Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Acabem amb el setge a Gaza!
09 jun 2010
Convocatòria urgent d'accions davant delegacions de la UE sobre el setge a Gaza.
break-the-siege.jpg
Cal que la Unió Europea acabi amb el vergonyós i il•legal setge amb que Israel sotmet a Gaza. Des de fa 4 anys manté en condicions infrahumanes a un milió i mig de persones per haver votat democràticament a un partit que Israel no accepta; des de fa 43 anys, Israel bloqueja l'accés marítim a Gaza i controla les seves aigües territorials.

Les darreres accions violentes, amb ferits i morts, del govern ultraconservador d'Israel contra la “Flotilla de la Llibertat” en aigües internacionals i les amplíssimes reaccions en contra que arreu del món han suscitat crea un punt d'inflexió: no es pot continuar acceptant la impunitat i l'arrogància del Govern d'Israel i cal acabar amb el setge a Gaza.

El proper dilluns 14 de juny la Presidència Espanyola de la Unió Europea té la darrera oportunitat per fer avançar la pau a Orient Mitjà. Exigim, com a ciutadans i ciutadanes de la Unió, que el Consell d'Afers Exteriors aprovi un pla urgent per acabar en els propers dies amb el setge a Gaza.

Des del divendres 11 fins el dilluns 14, quan coneguem l'acord del Consell d'Afers Exteriors reunit a Luxemburg, estarem concentrats amb accions noviolentes davant de la Delegació de la Comissió Europea de Barcelona (P. de Gràcia, 90)*

Demanem a les organitzacions socials, sindicals, culturals, polítiques, acadèmiques, religioses... i a la ciutadania en general que recolzin aquesta demanda, que enviïn les seves declaracions al president de torn de la UE Sr. J.L. Rodríguez Zapatero, i que vinguin a llegir-les a la concentració **. Convidem també artistes, intel•lectuals i a tothom que ho desitgi a afegir-se a la concentració per mostrar la seva solidaritat i expressar-la amb silenci, poemes, cançons, dibuixos, etc.

Fem una crida a estendre accions semblants arreu d'Europa davant les institucions i delegacions de la UE, davant els Governs o Ministeris d'Afers Exteriors, davant, dels ajuntaments, perquè facin arribar aquesta exigència als respectius Governs.

No volem que la història ens jutgi perquè amb el nostre silenci i amb la nostra passivitat varem ser còmplices del camp de concentració més gran i més prolongat del segle XXI.

Pel respecte del dret internacional. Per la fi del setge i l'ocupació. Prou d'impunitat.

Convoca: Coordinadora d'entitats Amb Palestina al Cor www.alcor.palestina.cat

---

(*) Aquesta acció és la continuïtat d'una setmana de mobilitzacions a Barcelona contra la impunitat d'Israel – manifestacions del dilluns i del dissabte i, encadenament davant la Delegació del Govern el 4 i 5 de juny reclamant que el President Zapatero exigís l'accés del Rachel Corrie a Gaza.

(**) Organitzacions o persones que vulguin intervenir, confirmar dies i hores a ambpalestinaalcor ARROBA yahoo.com

Portaveus: + 34 635 437 485 / + 34 671 002 015

Premsa: +34 651 341 406 comunicacio ARROBA nova.cat www.noviolencia.nova.cat
Mira també:
http://palestina.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=654011%3Aacabem-amb-el-setge-a-gaza&catid=150%3Anoticies-pale

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acabem amb el setge a Gaza!
10 jun 2010
blablabla.. Israel Bó, qui digui el contrari TERRORISTA!
Re: Acabem amb el setge a Gaza!
10 jun 2010
Jaume, no et vaig veure a la mani contra israel del dissabte. Perquè no t´hi vas passar a explicar-nos les virtuts dels nazi-sionistes?
No, el Jaume no ha posat el primer missatge
10 jun 2010
El primer missatge no és meu, és d'un provocador.

Molt bé doncs, a partir d'ara no fare servir més le meu nom, n'utilitzare un altre a l'atzar. Serà pitjor perquè no sabreu mai si és la mateixa persona o no, però el provocador de dalt en té la culpa.

Fa pena que gent sense arguments es dediqui a suplantar personalitats per fer quedar malament als altres ja que no tenen cap altra argument vàlid.

El jaume de debó però us garaentixo que mai més utlitzare aquest nom. A veure qui ha sortit perdent provocador? A partir d'ara tindre dotze noms.
Hamas = Terrorista
10 jun 2010
La Unión Europea tiene a Hamas clasificado como grupo terrorista y lo único que deberia hacer es meter a estos islamofascistas en la carcel y ayudar a Israel en la lucha contra este cancer que es Hamas y nos afecta a tod@s
Re: Acabem amb el setge a Gaza!
10 jun 2010
Oh! Jaume, ets el mestre de la subversió!! ara que parles en castellà i sota el nom de "José" segur que ens enganyes a totes!! Ets un geni!!
Sindicat Terrassa