Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Segueixen tancant cases al Bon Pastor: aquest matí, desallotjament i tapiat a les cases barates
16 jun 2010
Amb l'excusa de la Remodelació, el Patronat Municipal de l'Habitatge obliga veïns i veïnes del barri a marxar de les cases barates, amb qualsevol excusa: per poder recuperar cases i estalviar els reallotjaments i les indemnitzacions.
PKIMG_4687.JPG
PKIMG_4697.JPG
PKIMG_4734.JPG
Aquest matí uns treballadors del Patronat, assalariats amb diners publics, han tapiat una casa del Bon Pastor ón s'havia instal·lat una familia del barri, una noia jove, embaraçada, nascuda a les Cases Barates, amb el seu marit.


Patronat i Associació de Veïns han enganyat a aquesta família, convencent-los amb mentides a marxar-se de la casa, així el Patronat ha pogut estalviar-se les costes d'un judici legal per a desallotjar-los. Van dir-li que tot el que passés a la casa sería responsabilitat seva, i que haurien de pagar pels habitants anteriors de la casa.


Aquesta casa, que els assalariats del Patronat ja han vandalitzat per dintre, forma part de la QUARTA FASE D'ENDERROCS, per lo tant es quedarà ALMENYS 10 ANYS TANCADA, provocant insalubritat i inseguretat pels veïns de les cases del voltant.


A les Cases Barates de Bon Pastor segueixen vivint més de 600 families, tot i que el Patronat intenta amb qualsevol excusa que deixin les seves cases, per estalviar-se indemnitzacions i reallotjaments. De les 784 que hi havia, les primeres 145 van enderrocar-se al 2007, amb un brutal desallotjament d'algunes famílies que demanaven una indemnització. Les properes 192 seràn enderrocades a finals de 2010; i les últimes dues fases, amb la crisis econòmica actual, tardaràn dècades en acabar-se.


FIRMA PERQUE EL PATRONAT REASSIGNI LES CASES QUE ES QUEDEN BUIDES ALS VEÏNS DEL BARRI NECESSITATS: http://www.ipetitions.com/petition/casas_baratas_bonpastor/#sign_petitio
Mira també:
http://bonpastor.noblogs.org

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Segueixen tancant cases al Bon Pastor: aquest matí, desallotjament i tapiat a les cases barates
16 jun 2010
http://reixa-sri.blogspot.com/2010/06/segueixen-tancant-cases-al-bon-pas
Sindicat Terrassa