Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Vaga del sector públic del 8 de juny de 2010
06 jun 2010
La CNT-AIT de Barcelona vol donar suport a la convocatòria de vaga del dimarts 8 de juny, i fa una crida als treballadors i treballadores perquè s'uneixin a les manifestacions convocades.
logo_sov_barcelona_cuadrado.jpg
La CNT-AIT de Barcelona vol donar suport a la convocatòria de vaga a la ciutat de Barcelona del proper dimarts 8 de juny. La CNT-AIT fa una crida als treballadors i treballadores afectats perquè s’uneixen a les manifestacions convocades, així com a la realització del dia de vaga contra la greu retallada social que significa la política econòmica tant del govern català com espanyol.

A la situació actual, amb una taxa d’atur oficial que supera el 20% de la població activa, amb retallades salarials generalitzades en el sector privat, empitjorament en les condicions laborals, s’uneix ara la major retallada salarial en el sector públic realitzada mai des del final del franquisme.

Congelació de les pensions, retallada en una mitjana d’un 5% dels sous dels treballadors del sector públic, empreses públiques i concertades, increment d’impostos com l’IVA mentre es rebaixa els impostos que afecten a les rendes altes i a les empreses, argumentant la necessitat imperiosa de reduir dràsticament el dèficit públic.
No esperem res de cap govern, ja que aquests evidentment realitzen les polítiques que consideren oportunes en funció dels interessos estatals amb consonància amb els de les empreses. Només amb la contundència i la mà dura necessària s’aconseguirà parar l’empitjorament en les condicions laborals de tots els sectors productius.

¡¡¡NO A LES RETALLADES SOCIALS I LABORALS!!!

CNT-AIT BARCELONA

--------------------
Agència Confederal de Premsa CNT-Barcelona
Federació Local de Sindicats de Barcelona
Pl. Duc de Medinaceli, 6, Entr. 1ª ( Metro Drassanes, L-3)
Tel/Fax: 933 170 547 - sov(a)barcelona.cnt.es
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=702

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vaga del sector públic del 8 de juny de 2010
06 jun 2010
Hi ha alguna convocatòria pel dia 8 a part de la de cocos i ugt?
Re: Vaga del sector públic del 8 de juny de 2010
06 jun 2010

A les 19H a Jardinets de Gràcia hi ha convocada una manifestació per part de l'Esquerra Independentista (SEPC, Endavant, CAJEI, Maulets, CUP i COS) i la CGT.

Lluitant aturarem les retallades.


  • Defensem els serveis públics
  • Aturem la Reforma Laboral
  • Assenyalem els culpables de la crisi
Convocatòries CGT: http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article4001
07 jun 2010
8 de juny: manifestacions convocades per la CGT a Catalunya
Jornada de vaga del sector públic i de lluita social
CGT Catalunya | 5-6-2010 a las 18:29 | 202 lecturas | 4 comentarios
www.kaosenlared.net/noticia/8-juny-manifestacions-convocades-per-cgt-cat
[Aumentar tamaño texto] [Disminuir tamaño texto] [Versión para imprimir] [Enviar esta noticia] [Formato PDF] [Noticia anterior] [Noticia siguiente]

BARCELONA

- A les 11,30 del matí, començant a la Subdelegació del Govern, Roger Llúria/Mallorca per acabar a la Plaça de S. Jaume. Una manifestació alternativa a la convocada pels sindicats majoritaris, per ajuntar-nos amb els treballadors i treballadores dels serveis públics que entenen que la resposta al Govern ha de ser la Vaga General i no només per als “funcionaris”.

- A les 7 de la tarda, des dels Jardinets de Gràcia fins la Plaça Catalunya. Convocada per a tots els treballadors i treballadores, solidaries, siguin o no de l’Administració Pública, desempleats/es, joves, pensionistes, autòctons/nes i immigrants que vulguin manifestar-se i mobilitzar-se contra les amenaces i agressions del Govern i de la patronal que tots i totes sofrim.

GIRONA

- A les 12:00 h. s’anirà a la manifestació dels sindicats majoritaris, que surt de la Subdelegació del Govern, però separats amb un bloc propi.

- A les 19 h. Manifestació Cassolada convocada per CGT, sortida a l’oficina de Correos de Jaume I i final a la plaça del Vi.

TARRAGONA

- A les 12.00 hores, participació en bloc separat i diferenciat, conjuntament amb altres col·lectius i organitzacions de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, en la Manifestació dels sindicats majoritaris que recorrerà les seus de les tres administracions. Sortida Plaça de la Font (Ajuntament), carrer sant Francesc (Generalitat), plaça Tàrraco (subdelegació del govern).

LLEIDA

- A les 18 h. participació en la manifestació dels sindicats majoritaris formant un bloc propi i separat de la resta, conjuntament amb altres col·lectius. Punt de sortida: Plaça Víctor Siurana, davant del rectorat de la Universitat.

CGT Catalunya
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article4001
Re: Vaga del sector públic del 8 de juny de 2010
07 jun 2010
molt bé l'EI i la CGT dividint la classe treballadora...
Re: Vaga del sector públic del 8 de juny de 2010
07 jun 2010
Aviam pep, que podries mirar les convocatories i descobrir que coincideixen? Deu n'hi dó el que pots arribar a descobrir pensant 2 segons.
independència i socialisme

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more