Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Convoquen un brindis d'Adéu Espanya a Vic
01 jul 2010
Com a reacció contra la sentència del Tribunal Constitucional Espanyol que ha declarat inconstitucional un part de l'Estatut que va aprovar el poble de Catalunya en referèndum, s'ha convocat per iniciativa popular un brindis d'Adéu Espanya aquest dimecres a Vic. L'acte es farà a les nou del vespre a la plaça de la Catedral. Aquest dimarts s'hi han adherit la CUP de Vic i Esquerra de Vic i d'Osona.
adeu eghpaña.jpg
Comunicat de la CUP

La CUP de Vic s’adhereix al Brindis “Adéu Espanya” a la plaça de la Catedral. La Candidatura d’Unitat Popular de Vic considera que la sentència emesa ahir pel Tribunal Constitucional espanyol certifica la mort de l’autonomisme i no fa més que confirmar que la independència és l’única possibilitat que tenim els catalans de desenvolupar-nos lliurement com a poble. En conseqüència, la CUP es compromet a continuar treballant per aconseguir que existeixi una majoria als Països Catalans que digui sí a la independència en el marc d’una societat democràtica, plena en drets socials i igualitària. Així mateix, la CUP de Vic s’adhereix a la convocatòria ciutadana d’un brindis per l’”Adéu Espanya” a la plaça de la Catedral el dimecres 30 de juny i anima tots els ciutadans i ciutadanes de Vic i comarca a participar-hi.



ESQUERRA VIC TAMBÉ S'ADHEREIX JUNTAMENT AMB ESQUERRA OSONA A L'ACTE POPULAR "ADÉU ESPANYA"

Esquerra Osona, s'adhereix a l'acte popular que ha proposat un brindis d'Adéu Espanya que tindrà lloc el proper dimecres dia 30 a les 21h a la plaça de la Catedral de Vic. Esquerra Osona, fa una crida a militants, simpatitzants i amics a participar en la concentració de rebuig a la sentència del TC arreu de les poblacions d'Osona que es convoquin a tal efecte. Esquerra Osona creu que són moments de gran transcendència que demanen serenitat en la reflexió i fermesa en l'acció. Aquesta sentència és un atac a la dignitat i a la llibertat de tots i cadascun dels ciutadans de Catalunya, vinguin d’on vinguin i parlin la llengua que parlin. Ens cal, doncs, una resposta democràtica, unitària i coherent amb els valors que ens han mantingut vius com a país al llarg de la història. Estem convençuts que davant d’aquest xoc de legitimitats i, en aquests moments decisius, totes les forces del catalanisme serem capaços de donar una resposta unitària, serena i contundent d’acord amb el que el poble de Catalunya demana, que és que es respecti la seva voluntat democràticament expressada. Esquerra Republicana de Catalunya, el partit de Macià i Companys, es posa avui novament al servei de la de causa de la democràcia i de la llibertat de Catalunya.
...
Vilaweb


Comunicat d'Òmnium Cultural

Òmnium Osona s’adhereix a la crida popular que ha proposat un brindis d’Adéu a Espanya el proper dimecres 30 de juny a les 9 del vespre a la Plaça Catedral de Vic. I vol fer constar que l’acte no està organitzat per Òmnium Osona, simplement s’hi adhereix i n’ha fet difusió entre els seus associats i simpatitzants i ha animat a l’assistència a aquest acte popular com a resposta a la sentència sobre l’Estatut del TC.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convoquen un brindis d'Adéu Espanya a Vic
01 jul 2010
molt be, adeu espanya,pero podriem aprofitar per dir
adeu als explotadors catalans a les granges i a les
carniques d'osona.
indepedencia i democracia sense socialisme son privilegis pels de sempre, socialisme sense llibertat es barbarie.
salut i visca l'assemblea.
Re: Esborreu, indys: propaganda de partit politic
01 jul 2010
La frase de cloenda no te desperdici:
'Esquerra Republicana de Catalunya, el partit de Macià i Companys, es posa avui novament al servei de la de causa de la democràcia i de la llibertat de Catalunya...'
per fer d'amplificador d'aquesta gentussa varen bastir l'IMC BCN???
Re: Convoquen un brindis d'Adéu Espanya a Vic
01 jul 2010
En serio, foteu-vos els vostres brindis pel cul i deixeu de contaminar un mitja alternatiu, i no al serveis de nens petitburgesos malcriats.
Re: Convoquen un brindis d'Adéu Espanya a Vic
01 jul 2010
Com es diu a Catalunya, si tens rabia menja ceba
Re: Convoquen un brindis d'Adéu Espanya a Vic
01 jul 2010
Qui està darrere el TC? que s'ha dedicat a aquesta
provocacio que res sembla un intent ded desviar la atencio dels veritables punts candemts de l'actual situacio que afecten a millions de treballadors. Els altres, com no podia ser d'altra manera, l'han agafat la pilota, i aixi seguiex la roda de mareig amb totes aquestes merdes interclassistas. I a nosaltres que ens importa. A la merda tots plegats! Classe contra classe.
Sindicato Sindicat