Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Suspesos en democràcia
03 jun 2010
(Carta publicada en el diari «El Punt» el dia 1 de juny de 2010)

Es posa a votació una decisió sobre la Diagonal amb tres opcions diferents, i surt molt majoritària una opció que no era la desitjada pel Govern de la ciutat. Molt bé: els ciutadans han decidit i s’ha de fer el que han decidit. És a dir: amb els mateixos diners fer altres actuacions. És una decisió popular diferent. No és cap fracàs. És un exercici normal de la democràcia. Ningú no ha de dimitir.

Però el senyor Hereu s’ho pren indegudament com un fracàs i demana la dimissió del presumpte «culpable» d’aquest fracàs. Mal fet. ¿És que es considera que el senyor Martí havia de manipular la població i que, com que no ho va saber fer, ha de plegar? De cap manera! I encara més: el senyor Trias, de CiU, demana que dimiteixi el senyor Hereu. (Ja no diguem el PP.) Un altre que tampoc entén la democràcia. Demano que es faci el que el poble ha decidit i que es reconsideri la dimissió del senyor Martí. I, per mi, els senyors Hereu i Trias estan suspesos en democràcia.

ANTONI FERRET. Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Suspesos en democràcia
03 jun 2010
Quand els politics estan tan distanciats de la gent, com a quedat demostrat, tots aquets politics haurien de dimitir! No serveixen!
Re: Suspesos en democràcia
04 jun 2010

PIM PAM TOMA LACASITOS!

Sindicato Sindicat