Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Unos encapuchados sabotean la sede de la Seguridad Social (La Vanguardia)
18 jun 2010
BARCELONA. Cuatro encapuchados atacaron durante la madrugada de ayer la delegación de la Seguridad Social en Barcelona. La citada sede oficial, ubicada en la calle Antoni Maria Claret, sufrió la rotura de una de las cristaleras de la entrada principal. Los testigos de los hechos sitúan la acción de sabotaje en torno a la 1.30 horas. Fuentes de los Mossos d´Esquadra explicaron que los encapuchados no dejaron pintada ni pasquín alguno en señal de reivindicación de algún grupo en concreto. / Redacción

(17 de junio del 2010)


COMUNICADO ENCONTRADO EN BCN INDYMEDIA:

Avui dia 16 de juny, de matinada, hem atacat el “Instituo Nacional de la Seguridad Social - Ministerio del Trabajo” situat al barri de Gracia (Barcelona), trencant les vidrieres de l'entrada principal a cops de martell. Durant l'atac el vigilant de l'edifici ha provat d’aturar l'acció, però sàviament ha canviat d'idea davant els advertiments del grup de seguretat encarregat de cobrir als/ les companys/es. Immediatament tots/es els/les participants ens hem dispersat pels carrers propers.

Amb aquest modest atac responem a la nova reforma laboral, aprovada aquesta mateixa tarda pel mateix ministeri atacat , i que en nom d'una il•lusòria millora econòmica no fa més que estrènyer encara més les cadenes que arrosseguem a peus i mans. L'Institut Nacional de la Seguretat Social, el Govern espanyol en el seu conjunt,i la Unió Europea, tots ells organismes que expressen el sistema capitalista i de dominació, continuen practicant acrobàcies i jocs malabars en l'intent de mantenir la situació tranquil•la i pacificar la societat enfront de la possibilitat de revoltes i lluites socials, precisament ara en moments de més salvatge explotació per part d'estats i empreses.

Aquest mateix sistema, històricament basat en segles de colonialisme , explotació de terres, “recursos”, i “mà d'obra” barata, mai ha renunciat a l'esclavitud, tan sols ha modificat les seves formes. .. N'hi ha prou amb fixar-se en la situació actual dels/les immigrants, amb o sense papers, i adonar-se de com els espremen en condicions laborals encara més dures o com expulsen d'una puntada de peu als que “no serveixen” fora de les muralles de la repugnant fortalesa Europa, aguditzant la pobresa més enllà d'aquestes i adaptant el rendible terror colonialista als nous temps.

Ens sobren motius i raons per a expressar el nostre odi i la nostra ràbia profunda contra tota aquesta dominació. Per això avui ataquem, per això somriem davant tot acte de revolta i per això saludem als/ les rebels, com saludem als/les vaguistes de fam del CIE de la Zona Franca i a tots/es els/les que amb els seus actes es neguen a baixar el cap davant la infàmia i els seus responsables.

Que la nostra ràbia s'estengui sobre ells com ells estenen la por sobre nosaltres!

Que cremi la ràbia com crema el foc sobre un jaç de palla morta!

Mori el xantatge assalariat, mori el treball, mori l'atur, mori la misèria i mori el luxe!

A terra els murs d’ Europa i dels diners!


(cas)

Hoy día 16 de junio, de madrugada, hemos atacado el Instituo Nacional de la Seguridad Social - Ministerio del Trabajo situado en el barrio de Gracia (Barcelona), rompiendo las cristaleras de la entrada principal a golpes de martillo. Durante el ataque el vigilante del edificio ha intentado detener la acción, pero sabiamente ha cambiado de idea ante las advertencias del grupo de seguridad encargado de cubrir a lxs compañerxs. Inmediatamente todxs lxs participantes nos hemos dispersado en las calles cercanas.

Con este modesto ataque respondemos a la nueva reforma laboral, aprobada esta misma tarde por el mismo ministerio atacado , y que en nombre de una ilusoria mejora económica no hace más que apretar aún más las cadenas que arrastramos en pies y manos. El Instituto Nacional de la Seguridad Social, el Gobierno español en su conjunto,y la Unión Europea, todos ellos organismos que expresan el sistema capitalista y dominación, continúan practicando acrobacias y juegos malabares en el intento de mantener la situación calmada y pacificar la sociedad frente a la posibilidad de revueltas y luchas sociales, precisamente ahora en momentos más salvaje explotación por parte de estados y empresas.

Este mismo sistema, históricamente basado sobre siglos de colonialismo , explotación de tierras, “recursos”, y “mano de obra” barata, nunca ha renunciado a la esclavitud, tan sólo ha modificado sus formas. .. Basta con fijarse en la situación actual de lxs inmigrantes, con o sin papeles, y darse cuenta de cómo los exprimen en condiciones laborales aún más duras o cómo echan de una patada a los que “no sirven” fuera de las murallas de la repugnante fortaleza Europa, agudizando la pobreza más allá de éstas y adaptando el rentable terror colonialista a los nuevos tiempos.

Nos sobran motivos y razones para expresar nuestro odio y nuestra rabia profunda contra toda esta dominación. Por eso hoy atacamos, por eso hoy sonreímos ante todo acto de revuelta y saludamos lxs rebeldes, como saludamos a lxs huelguistas de hambre del CIE de la Zona Franca y a todxs lxs que con sus actos se niegan a bajar la cabeza ante la infamia y sus responsables.

¡Que nuestra rabia se extienda sobre ellos como ellos extienden el miedo sobre nosotros!

¡Que arda la rabia como arde el fuego sobre un lecho de paja muerta!

¡Abajo el chantaje asalariado, abajo el trabajo, abajo el paro, abajo la miseria y abajo el lujo!

¡Abajo los muros de europa y del dinero!

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/396980/index.php:)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Unos encapuchados sabotean la sede de la Seguridad Social (La Vanguardia)
19 jun 2010
Molt bé! Fent-li el joc a la burgesia! Us aplaudirà aquesta actuació en favor dels seus interessos!

Fora col·laboracionistes d'Indymedia!
Sindicat Terrassa