Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
[PCPC i JCPC] Vaga del 8 de Juny: la VAGA GENERAL és inexcusable!!
07 jun 2010
mayday10.jpg
La classe obrera i els sectors populars de Catalunya i la resta de l'Estat estem patint els efectes d'una crisi que no hem provocat: aproximadament 5 milions de treballadors són a l'atur (a Catalunya, 600.000) i al conjunt de l'Estat 1.200.000 no té subsidi d'atur i 1.300.000 ciutadans han perdut les seves llars per no poder pagar la hipoteca al no tenir feina. Els bancs, que han absorbit 90.000 milions de diners públics, es queden amb les vivendes dels pobres i, a més, els hi segueixen cobrant les hipoteques perquè les taxacions actuals de la habitabilitat són inferiors al total del dèbit restant dels préstecs. Les bosses de fam s'acumulen a la voràgine del marasme de la marabunta indigent al llarg del nostre país, com tornar a la primera meitat del s. XX.


Els taurons del capitalisme internacional temen no poder cobrar les ingents quantitats de diners que han estat prestant a la banca espanyola i al govern pels seus negocis els beneficis dels quals se'ls han quedat a través de paradisos fiscals dels primers i la simonia laica prevaricadora aplicada pel nepotisme de la corrupció als pressupostos de les infraestructures controlades per les màfies que en governs i ajuntaments ens manen. Les receptes que imposen per assegurar el rescat de la usura, el Fons Monetari Internacional (FMI), Unió Europea (UE) i el mateix Obama, el cap suprem de l'imperialisme ianqui-mundial, igual que a Grècia i Portugal, són les de pujar l’IVA, reformes laborals per flexibilitzar la negociació salarial i els acomiadaments. De forma immediata retallada dels sous dels funcionaris humils i un pla de restricció de les pensions en la perspectiva de desviar de públiques a privades. El govern Zapatero, submís a l'estratègia del vampirisme capitalista, aplica un paquet de mesures en la via que la crisi la paguin els pobres per tal que es mantingui i creixi l'enriquiment dels rics.


Els comunistes, el PCPC, des del començament d'aquesta crisi venim denunciant aquesta insostenible situació que porta a la depauperació de la classe obrera; criticàvem la passivitat del reformisme sindical compromès amb els interessos dels poderosos del sistema burgès i els reclamàvem la convocatòria de la VAGA GENERAL. La convocatòria de vaga dels empleats públics per al dia 8 de juny, no només és saludada i recolzada pel PCPC, obre una perspectiva de combat que cal eixamplar ampliant la mobilització sostinguda de la unitat de les forces revolucionàries per arribar a una VAGA GENERAL que empenti a una sortida diferent de la crisi, dels designis dels capitalistes.


Cridem a totes les forces revolucionàries i populars per articular un ampli Front d'Esquerres que, en principi, condueixi a la VAGA GENERAL sota el lema de: nacionalització de la banca, congelació d'hipoteques a famílies en atur, assegurança d'atur indefinit; paralització de les privatitzacions i retorn de les realitzades sobre serveis estratègics; progressivitat fiscal, per la sortida de la UE; retorn de totes les tropes de l'estranger; reducció de la despesa militar i altres despeses parasitàries; drets per a la població immigrant, ningú és il•legal; Procés Constituent Republicà.


El Comitè Executiu del PCPC manifesta la seva total disposició a sumar-se a aquesta crida del 8 de juny i a qualsevol altre que es pugui realitzar amb orientació similar a la que s'exposa en aquesta Resolució.


CONTRA LA CRISI DEL CAPITAL, VAGA GENERAL JA!! TOTES I TOTS AL CARRER EL 8 DE JUNY!
Mira també:
http://www.comunistes.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more