Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Votación de la palabra república
10 jun 2010
VOTACIÓN DE LA PALABRA "REPÚBLICA" EN EL DÍA DEL IDIOMA CASTELLANO (mal llamado ESPAÑOL)

Puedes votar por la palabra República para el concurso que organiza el Instituto Cervantes, que se celebrará el próximo 19 de junio y será presidido por el rey ...Juan Carlos. A falta de varias semanas para el final, nuestra palabra figura entre las 5 primeras y es el momento más importante.

En el siguiente enlace, de la web del Instituto Cervantes,está el lugar donde puedes votar por tu palabra favorita; puedes pinchar arriba a la izquierda donde dice ·palabras del día y tu palabra favorita"

http://www.eldiae.es/clasificacion
Mira també:
http://www.eldiae.es/clasificacion

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Votación de la palabra república
10 jun 2010
doncs jo no trobo malament que es digui llengua eeecspanyola, pq en realitat fins que espanya no quedi reduïda a castella i alguna "autonomia " més la llengua castellana no és més que el vehicle d'expressió d'un moviment imperialista i genocida que és l'espanyolisme, és per això que no hi ha un "castellano inetrnacional", pq a a amèrica la gent s'hi va plantar exercint un programa imperialista, allà hi van dur la llengua de l'imperi, el mateix que aquí a catalunya que van implantar la llengua espanyola a les institucions per la força i amb males arts.
Hem d'acusar als castellans d'això? no
hem d'acusar a qualsevol que es digui espanyol, per espanyolista.
crec que l'instituto cervantes és un agent social més que treballa per aquest projecte espanyolista.
Re: Votación de la palabra república
10 jun 2010
i jo crec que tu hauries de descontaminarte de l'educacio de la gloriosa catalunya que vas aprendre al cole pijo de pedralbes i començar a preocupar-te per coses més importants.

Quin tufo a feixisme que fas (això si, català, no ecspanyol)
Re: Votación de la palabra república
10 jun 2010
el pobre no ha dit res per mereixer-se aquests insults... hi ha gent aquí que només busca excuses per barallar-se. I mira que internet es gran!!!
Re: Votación de la palabra república
10 jun 2010
Otro paso
Re: Votación de la palabra república
10 jun 2010
Si penso que dir que "la llengua castellana no és més que el vehicle d'expressió d'un moviment imperialista i genocida que és l'espanyolisme", i afegir que: "Hem d'acusar als castellans d'això" te un tufillo feixista.
Es obvi que la llengua castellana es molt mes que aixo.
Les llengues no tenen cap culpa de qui les faci servir, ni com les imposi. Culpar tot un poble dels crims dels sus governants, tambe trobo que es una mica greu.
Ni nosaltres, ni la nostra llengua no tenim la culpa de les salvatgades que varen cometre els catalans imposant la seva cultura, incloses llengua i religio, a sang i foc, exterminant poblacions, assasinant i fent desapareixer cultures a els llocs a on els hi portaven les seves aventures imperials.
Defensem la nostra llengua de manera justa, i ataquem a qui sho mereix, sense fer un pim pam pum facilon.
Re: Votación de la palabra república
11 jun 2010
Doncs, no. La cultura castellana es una cultura feixista i imperialista. I si tant t'agarada aquesta llengua maleida, per que no deixes de embrutar el catala amb el teu discurs proespanyolista. Que et quedi clar: Tots els castellans des-de el pesat de cervantes fins al pallasso de bisbal, passant per el fatxa del bono o el acabat de raul, el macarra del mourinho, el marieta del guti, valdano i tota la purria merengue, son tots una colla de imperialistes fastigosos. No plorare si desapareixen tots els llibres escrits en castella.
Re: Votación de la palabra república
11 jun 2010
En Mourinho és portuguès, i en Valdano argentí. A banda, qui embruta el català ets tu, que no saps ni escriure'l. I afegeixo que tens un problema identitari greu, i que ets un feixista de cap a peus.
Re: Votación de la palabra república
11 jun 2010
l'almogàver acaba recorrent als únics personatges públics que coneix bé, i és al món futbolero. no es tracta sinò d'un cap-buit (o bonehead en l'argot urbà anglosaxó adoptat per molts per aquí) més. El nick mateix ja és nazi de per sí...llavors, només em queda alertar als defensors a ultrança de la terra i de la llengua dels perillosos companys de viatge que tenen, i a veure si ho solucionen d'una punyetera vegada perque a mi cada cop em costa més dissociar una cosa de l'altra.
Re: Votación de la palabra república
12 jun 2010
Es nota que patiu molts la malaltia (epidemia) del autoodi.
Foteu pena.
Visca Catalunya lliure i socialista!
Visca Ferran II d'Aragó
12 jun 2010
Visca Ferran II d'Aragó, València, Mallorca i Barcelona, III de Sicília, V de Castella i I de Navarra. Amb títols també de Comte de Ribagorça, Duc de Montblanc, Príncep de Girona, Rei de Sicília, Rei d'Aragó, de València, de Mallorca i Comte de Barcelona, Rei de Castella, de Sardenya, de Nàpols, regent de Castella, i Rei de Navarra.

I sobretot, el cofundador d'Espanya després del gran pas que havia fet Ramón Berenguer IV.
Sindicato Sindicat