Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Lleida] Les cassolades s’eixamplen davant l’imminent decretazo laboral del Govern espanyol
11 jun 2010
L’Assemblea Ciutadana contra la Crisi de Lleida convocarà a les xarxes ciutadanes de la ciutat per a la propera cassolada del 17 de juny
IMGP9438p.jpg

L’Assemblea Ciutadana “La Crisi que la paguin els rics” de Lleida va aconseguir en la cassolada d’ahir dijous 10 un creixement significatiu de participants davant l’imminent decretazo laboral que el Govern central aprovarà la setmana vinent.

Una cinquantena de persones es van aplegar davant la seu del PSC a Lleida per protestar contra les retallades socials i van fer una crida a la participació de la ciutadania, organitzacions veïnals, socials, culturals, sindicals i polítiques per a la propera cassolada del dijous 17 de maig.

L’assemblea ha iniciat una campanya en les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG) que ha començat a rebre respostes positives entre els milers d’aturats de Lleida.

IMGP9397p.jpg


PROPERA CONVOCATÒRIA:

Dijous 17 de juny a les 19,45h cassolada popular davant la seu del PSC-PSOE i del Ministeri d'Economia a Lleida (Plaça de l'IEI)

NO A LES RETALLADES SOCIALS. QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS
Des de l'Assemblea Ciutadana creada en la primera cassolada et convidem a afegir-te, cada dijous, a aquest acte de protesta. Volem convertir la plaça de l’IEI de Lleida en un espai d’expressió ciutadana on tothom pugui manifestar el seu malestar i les seves propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans i enfront la que els polítics estan responent retallant la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat. [Vegeu el manifest:http://suportponent.net/spip.php?article2591]

Alhora, en la tercerta cassolada vam fer públiques les quatre demandes concretes, en clau local, que vam aprovar i que volen ser un punt de partida de noves demandes al govern municipal per fer front a la crisi des de la ciutat:

1. Exigim a la Paeria el transport, aigua i llum gratuïts per les persones aturades.
2. Exigim que es doni suport institucional i polític a les persones que, degut a la crisi, no poden fer front a les hipoteques i es troben immerses en processos d'embargament: renegociació del deute sense interessos.
3. Demanem que la Paeria faci de mediadora per aturar el desnonament d'aquelles persones afectades per la crisi que no puguin pagar les seves hipoteques.
4. Requerim que es plantegi la necessitat de recuperar (o negociar amb els constructors la recuperació) de tots aquells pisos desocupats de la ciutat per cedir-los en usdefruit a les persones necessitades.

Que ens sentin els lladres i els seus còmplices!
Mira també:
http://www.suportponent.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa