Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Una excavadora enderroca les cases buides per evitar noves ocupacions al barri de Bon Pastor
20 jun 2010
L'Ajuntament de Barcelona ha enviat una excavadora que ha començat a enderrocar les cases buides, per tal d'evitar que es produeixin noves ocupacions
Ahir a la tarda, un grup de veïns han llençat a terra les parets de maons que en tapiaven els accessos i s'hi han instal·lat al seu interior a les Cases Barates del Barri del Bon Pastor de Barcelona. Poc abans de les nou del vespre, la majoria dels ocupants han deposat la seva actitud, tret de dos.

Un grup de veïns havien ocupat ahir a la tarda 14 cases de les conegudes popularment com a Cases Barates, al barri del Bon Pastor. Els veïns es queixen que l’actual situació econòmica els impedeix poder pagar una casa i reclamen com a habitatge habitual.

Poques hores més tard, la Guardia Urbana s'han desplaçat a l'indret i s'ha generat certs moments de tensió. Després han arribat els Mossos d'Esquadra i la majoria de veïns han abandonat l'ocupació. Finalment, però, només dos dels habitatges segueixen ocupats.

Paral·lelament, una excavadora de l'Ajuntament que ha començat a enderrocar les cases buides, per tal d'evitar que es produeixin noves ocupacions.

Les cases, estaven tapiades des del seu desallotjament el 2007, a l’espera de la demolició per construir-hi nous habitatges dins del projecte de remodelació de la zona.


Font: http://www.llibertat.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una excavadora enderroca les cases buides per evitar noves ocupacions al barri de Bon Pastor
20 jun 2010
no! les cases estaven tapiades des de feia un o dos anys. Les cases tapiades al 2007 estan derrocades ja, era la primera fase. Les que van destapiar-se ahir, pertanyen a la tercera i quarta fase, 600 cases del qual l'enderroc està previst dintre de 5-6 anys.
Sindicat