Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats : sense clasificar
28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
28JEI.jpg
Cartell unitari de l'esquerra independentista pel 28J 'Sóc trans, no estic malalta!'.

Convocatòries:

Barcelona, dissabte 26 de juny a les 18:30 Pl Universitat: Mani. Partipa al Bloc Independentista!

Girona, dilluns 28 de juny a les 20h Pont de Pedra: Mani

Vilafranca del Penedès, dilluns 28 de juny a les 20h Pl Vila: Concentració

Convoquen: Endavant, Maulets, CAJEI, COS i SEPC

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
A banda de penjar una mateixa notícia de promig 5 ó 6 vegades, de la dubtosa rellevància o "noticiossitat", de la més q patent estratègia penja-medalles, autobombo i publicitat de partits o proto-partits ja prou subvencionats... Pregunto:

TENIU PUTA IDEA DE QUINS SÓN ELS PROBLEMES REALS?
(pregunta tonta, tractant-se dels pijo-progres gafapastes de l'EI...)
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
En el supòsit que jo em senti (perquè entenc que és una cosa de sentiments, no?. Igual que em sento hetero, lesbiana, gay o femella) transsexual hauria de reivindicar la gratuïtat (en tant que servei públic) d'una possible intervenció sobre el meu cos? M'ho pregunto perquè desconec la posició de l'EI al respecte.

D'altra banda, si fos així, no entenc els conceptes. És a dir: si vols que t'operin és perquè tens un problema d'acceptació personal (la qual cosa és més que lícita) però des del moment en que tens tal problema no estàs malalt/a?
En el cas que no estigués malalt/a no necessitaria que m'operessin, no?

És dolent estar malalt?
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
A l'EI som tolerants amb qualsevol varietat sexual o transtorn de la sexualitat.
Espanyolisme es masclisme.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
Tot té denominació d'origen, tot. La patata de Prades; el melò d'Artesa de Segre; la indignació ant-taurina és catalana (els correbous no existeixen i el toreig a peu és espanyol, no ho van inventar els bascos...)

Ara resulta q no solament l'EI "tolera" opcions sexuals (què demòcrates, no respecten sinó què "toleren"!), sinó q la tolerància té D.O. catalana i el masclisme té D.O. espanyola.

Colla de ments binàries de termostat! I l'esclavitud, el tràfic d'esclaus al Carib, empresa espanyola amb empresaris majoritàriament catalans (llavors, quan el caputalisme els hi era favorable actuant sota la umbrela d'"espanya", tots eren espanyols!!)

No teniu ni puta idea de què vol dir espanya ni catalunya, dels interessos que hi ha creats darrera aquests termes cony-vencionals i de l'artificiositat dels cony-structes que representen. Esteu abduïts pel nazionalsime, mentre nazionalsites burgesos d'un i altre bàndol es pixen damunt de tots inclòs damnunt de vosaltres que els hi feu la feina bruta.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
El teu autoodi envers Catalunya, demostra que ets un espanyolista fastigos, encara que ataquis Espanya per disimular.
Vesten cap a la teva estimada Espanya i deixans tranquils.
Per la resta: No entenc que te a veure l'EI i el nostre projecte de nacio, amb el travestisme ni demes desviacions...No confonguem al personal, sis plau.
Esquerra, Izquierda: término obsoleto, y casi obsceno
24 jun 2010
Al margen de registrar la progresiva minorización parlamentaria, hay que revolver muy bien este fenómeno semántico e ideológico de ‘izquierda’, seguido al abandono de sólidas teorías y conceptos marxistas radicales y revolucionarios. Presumiendo de seguir significando una alternativa política real sin partir de la lucha de clases. Substituyendo la mayor riqueza teórica disponible, el marxismo, con mermeladas ideológicas escondidas en ese término parlamentario y fumígeno de IZQUIERDA. Eso es: la renuncia a la radicalidad obrera para la integración en el universo significante capitalista.

Por supuesto, es inútil que siga leyendo esta crítica alguien que piense que PSF, PSOE, u otro partido del capitalismo que manipula términos socialistas, pueda tener alguna referencia interesante en este contexto. Partidos burgueses puros y duros y punto.

Izquierda, un vocablo que hoy en día hasta teóricos que pretenden reclamarse del marxismo utilizan sin ningún rubor y pavor, a sabiendas, suponemos, de cual es su connotación. Es decir: cuando izquierda es simplemente una localización formal en un parlamento republicano burgués, en el palacio del régimen institucional más funcional al capitalismo, en el modelo de gobierno generado y alimentado por las clases dominantes desde hace más de un siglo. Gauche, ezkerra, sinistra, linke, left, izquierda no significan absolutamente nada más que una referencia figurada muy ordinaria desde un punto de vista ético y teórico marxista. Por mucha historicidad de la que se le quiere ataviar. Así, lo de izquierda ha ido substituyendo poco a poco categorías coherentes y concretas, válidas hasta no hace muchas décadas para caracterizar o definir luchas, movimientos, fenómenos culturales y políticos, organizaciones, actitudes y hasta teorías y éticas, colectivas o individuales, de superación tan radical como indispensable del modelo y modo capitalista de desarrollo.

(cit.: http://www.kaosenlared.net/noticia/fiasco-colosal-izquierdas-laboristas-
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
Ficat el teu discurs d'intelectual espanyolista per alla on et capiga!
Pallasso!
Visca Catalunya Lliure!
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
24 jun 2010
Almogàver:

Si un és ateu, no pot ser ni jueu, ni cristià ni musulmà.

Llavors, traslladant això a l'àmbit de la religió de les nazions, els seus mites, símbols i litúrgies, UN TERRÍCOLA no pot considerar-se ni camerunès, ni català ni espanyol, tros d'ignorant. És l'estat qui crea la nazió i els capitalistes estatalistes burgesos els qui glorifiquen els mites heroics dels "origens ancestrals" d'aquest pútrid cony-cepte de la Pàtria.

pel q respecta a q foti el camp, pots venir a intentar fotre'm fora quan vulguis, amb l'escriptura de propietat de la terra compresa entre els 1º - 16' - 3'' / 1º - 47' - 20'' de longitud E i els 41º - 18' - 45' / 41º - 23' - 16'' de latitud N (jo no la tinc, soc llogater, no tinc terra ni pàtria, ni amo, ni déu ni problema per caga'm en ta p. mare)
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Si, si. El que tu diguis, espanyol.
Nomes et preguntare una cosa: Dius que no et consideres espanyol ni catala, Ara reconeix que ets del espanyol o del Madrid, oi? Quina casualitat! el teu autoodi es de psiquiatra.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Paranoics Esquizoides)
25 jun 2010
Els que esteu de siquiatra sou els humanoides criptoconvergents que li aneu fent la feina bruta a la dreta nacionalista mes llefiscosa. Una dia soc catalanista i organitzo referendums etnocentrics en favor de CiU-ERC, al dia seguent m'empatollo amb els trans o les feministes de saló. De dia treballo per el meu tiet de finques Forcadell, i per la nit enganxo cartells on es parla de 80 000 pisos vuits pero sense dir el que s'ha de fer amb aquests pisos vuits.
No es estrany que estigueu obsessionats pels trabucos, perque travestits politics esquizoides com vosaltres no n'hi ha en lloc: sou el monstre de Frankestein del doctor Corbella !
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Almogàver (tens nick d'assassí mercenari a sou de Jaume I el Genocida, la qual cosa no sé si és de psiquiatra, d'autoodi o d'encefalograma pla)

Segueix en peu (no defugis) la meva invitació a q em facis fora del lloc on vaig néixer. Lloc que me la bufa el que els mapes pintats amb plastidecor pels nazionalsites ("administratius" se'n diuen), hagin decidit rotular amb una toponímia o unaltra.

"Espanyol"? I ddale; i perquè no "camerunès" o "andorrà"...? D'on no n'hi ha no en raja. Quan sàpigues resoldre un algoritme d'una complexitat superior a l'esquema 00 - 01 (Barça - Madrid; Espanyol - Nàstic; Català - fatxa espanyol; Vilanova - la Geltrú; Dr Corbella - M. de la Pau Janer (*);...), potser podràs entablar una conversa amb un interlocutor mínimament lliure-pensant. Mentrestant, no t'esforcis en excés, posa't una faixa al cap q no se t'herni el cervell...

(*) Això és un "guiño" de complicitat amb el Dr. Galigari. Salut, company de fatigues!
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
I tu tens un nick de un boig que va trencar unes maquines en una rabieta i que li deien rei i capitan (vaja si que ets d'esquerres).
Jaume I no va ser cap genocida si el comparem amb els reis catolics, castellans criminals que aquests si que van exterminar milions de indis sudamericans.
El poble catala et fara fora quan arribi el moment. Si tan valent ets dona la teva adreça.
Visca Catalunya lliure i socialista!
Morin els manipuladors espanyolistes!
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
L'adreça, tros d'oligofrènic amb ímfules, si saps cartografia o tens una pròtesi per a ignorants anomenada GPS, ja la tens.

No vegis com tremolo q tu o un exèrcit d'imbècils com tu vingueu a fotre'm fora, sempre q vingueu de cara, no com els vostres homòlegs gudaris, amb trets pel clatell.

Els reis catòlics eren castellans o ferran era rei de la corona (catalano) - aragonesa? Jaume I el genocida, no es posava al servei del rei (espanyol) Alfons X? Tens la intel·ligència d'un protozoo adobada amb la cultura d'un televident de salsa rosa, xaval.

I Nedd Ludd va ser el precursor de la lluita obrera, de la lluita contra el robatori de l'únic que tenia el treballador: la seva qualificació, reduïda al no res per les màquines, dissenyades pels teus correligionaris caputalistes per eliminar el "cost humà" (el treball) del preu total del producte, augmentant el marge de benefici.

