Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La vaga de fam al cie va terminar, pero la lluita continua
17 jun 2010
La setmana passada va estar marcada per les lluites contra els CIE, iniciada amb la vaga de fam que va protagonitzar un bon nombre d'interns en el CIE de la Zona Franca. En un principi van ser més de 100; després, a causa de la repressió, van continuar la protesta unes 60 persones. Deportacions, antiavalots i més repressió. El nombre va anar disminuint a poc a poc. 10 persones. Ningú. Una de les últimes persones que continuava en vaga de fam va ser maltractada amb rotunditat.

Tot sembla que continua igual... o no. El director del CIE i molts policies estan nerviosos. Estan posant traves perquè es realitzin visites, sobretot a les persones que integren organitzacions que recolzen els presos. De moment, però, diversos col•lectius continuen presents al CIE, amb els familiars i visitant alguns interns. La lluita continua a l’exterior; la resistència i la lluita a l’interior, estem segurs que també. De fet, cada vegada són més les persones que desobeeixen i es neguen a pujar als avions i furgonetes que els tornen als seus països, malgrat que són conscients que després d'això apareixen les amenaces i els maltractaments. Es continuarà treballant perquè les persones que han patit maltractaments ho puguin denunciar, així com per denunciar-ho públicament.

A més a més, volem assenyalar que, segons ens consta, ja no admeten dones al CIE de la Zona Franca. I això no significa que ja no internin dones de les rodalies de Barcelona, sinó que les estan traslladant a València o a Madrid, amb la dificultat afegida que això comporta perquè les famílies puguin visitar les preses.

La lluita contra el CIE continua, i l'intent de teixir xarxes de resistència i solidaritat també. La vaga de fam, després de ser fortament reprimida, va finalitzar. Però la lluita es manté. Així ens ho han fet saber totes les persones que estan treballant contra els Centres d’Internament.

No pararem fins que es tanquin tots els Centres d’Internament d’Estrangers!

Més informació: http://www.lahaine.org/index.php?p=46316

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La vaga de fam al cie va terminar, pero la lluita continua
18 jun 2010
que no s'apagui la flama!
Sindicato Sindicat