Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Les CUP voten a favor del burqa
22 jun 2010
L'Ajuntament de Manresa a votat a favor de la regulació del burqa, els regidors de CiU, PSC, ERC y PP y PxC han sumat 21 vots. Això no és cap prohibició en absolut, és simplement un texte demanant la mediació de la gent dur burqa.
Els regidors de les CUP i Iniciativa per Catalunya hi han votat en contra amb 3 vots.

Hem sembla molt bé que les CUP votin a favor del burqa el que ja no hem sembla tant bé és que no ho posin al seu programa polític, així la gent sap el que esta votant.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les CUP voten a favor del burqa
22 jun 2010
eres un demagogo de mierda, cualquier persona con dos dedos de frente sabe porque CUP ha votado lo que ha votado, dejate de tonterías de crío de parvulario.
Re: Les CUP voten a favor del burqa
22 jun 2010
Doncs a mi em semblaria aberrant fer del burqa un punt del programa polític, com si fos un problema important pel conjunt de la ciutadania. Oblidem-nos de l'habitatge, de la feina, dels bancs, de tot el fonamental, i fem campanya amb el burqa.
Re: Les CUP voten a favor del burqa
22 jun 2010
Quines ganes de fotre llenya el paller!!! La CUP sap perfectament el que vota i el que representa el burqa, però senzillament el que no volen és que s'utilitzi per fins electoralistes i això és el que fan alguns partits polítics actualment.
Re: Les CUP voten a favor del burqa
22 jun 2010
ets una miqueta curtet Jon, la mama quan et va engendrà t'hauria d'haver tingut cinc minutets més. No t'haguessin fet cap mal...
Re: Les CUP voten a favor del burqa
22 jun 2010

L’Ajuntament de Figueres cedeix i fa el joc al racisme dimarts, 22 juny de 2010

Allunyar les dones amb burca o niqab dels edificis municipals només aconseguirà empitjorar la seva situació

Davant la notícia que l’Ajuntament de Figueres ha acordat fer una modificació de l’ordenança de civisme perquè prohibeixi l’accés als locals municipals a les persones amb la cara tapada, la CUP vol remarcar que no es tracta d’un tema de seguretat als equipaments edificis municipals, sinó que aquesta decisió es pren exclusivament per vetar-hi l’entrada a dones que vesteixin burques o niqabs (una problemàtica actualment inexistent a la ciutat).

La Candidatura considera que la burca suposa un atac a la dignitat de les dones i a la igualtat en la relació entre els ciutadans. Aquesta prohibició, però, no solucionarà ni una cosa ni l’altra. Només aconseguirà allunyar aquestes persones de les instal·lacions municipals, uns dels espais que més els pot ajudar a superar per elles mateixes aquesta situació.

La CUP reclama valentia a l’ajuntament de la ciutat i passes fermes en polítiques socials que donin més poder a aquestes dones, i que no doni cobertura als discursos xenòfobs.

La CUP, a més, recorda que la situació d’indignitat d’aquestes dones es veu agreujada per una llei d’estrangeria que les condemna a la il·legalitat i les priva dels drets més elementals, que dificulta el seu accés al món laboral i educatiu i que, per tant, les fa més esclaves i dependents. Una llei que, a més, les posa en perill d’extradició si denuncien la violència de gènere.

CUP Figueres

Re: Les CUP voten a favor del burqa
22 jun 2010
Si a la prohibició del burka, però també les monges,capellans...
Re: Les CUP voten a favor del burqa
26 jun 2010
el burqa es una prenda de vestir...No estan prohibiendo el burqa, estan prohibiendo que vayamos con la cara tapada TODOS...me lo contais en la próxima mani,kistillos...
Sindicat Terrassa