Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Condemnat a tres anys de presó l'autor del cop de sabata a Erdogan
01 jul 2010
El kurd que va llançar una sabata contra el primer ministre turc, Recep Tayyip Erdogan, després d'un acte a Sevilla, ha estat condemnat a tres anys de presó, segons una nota de la Fiscalia de Sevilla.
El jutjat "no ha acordat l'expulsió substitutiva sol·licitada pel fiscal, en atenció al seu al·legat de por de represàlies en el cas de ser repatriat al seu país", segons la font. El Jutjat Penal número 9 de Sevilla també el condemna a "una multa de 4 mesos i 16 dies amb quota diària de tres euros".



"La fiscalia no formularà recurs d'apel·lació contra la sentència ja que està d'acord en el fonamental amb les tesis del fiscal", afegeix la nota.
El judici va quedar dilluns passat vist per a sentència després d'una petició de la fiscalia de tres anys i vuit mesos de presó per delictes contra la comunitat internacional, atemptat contra l'autoritat i resistència greu, amb la substitució d'aquestes penes per l'expulsió del territori nacional. L'acusat, de 27 anys, continua empresonat des dels fets que van tenir lloc el 22 de febrer passat, i va declarar que la seva intenció no era lesionar el primer ministre, a qui no va tocar amb la sabata ja que era a uns 15 metres de distància, sinó cridar l'atenció sobre la situació de la minoria kurda, que segons ell és desconeguda a Europa a diferència del que passa amb Palestina o el Sàhara.
Mira també:
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/20100630/condemnat-tres-anys-preso-lautor-del-cop-sabata-erdogan/358091.shtml

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Condemnat a tres anys de presó l'autor del cop de sabata a Erdogan
01 jul 2010
Aquesta és la seva democràcia
Re: Condemnat a tres anys de presó l'autor del cop de sabata a Erdogan
01 jul 2010
Això no ens interessa, Erdogan és el nostre líder. Ell ens paga les flotilles, nosaltres li tapem les vergonyes.
Re: Condemnat a tres anys de presó l'autor del cop de sabata a Erdogan
01 jul 2010
Perroflauty, no fa falta que demostris la teva incultura, idiota. Fas pena.

Aquí tenim la supossada "democràcia". Estat espanyol= Estat feixista i terrorista.
Sindicat Terrassa