Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Lleida] Dijous 1J: Última cassolada contra la Reforma Laboral i les retallades socials
29 jun 2010
Durant els mesos de maig i juny desenes de lleidatans han protestat cada dijous contra les retallades socials i la Reforma Laboral. Aquest dijous tindrà lloc la darrera cassolada abans de l'estiu:
Cassolada popular contra la Reforma Laboral i les retallades socials
Dijous 1 de juliol a les 19,45h
Davant la seu del PSC-PSOE i del Ministeri d'Economia a Lleida (Plaça de l'IEI)


banner-culleres-darrera-con.gif


Aquesta serà la vuitena i última de les cassolades que s'han celebrat sota el lema No a les retallades socials. Que la crisi la paguin els rics. Durant set cassolades hem convertit la plaça de l’IEI de Lleida en un espai d’expressió ciutadana on manifestar el nostre malestar i propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans i enfront la que els polítics estan responent retallant la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat.

Davant les retallades, les cassolades van generar propostes i demandes concretes per fer front a la crisi des de la ciutat [http://cassolades.blogspot.com/p/4-propostes-per-fer-front-la-crisi-des.]. Després, els polítics ens han portat la Reforma Laboral i ens hem carregat de raons per oposar-nos-hi [http://cassolades.blogspot.com/p/per-que-cal-oposar-nos-la-reforma.html].

Des de l'Assemblea Ciutadana creada en la primera cassolada et convidem a afegir-te a aquest dijous a aquest acte de protesta. Fem-los-hi saber més fort que mai que no volem pagar la seva crisi!

Porta estris per fer soroll. Suma-t'hi i fes-ho córrer.

IMGP9438p.jpg
Mira també:
http://cassolades.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa