Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Jornades de Repoblació 12-13 Juny a Can Forkall
07 jun 2010
Jornades de Repoblació 12-13 Juny a Can Forkall
Proposta de programa:

Podem modificar-lo en funció de les necessitats i ganes de les persones que vinguin!

DIVENDRES

Acollim a les persones que preferexin venir divendres a la tarda i així llevar-se dissabte ja al lloc.

DISSABTE

10h BENVINGUDA I (RE)TROBADA

11h-13h PRESENTACIÓ I RUTA PEL PROJECTE

13-14h EXPLICACIÓ D'ALTRES PROJECTES DE PERSONES DEL GRUP DE REPOBLACIÓ

14h-16:30h DINAR

16:30-19:30h DINÀMICA I DEBAT: PER QUÈ REPOBLAR?
Compartim i reflexionem sobre els projectes que volem engegar o hem engegat i debatim les implicaciones de la repoblació com a forma d'acció política.

19:30h Moment per a xerrar sobre els nostres projectes, conèixer-nos, intercanviar localitzacions, informació, fanzines, pensar i proposar noves trobades...

21h SOPAR I MÚSICA

DIUMENGE

Jornada de treball en alguna/es de les múltiples tasques que ens cal fer a casa (espurgar vinyes, treball a l'hort, construcció...). Pot ser un bon moment per a compartir forces i coneixements.


Logística:

Per a fer més fàcil l'organització, vam preparar un doodle (http://www.doodle.com/gk68zmm4thyg2p5t) on podeu confirmar assistència i utilitzar el fòrum per a coordinar i compartir els desplaçaments.


MENJAR: Per a poder fer aquesta trobada aniria bé si les persones que vingueu podeu portar preparat algo per a dinar dissabte, i alguna altra cosa per a preparar els àpats de dissabte a la nit i diumenge (recicle, pa, verdures, llegum, arròs, pasta...el que pugueu!).

DORMIR: porteu sac de dormir, esterilles i tenda de campanya perquè no sabem quantes serem i potser no hi cabem totes a casa.

DESPLAÇAMENTS:

-Cotxe: estaria bé oferir les places de cotxe que quedin lliures a les persones que no en disposin ja que l'accés amb transport públic és complicat i així també aprofitem el viatge. (Al doodle que vam preparar, a sota de tot hi ha un apartat per a 'comentaris', allà podeu comunicar-vos i posar-vos d'acord).

-Transport públic: l'accés amb transport públic és complicat. La parada de tren més propera és a Valls i d'allà es pot agafar un autobús que va fins a Pont d'Armentera (Només de Dilluns a Divendres). De Pont d'Armentera a la casa hi ha uns 20 minuts caminant.
Les persones que no puguin coordinar-se amb algú per poder venir en cotxe el dissabte que es posin en contacte amb nosaltres el més aviat possible per a veure com es pot solucionar i, si cal, fer una recollida col·lectiva a primera hora del matí a l'estació de Valls.
A partir de dijous serà difícil posar-nos en contacte amb nosaltres ja que allà no tenim internet, hi ha poca cobertura de mòbil i les bateries dels mòbils se'ns acaben ràpid! Així que ho hem de saber amb temps per a que no es quedi ningú despenjada ni ningú sense poder venir!

COM ARRIBAR:

Can Forkall està en un Mas aïllat entre els pobles de Querol i Pont d'Armentera, concretament ens trobem entre el Kilòmetre 29 i 30 de la carretera C-37 que els conecta (a granstrets està entre Igualada i Valls). Posarem una indicació a l'entrada del camí ja que està en una curva una mica tancada.

mapa can forkall.jpg


*Gossos:

Per estalviar problemes, eviteu portar gossos ja que suposa una complicació controlar quan s'ajunten vàris i a casa ja en tenim. A més hi ha les gallines i l'hort. No volem que això sigui un impediment per a venir, així que si no tinguéssiu altra opció porteu-lo.

CONTACTE:
canforcall ARROBA gmail.com

Més informació:

http://www.doodle.com/gk68zmm4thyg2p5t
http://www.decreixement.net/grup/repoblacio
http://www.podem.cat/nodedegrup/repoblacio-repoblacion


SALUT!

This work is in the public domain

Comentaris

CANCELADES Jornades de Repoblació a Can Forkall
10 jun 2010
Degut a les ultimes pluges el riu que atravessa Can Forkall ha crescut, dificultant l'accés a la casa. es preveu que continui plovent aquest cap de setmana i per aquest motiu hem decidit cancelar les jornades de Repoblació previstes per al 12 i 13 de juny, fins a nova data. Disculpeu les molésties!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more