Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Jornades de repoblació 19-20 Juny a Can Forkall
13 jun 2010
Jornades de repoblació 19-20 Juny a Can Forkall
Finalment reprenem aquest cap de setmana vinent (19-20 de juny) les Jornades de Repoblació que s'haurien d'haver fet aquest cap de setmana passat a Can Forkall i que vam haver d'anul·lar pel mal temps.

Tornem a adjuntar (veure més avall) la proposta de programa i un doodle (http://www.doodle.com/s5348p7aneynmuef) per a gestionar quantes persones serem i el transport. Sabem que el temps per a organitzar-vos i omplir el doodle és una mica just però en la mesura que pugueu apunteu-vos per a poder fer una previsió en nombre de persones i per a que pugueu oferir i demanar places de cotxe per a compartir el transport.

PD: També aprofitem per a informar-vos de que aquest DIJOUS 17 de JUNY fem un sopador al CSO La Carboneria (c/Urgell, 30 amb Floridablanca, -Bcn-). Si esteu interessadxs en conèixer el projecte de Can Forkall i del Grup de Repoblació a les 19h hi haurà una presentació d'aquests projectes. També és possible que fem algun taller relacionat amb la vida al camp. Cap a les 21h començarà el sopar (vegà).

-----

Proposta de programa:

Podem modificar-lo en funció de les necessitats i ganes de les persones que vinguin!

DIVENDRES:Acollim a les persones que preferexin venir divendres a la tarda i així llevar-se dissabte ja al lloc.

DISSABTE

10h BENVINGUDA I (RE)TROBADA

11h-13h PRESENTACIÓ I RUTA PEL PROJECTE

13-14h EXPLICACIÓ D'ALTRES PROJECTES DE PERSONES DEL GRUP DE REPOBLACIÓ

14h-16:30h DINAR

16:30-19:30h DINÀMICA I DEBAT: PER QUÈ REPOBLAR?
Compartim i reflexionem sobre els projectes que volem engegar o hem engegat i debatim les implicaciones de la repoblació com a forma d'acció política.

19:30h Moment per a xerrar sobre els nostres projectes, conèixer-nos, intercanviar localitzacions, informació, fanzines, pensar i proposar noves trobades...

21h SOPAR I MÚSICA

DIUMENGE
Jornada de treball en alguna/es de les múltiples tasques que ens cal fer a casa (espurgar vinyes, treball a l'hort, construcció...). Pot ser un bon moment per a compartir forces i coneixements.

Logística:

MENJAR: Per a poder fer aquesta trobada aniria bé si les persones que vingueu podeu portar preparat algo per a dinar dissabte, i alguna altra cosa per a preparar els àpats de dissabte a la nit i diumenge (recicle, pa, verdures, llegum, arròs, pasta...el que pugueu!).

DORMIR: porteu sac de dormir, esterilles i tenda de campanya perquè no sabem quantes serem i potser no hi cabem totes a casa.

DESPLAÇAMENTS:
-Cotxe: estaria bé oferir les places de cotxe que quedin lliures a les persones que no en disposin ja que l'accés amb transport públic és complicat i així també aprofitem el viatge. (Al doodle que vam preparar, a sota de tot hi ha un apartat per a 'comentaris', allà podeu comunicar-vos i posar-vos d'acord).

-Transport públic: l'accés amb transport públic és complicat. La parada de tren més propera és a Valls i d'allà es pot agafar un autobús que va fins a Pont d'Armentera (Només de Dilluns a Divendres). De Pont d'Armentera a la casa hi ha uns 20 minuts caminant.
Les persones que no puguin coordinar-se amb algú per poder venir en cotxe el dissabte que es posin en contacte amb nosaltres el més aviat possible per a veure com es pot solucionar i, si cal, fer una recollida col·lectiva a primera hora del matí a l'estació de Valls.
A partir de dijous serà difícil posar-nos en contacte amb nosaltres ja que allà no tenim internet, hi ha poca cobertura de mòbil i les bateries dels mòbils se'ns acaben ràpid! Així que ho hem de saber amb temps per a que no es quedi ningú despenjada ni ningú sense poder venir!

COM ARRIBAR:

Can Forkall està en un Mas aïllat entre els pobles de Querol i Pont d'Armentera, concretament ens trobem entre el Kilòmetre 29 i 30 de la carretera C-37 que els conecta (a granstrets està entre Igualada i Valls). Posarem una indicació a l'entrada del camí ja que està en una curva una mica tancada.

mapa can forkall.jpg


*Gossos:
Per estalviar problemes, eviteu portar gossos ja que suposa una complicació controlar quan s'ajunten vàris i a casa ja en tenim. A més tenim gats, gallines i l'hort. No volem que això sigui un impediment per a venir, així que si no tinguéssiu altra opció porteu-lo.

CONTACTE:

Per a qualsevol cosa podeu contactar amb nosaltres a través de: canforcall ARROBA gmail.com
Mira també:
http://www.decreixement.net/grup/repoblacio
http://www.podem.cat/nodedegrup/repoblacio-repoblacion

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa