Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Indymedia - CMI d'Alacant i de les Comarques del Sud renaix de les cendres i torna a estar operatiu
21 jun 2010
Benvolgudes companyes i companys, després de molts anys sense activitat, un petit grup de gent de diverses procedències hem decidit donar una última empenta a aquest projecte que trobem tan necessari per a les nostres comarques. Volem que Indymedia Alacant- Centre de Mitjans Independents de les Comarques del Sud, servisca per visibilitzar i cohesionar les diferents lluites dels moviments socials que existeixen actualment a la terreta.

Com haureu observat han hagut molts canvis respecte al web anterior, abans utilizàvem el software Dada i actualment ens hem passat a Drupal, ja que ofereix més possibilitats i es millora el lloc web en molts aspectes.

El lloc web està dividit en tres columnes:

- La columna esquerra o editorial. És la més visible del lloc. Els articles d'aquesta columna són produïts pel col·lectiu editor i, generalment, ressalten aquells temes més destacats a la columna de la dreta (publicació oberta).

- La columna d'enmig. És on apareix el fil de notícies de la publicació oberta i que, juntament amb l'editorial, és l'ànima d'Indymedia. Els articles que apareixen en el fil de notícies són publicats pels usuaris i les usuàries de manera lliure i la seua publicació és immediata. Les notícies estan dividides entre locals i globals. A la vegada, dins de les notícies locals, tens l'opció de triar la teua comarca. Els blocs comarcals o intercomarcals creats són: la Costera/Vall d'Albaida/Alcoià/Comtat, la Safor/les Marines, l'Alacantí, el Vinalopó i el Segura.

- La columna de l'esquerra. Ací trobaràs la graella del calendari i, just baix, les activitats dels calendari programades per als propers dies. A més, hi ha també una enumeració de les diferents pàgines principals de la xarxa global Indymedia.

Recorda que Indymedia ets tu , per això t'animem a que faces ús de la publicació oberta o que et poses en contacte amb el col·lectiu per paticipar activament.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Indymedia - CMI d'Alacant i de les Comarques del Sud renaix de les cendres i torna a estar operatiu
21 jun 2010
www.alacant.indymedia.org
Sindicat Terrassa