Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El Principat brinda per la independència
29 jun 2010
Concentracions arreu del principat per dir "Prou estatuts, ara independència"
Centenars de persones s'han concentrat aquest dimarts al vespre a diferents poblacions del Principat per celebrar la mort de la via autonomista després que ahir el Tribunal Constitucional emetés sentència contra l'Estatut després de quatre anys.

Barcelona, Reus, Girona, Vic o Vilafranca del Penedès han acollit concentracions -espontànies, organitzades a través d'Internet- per brindar amb cava i manifestar que l'únic camí, ara més que mai, és la independència.
p1090674.jpg
.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/9793/1/
http://www.llibertat.cat/content/view/9793/1/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Principat brinda per la independència
30 jun 2010
Brindareu vosaltres, sempre parlant en nom de tot Catalunya i de tot el poble català... Jo brindaré quan hagim destruït el capitalisme i tots els estats. De mentres brindaré per les nostres petites victòries, en el món laboral, pels companys que han deixat d'estar empresonats, per transmetre cultura i consciència de classe,etc
Re: El Principat brinda per la independència
30 jun 2010
És quelcom surrealista, company "A". És com quan juga el Barça i el típic periodista de telenotícies, presentador de programa o qualsevol megafonista vocacional diu "tota Catalunya pendent del partit" o "tot Catalunya celebra...". Com quan lo de Banca Catalana, en Pujolet sortint al balcó i dient "Han atacat Quetelunyeeeee!!".

No sé si és un bon símptoma (de conciència de quins són els problemes reals) o símptoma d'indiferència envers a tot el q la sentència del TC tingui tan nula resposta per part de les classes populars. Espero q sigui lo primer.

NO VOLEM CANVIAR D'AMO, SINÓ NO TENIR AMO!!
MORT AL CAPUTAL!!
Re: El Principat brinda per la independència
30 jun 2010
ja se us va dir k havieu de rebaixar la dosi, i vosaltres "dale k te pego!" crec k haurieu d'anar més sovint a l'especialista nois/es!
va k no us farà tan de mal, si en el fons sabeu k us fa falta, i tb informaré a tots els farmacèutics k s'assegurin d'informar-vos bé dels riscos k té per la salut mental prendre un excès de medicació,

apa, k us bombin!!!
Re: El Principat brinda per la independència
30 jun 2010
L'ús i abús de la "k", no et farà més "radikal" ni necessàriament més audaç ni explícit i entenedor

T'adreces als centenars de lobotimitzats mobilitzats o als 2 darrers comentaristes?

La meva medicació, no la venen en farmàcies. Pa, oli, fruita del temps, verdures i llegums, jazz, soul, filosofia, espeleo, muntanya, BTT. I la teva, pallús?
Re: El Principat brinda per la independència
30 jun 2010
Ja ens emborratxarem quan siguem una nacio, ara toca treballar de ferm per aconseguir aquesta fita.
Re: El Principat brinda per la independència
01 jul 2010
Apa, som-hi, nanos.
Els xarnegos, a les trinxeres; els convergents, a Suïssa o a Andorra; els sociates i els peperos, de quintacolumnistes; els d'ERC, Reagrupament, DC, ETC a cobrar bon sous dels contribuents amb el cuento 'catalunya i blablabla'; els de les CUPs, intoxiqueu a indymedia en favor dels anteriors i escanyeu l'altermondialisme!
Sindicat Terrassa