Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
(6-12 juliol) Programa Acampada de Resistències
27 jun 2010
Oberts a noves aportacions, s´adjunta la graella del programa d´activitats de l´Acampada de Resistències, que es durà a terme a Fellines ( Viladasens, Girona) entre el 6 i 12 de juliol.
cartell1webpeque.jpg
graella1.png
graella-2.png
ACAMPADA DE RESISTÈNCIES
Trobada anti-industrial de lluites pel territori
(Fellines, 6-12 juliol)

Com arribar en transport públic:

En tren fins a Girona i agafar un bus AMPSA direcció Verges a les 13h. aturar-se a Viladasens i caminar cap a Fellines.

com arribar en cotxe:
http://maps.google.con/maps?f=d&source=embed&saddr=Barcelona&daddr=Vilad




FUNCIONAMENT DE L´ACAMPADA:

El funcionament de l'acampada pretèn ser autogestionat i participatiu, per aquest motiu informem de com serà i les necessitats que tenim de cara al muntatge de l'espai:

1- Hi haurà un espai de salut amb un botiquin bàsic. Si tens remeis naturals o coneixements sobre el tema porta'ls.

2- El menjar, que serà vegetarià i vegà, i s'intentarà que sigui tot ecològic, el gestionarà el grup de cuina Xicòria, però per cuinar i netejar olles farem torns rotatius. El primer dia d'acampada (dimarts 6 de juliol) no es farà dinar, o sigui que porta menjar per compartir. Si tinguessis abundància d'algun tipus d'aliment i penses en portar-ho, posa't en contacte prèviament amb ferestega ARROBA gmail.com

3- Muntatge i manteniment dels espais: letrines seques, dutxes i espais d'higiene personal (amb sabó biodegradable), zona de tallers, cuina, espai d'acampada, espai d'aparcament, espai infantil i espai de benvinguda. Tot això es muntarà els dos primers dies de l'acampada i necessitem material i gent. Alguns dels materials que necessitem són els següents, si pots aportar alguna cosa, posa't en contacte amb acampadaderesistencies ARROBA gmail.com. Materials: fustes, teles, cubells, bidons grans per aigua, piques, manguera, cable elèctric i especialment carpes grans pels espais dels tallers.

4- L'economia: abans de l'acampada farem un balanç de les despeses per tal de cobrir-ho entre totes a través d'un BOTE. De totes maneres hem calculat que el cost del menjar serà d'aproximadament uns 6 € al dia (2€ per àpat), més uns 2 € per costos de difusió i material.
Mira també:
http://acampadaderesistencies.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat