Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : laboral
L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
03 jun 2010
"ara és el moment de plantar cara, convocar una vaga general per defensar els nostres drets i no fer ni un pas enrere"
L'Avalot - Joves de la Unió General de Treballadors de Catalunya considera que tant les agressions a treballadors públics i pensionistes imposades pel govern central i català com els plantejaments que s'estan fent a la mesa del diàleg social per part del govern i de la patronal no deixen una altra sortida que la convocatòria urgent d'una vaga general a l'Estat.

L'Avalot considera que els treballadors i les treballadores hem de donar una resposta contundent a les mesures del govern de l'Estat -adoptades i fins i tot agreujades pel govern de la Generalitat- per reduir el dèficit públic, que tornen a perjudicar únicament les classes més desfavorides de la societat amb retallades salarials i socials, mentre que no es demana cap mena de sacrifici ni solidaritat als que més tenen i/o que ens han ficat en aquesta crisi econòmica (com, per exemple, el sector financer i especulatiu).


Aquesta situació només es pot agreujar amb la reforma laboral que vindrà. La patronal, amb els seus plantejaments maximalistes i immovilistes, està impossibilitant des d'un inici qualsevol tipus d'acord i està forçant el govern a decretar unes reformes que suposaran un pas enrere en els drets laborals i socials d'aquest país, especialment pel que fa a la gent jove treballadora, i que a més no serviran ni per crear més ocupació i per sortir de la crisi. Les propostes que planteja la patronal busquen un model de mercat de treball on els joves estiguem en situació de semiesclavatge i on s'imposi i es normalitzi la precarietat laboral al llarg de tota la vida i per al conjunt dels treballadors i les treballadores.


Per això, l'Avalot considera que ara és el moment de plantar cara, convocar una vaga general per defensar els nostres drets i no fer ni un pas enrere. Hem de deixar clar als governants que les agressions d'aquest tipus no quedaran sense resposta.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
03 jun 2010
Deixeu de penjar coses en nom de la Intersindical pallassos. FORA SINDICATS GROCS!
Re: L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
03 jun 2010
els feixistes del PP estan molt cabrejats, tenen por d´una vaga General indefinida i es dediquen a destruir el bon nom del moviment obrer i de la clase obrera en el seu conjunt- No hi ha més ruc que un ass assalariat votant CIU o PP
Re: L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
03 jun 2010
No és qüestió de porcs, és qüestió d´esquiirols. vencerem als qui que ens volen baixar el sou i als qui ens diuen que l´amenaça de la burgesia és l´atur, l´acomiadament o qualsevol altra codemna dins del centre de producció. Contra tots aquests, en tot els fronts de lluita perquè Vencerem. Contra la burgesia. vencerem! Com ho hem fet tantes vegades. VAGA GENERAL, QUE TREBALLI EL REI PERQUÈ NO TINDRÀ SUCCESOR! vISCA LA uNIÓ GENERAL DE tREBALLADORS!
Re: L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
03 jun 2010
8 e juny tothom a la vaga
Re: L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
03 jun 2010
Visca la Vaga general! Visca santa Coloma de Gramenet! Visca la nostra clase!
Re: L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
03 jun 2010
Després de la vergonyosa traició que UGT i CCOO porten més de trenta anys perpetrant als treballadors trobo d'un cinisme espatarrant alhora que d'un poc contacte amb la realitat bastant greu que ara UGT precisament vingui amb discursos de conflicte frontal amb una burgesia amb la que s'asseuen i pacten cada cop que els ho demanen en nom de la sacrosanta i maleïda pau social. Ho sento però sí que és qüestió de grocs, si no fos per tot això no estaríem aquí.

Ara bé, si les joventuts d'UGT estan més radicalitzades que els dirigents de la central que ho demostrin, però amb fets i no amb proclames: forceu-los a mobilitzar els afiliats, i a realment no fer ni un pas enrera. Amb declaracions com les que van fer quan es van anunciar les mesures del govern, "vaga de funcionaris i no descartem altres mobilitzacions", difícil ho teniu. Collons, si t'han declarat la guerra! Si això es veia venir, s'hauria d'haver fet la demostració de força ABANS de l'anunci de les mesures! Que estem en temps de pròrroga! És clar, els alliberats que decideixen no han de patir pas per arribar a final de mes, i amb una vaga a fets consumats per salvar la cara davant de la classe n'hi ha prou...

Tinc clar que si UGT i CCOO, les úniques forces que malauradament tenen el poder de convocar una vaga general que realment sigui general, finalment la convoquen, tinc clar que serà per pressió nostra des de l'esquerra i per demostrar a govern i patronal que encara són necessaris per mantenir la pau social. Tot i així, benvinguda sigui.

VAGA GENERAL JA! NO ESPEREM A QUE TOT EL PEIX SIGUI VENUT!
Re: L'AVALOT demana la convocatòria JA d'una Vaga General
04 jun 2010
UGT gilipolles:

1) El vostre partit en el govern, PSOE, és el que està aplicant unes mesures salvatges contra els treballadors.

2) Vaga general si, però d'una setmana, no d'un dia. La vaga d'un dia és un paripé i una merda de mesura de pressió.

3) Als alliberats sindicals com tu no us descompten el dia de vaga peerquè cobreu directament de l'Estat. Per això no teniu problema en dir el que hem de fer els reballadors.
Sindicato Sindicat