Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió
Encara més videovigilància al centre de barcelona
16 jun 2010
L'Ajuntament ha iniciat la instal·lació dels aparells a la Rambla, el Gòtic i el Raval
LAMALLA.CAT

o google reader
o yahoo
o delicious
o netvibes
o la tafanera
o digg
o technorati
o meneame
o wikio



El centre de la ciutat comptarà amb més càmeres de videovigilància. L'Àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament i el districte de Ciutat Vella van rebre als mesos de desembre de 2009 i febrer de 2010 les resolucions favorables de la Comissió de Control dels Dispositius de Videovigilància de Catalunya per instal·lar 16 dispositius de videovigilància a la zona de la Rambla, el Raval i el Gòtic.
Notícies relacionades

* Comencen a funcionar les càmeres de videovigilància de Femadas[23/12/2009]

L'autorització, tramesa a través de la Direcció General de la Policia de la Generalitat de Catalunya, destaca l'objectiu que les instal·lacions "es projecten com un servei de vigilància preventiva i permanent de les Rambles que incrementi la seguretat de tots els ciutadans i visitants".

La Comissió també considera que la documentació aportada per l'Ajuntament acredita el dispositiu com a solució tècnica que permet la vigilància permanent, l'optimització dels recursos humans, l'actuació de forma dissuasiva en la comissió d'actes delictius, així com proporcionar sensació de seguretat als usuaris de la via pública, i també detectar aglomeracions i persones que hagin pogut cometre actes il·lícits i facilitar la seva identificació.

S'instal·laran 7 càmeres a la La Rambla i 9 més al Raval i Gòtic.



Publicat 16/06/2010 11:35h
http://www.lamalla.cat/infolocal/area_barcelona/article?id=379449

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat