Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Centenars de joves s'apleguen a la I Trobada Jove Reivindicativa del Clot-Camp de l'Arpa
06 jun 2010
Més de 300 joves assistiren al llarg del passat dissabte 29 de maig a la primera Trobada Jove Reivindicativa del Clot-Camp de l'Arpa.
1.JPG
2.JPG
La jornada, que tenia en la dinamització i el foment de l'associacionisme juvenil i la recuperació de l'espai públic els seus principals objectius, s'inicià a les 17:00 amb la realització de diverses activitats per part dels esplais Kasperle i SCV del Clot per als més joves. Posteriorment, la Pinya (Coordinadora de Joves del Clot-Camp de l'Arpa) organitzà un taller de dinàmica de rols sobre la reivindicació d'un futur casal jove al barri, a partir del qual els participants assumien diversos rols respecte aquesta qüestió. Un cop acabada aquesta activitat, s'inicià un taller de sexualitat, a càrrec de dues activistes feministes de Terrassa.

A partir de les 21:00 s'inicià el concert amb les actuacions de Wrong Way, Metastasis, Sunstroke i mälas lenguas, tots ells grups musicals de joves del barri, i d'Igitaia, grup de la vil·la de Gràcia. Durant el concert i aprofitant el canvi de grups, es realitzaren diverses mostres de cultura popular, a càrrec de la colla bastonera del barri ball de bastons del Clot i dels Diables del Clot.

Finalment, des de l'AJIC fem una valoració molt positiva de com es va desenvolupar la jornada i esperem continuar celebrant-la els propers anys. Així mateix, volem agrair a totes les entitats que van participar de la Trobada, sense les quals no haugés estat possible realitzar-la.
Mira també:
http://ajic.cat/
http://cajei.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Centenars de joves s'apleguen a la I Trobada Jove Reivindicativa del Clot-Camp de l'Arpa
06 jun 2010
Vaya reforms....

Es el camí per entrar a les institucions...
La super coordinadora amb centres civics de l'ajuntament...
Re: Centenars de joves s'apleguen a la I Trobada Jove Reivindicativa del Clot-Camp de l'Arpa
06 jun 2010
El de sobre hauria d'aprendre a llegir.

Els Joves del Clot tenen un casal okupat. La reivindicació és que els Casals de Joves i centres cívics siguin autogestionats pels mateixos usuaris, o sigui els joves i les entitats.

Aquí el que sobren són rabiosos que no saben ni llegir. Si le senergies que empreu en criticar als altres les fessiu servir per construïr alguna cosa potser no us caldria protestar tant doncs els coses anirien millor.

Sou la quintacolumna del sistema, els "antisistema" que ni construeixen ni fan res per destruïr el sistema, tot el ue feu és destruïr les alternatives que es plantegen.
Re: Centenars de joves s'apleguen a la I Trobada Jove Reivindicativa del Clot-Camp de l'Arpa
07 jun 2010
Quina rídicul has fet superrevolucionari.
Sindicat Terrassa