Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : guerra
video activista de barco a Gaza
05 jun 2010
Entrevista a David Segarra, activista de la Freedom flotilla

04/06/2010
16 min 33 seg

VIDEO
http://www.vilaweb.tv/?video=6200

This work is in the public domain

Comentaris

"Som l'autoritat i hem d'imposar l'autoritat"
05 jun 2010
Mahmud al-Zahar, líder de Hamàs a Gaza, fa palès a l'AVUI el seu discurs radical contra l'Autoritat Palestina i Israel i assegura que Turquia reaccionarà amb vehemència a l'assalt d'ahir a la flotilla i alliberarà la Franja.
Jana Beris
Gaza

Què voldria que fes l'Autoritat Palestina en la crisi actual?
L'Autoritat Palestina no farà res, perquè està contenta amb el que ha passat. L'ANP a Ram Al·lah és part del setge a Gaza.

¿Li exigeixen que negociï amb Israel?
No estem interessats en negociacions perquè no porten enlloc. El que exigim és que deixin les negociacions perquè fracassaran. L'opció del bàndol palestí fracassarà i això serà en favor de la nostra activitat.

¿Això inclou atemptats dins del territori israelià?
Aquesta és la nostra terra. No és Israel. Tot és la nostra terra, terra que va ser ocupada en diferents etapes. La primera, el 1948 amb la creació d'Israel, després el 1967.

Israel manté que no hi ha cap crisi humanitària a Gaza, que tots els dies hi entra mercaderies i ajuda humanitària, però que Hamàs s'ho queda tot encara que les mercaderies estiguin destinades a la població...
Nosaltres ho hem de controlar tot. Som el govern d'autoritat a Gaza. A les eleccions Hamàs va guanyar. Som l'autoritat i hem d'imposar l'autoritat.

¿Creu que el que ha passat amb la flotilla acabarà trencant el bloqueig marítim israelià a la franja?
Els dic des d'ara que sortiran més campanyes en direcció a Gaza, més grans i més fortes. La sang del Marmara [el vaixell assaltat] obrirà el bloqueig.

¿Creu que el bloqueig israelià no ha funcionat?
És evident que no. Fa quatre anys els israelians van pensar que el bloqueig suposaria la caiguda de Hamàs, però nosaltres hem aconseguit sobreposar-nos-hi.

¿També han aconseguit introduir armes i míssils, com diu Israel?
Ho sento, però no puc respondre-li.

¿El govern de Hamàs a Gaza és sòlid?
Per descomptat, tot i que Israel creu que Hamàs no ha d'existir.

¿I Hamàs creu que Israel pot existir?
Deixem-ho aquí.
Re: video activista de barco a Gaza
07 jun 2010
Si la pau depèn de Hamas ja podem agafar una cadira.

A més a més Hamas com a organització islamofeixista que és, té també com a objectiu eliminar tots els drets de la dona i els homosexuals de Palestina.
Re: video activista de barco a Gaza
07 jun 2010
Si, i ara es veu que als feixistes homòfobs com tu us interessen molt els drets de les dones i els homosexuals, panda d'hipòcrites

Cap integrisme ens alliberarà. Ni el dels islàmics ni el dels xenòfobs racistes

Llibertat pel poble palestí
Re: video activista de barco a Gaza
07 jun 2010
Quan vaig sentir que Israel deia que havien disparat en defensa pròpia perquè els activistes els van atacar amb pals i ganivets em vaig indignar per la increïble propaganda sionista per justificar els seus crims.

Gràcies als vídeos enregistrats per David Segarra i altres com ell, però, hem pogut compovar amb els nostres ulls que efectivament, extremistes van agredir i segrestar als soldats. I que la història que ens contaven els suposats "propalestins" era mentida.

Una vegada més la solidaritat amb els palestins utilitzada i manipulada al servei dels foscos interessos de les oligarquies àrabs i les seves lluites de poder. I nosaltres, de bona fe, recolzant els seus muntatges... fins quan?
Colera camping CNT