí i per altres bandes:


El PP català comença de preparar el terreny per a la il·legalització de la CUP
http://www.naciodigital.cat/?seccio=noticies&accio=veure&id=7667
Realidad virtual
02 jul 2010
No tiene ningun sentido fundar estos razonamientos sobre los porcentajes oficiales de votos y partidos. Todos sabemos como funciona el regimen parlamentario, a base del control de los medios de comunicacion y de la financiacion de partidos y campanas electorales.

Los movimientos reales de una sociedad siempre han estado impulsados por minorias sociales ACTIVAS. Los numeros del regimen sirven solo para crear opinion publica alienada.
Sindicato Sindicat