Visca el planeta terra lliure de caputalisme i del seu exèrcit d'oligofrènics que li fan de cor.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Entre el Ned Ludd i el tal almogàver, anem apanyats.
De veres que sou molt molt avorrits. Semleu trets d'un col·legi de pàrbuls.

En fi, indymedia bcn cada dia està pitjor i tot per culpa de les usuàries.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Per cert, la notícia anava sobre el 28J. No sobre les palles mentals de pseudoindepes i pseudoanarcos.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Entre el Ned Ludd i el tal almogàver, anem apanyats.
De veres que sou molt molt avorrits. Semleu trets d'un col·legi de pàrbuls.

En fi, indymedia bcn cada dia està pitjor i tot per culpa de les usuàries.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Et repeteixes com l'all, "X". Total, per dir una perogrullada. En la meva intervenció primera, em cenyia 100% al contingut del post. Qui ha derivat no he estat pas jo. I lo de "pseudo" provenint d'un/a amb tal nivell dial·lèctic, no vegi's lo seriosament q m'ho puc prendre.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Sou la mateixa persona no?
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Formula bé les preguntes. Aprén sintaxi, perquè, suposo, desprès de "persona" hi hauria d'anar una coma...

Sento decebre les teves aspiracions de psicoanalista de suplement dominical de la vanguàrdia, però no, no he signat mai amb cap nom d'assassí o de col·lectiu d'assassins.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Podeu estar d'acord o no amb el Ned Ludd. Us poden molestar mes o menys les seves critiques al nacionalisme i les podeu criticar tant com fa ell. pero no podeu comparar-lo amb l'almogaver, ni posar-lo al mateix nivell. tant pels arguments que dona, com per la cultura que demostra, etc, no te comparacio. Feu aquest exercici de objectivitat i d'equidistancia, perque el cafre es el que defensa els vostres plantejaments, tot i que de manera una mica mes macarra. Si fos al reves veuriem com us posicionaveu contra el tal Ludd, generalitzant contra els "pseudoanarquistes que no enetenen la defensa del territori i la sensibbilitat nacional". Es curios com repartiu etiquetes de bon llibertari, segons el que mes proper us sembla al perfil que mes us conve. La majoria de pensadors anarquistes us deuen semblar poc anarquistes i obsolets(ja se, ja se, menys l'autor de eslavisme i anarquia, que aquest us sembla modernisim)
Re: 28J 'No estan malalts!' (Els de l'autoanomenada EI representen interessos politics)
25 jun 2010
El problema aquest el tenim i el tindrem fins que al col·lectiu editorial d'indymedia barcelona no s'apliquin els filtres com s'haurian d'aplicar:
FORA PROPAGANDA DE PARTITS POLITICS
FORA ELS POSTS DUPLICATS [o triplicats, com aquest]
FORA ELS ETNOCENTRICS
FORA ELS SEXISTES i ELS QUI INSULTEN
FORA ELS MANIPULADORS AMB INTERESSOS POLITICS
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
Realment, esteu mal del cap, uns i altres. Per mi com si voleu tirar-vos d'un pont, indepes i anarcos, tots juntets.

Gastar el temps llegint Indymedia Bcn, és la major tonteria del món.
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
X, ets una mica pesadet tu tambe amb aquesta actitut de estar per sobre de tot.
Si un no es nacionalista, ni antinacionalista, que es? Part del paisatge?
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
25 jun 2010
internet it's (fuckin) serious business!
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
26 jun 2010
Comentario tonto...La palabra YOLERANCIA da ganas de vomitar...Sólo es ¨tolerante¨el que desde su supuesta ¨superioridad¨de cualquier tipo, permite las diferencias...No hay TOLERANCIA, hay VARIEDAD, y las opiniones des los TOLERANTES son peor que el odio de los fascistas...limpiaos la mente de una puta vez. ¨TOLERANTES DE MIERDA¨
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
26 jun 2010
és increible com els trolls, d'un i altre cantó, rebenten qualsevol intent de feina.
L'únic q em tranquilitza és q, enlloc d'intoxicar i fer feina al carrer, només es queden als xats a la messenger d'indymedia
Re: 28J 'Sóc trans, no estic malalta!' (Esquerra Independentista)
26 jun 2010
més enllà de la broma de l'entocentrisme, i de l'equiparació amb Hitler i Convergència (sempre original, sempre toca): creus q les organitzacions firmants no poden posar posts a indymedia?
això és censura dogmàtica de tamany mastodòntic (això sí, no etnocèntrica: gràcies, Ludd)
menys luddistes i més hakim bey amb un mínim de cintura i ironia i capacitat de superar les etiquetes q apliquen de forma acrítica i incessant, convertint les identitats (individuals i col·lectives, nacionals, de gènere, de classe o del q cadascú vulgui fer) en tabús fetitxes als quals atacar amb els mantra de sempre disfressats d'anarquisme. Trist.
Sindicat Terrassa