Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Comunicat del FRONT POPULAR PER L'ALLIBERAMENT DE PALESTINA davant el nou acte de pirateria criminal de l'entitat sionista
01 jun 2010
El FPAP, davant l'assalt de les forces d'ocupació israelianes contra la "Flotilla de la Llibertat per a Gaza" a alta mar la matinada d'avui que va causar la mort i diverses ferides a diversos activistes solidaris internacionalistes, considera l'assalt com un nou crim israelià i com un acte de pirateria que obeeix a un organitzat terrorisme d'estat que desemmascara la veritable cara racista i feixista de l'ocupant.

Així mateix, el FPAP, i mitjançant un comunicat de premsa, expressa la seva total solidaritat amb els activistes internacionalistes i insta a les institucions de les Nacions Unides i als homes i dones lliures de tot el món, a intervenir per garantir la immediata protecció dels activistes internacionals, a condemnar l'ocupació i a garantir la seva opinió davant els Tribunals Internacionals, instant al Secretari General de Nacions Unides a convocar una sessió extraordinària per debatre sobre la criminal agressió que sobrepassa el dret internacional i la Quarta Convenció de Ginebra.



I en aquest sentit, el FPAP insta els pobles àrabs i islàmics, i a tots els pobles lliures del món a expressar el seu rebuig a aquest nou acte de pirateria i el seu rebuig a les contínues polítiques criminals contra els fills del nostre poble palestí, a rebel·lar-se davant l'ocupació i a manifestar-se davant les ambaixades israelianes per condemnar els seus continus crims i exigir un necessari fi del bloqueig imposat sobre la franja de Gaza, instant a la Lliga dels Estats Àrabs a assumir les seves responsabilitats davant els nous esdeveniments i, a convocar una sessió extraordinària dels ministres d'afers exteriors àrabs per prendre unes serioses resolucions que posin fi al enrenou israelià.

Així també, el FPAP, ha exigit a les faccions palestines unificar els seus criteris i agilitzar les seves gestions per posar fi a l'estat de divisió actual, en nom de poder estar units per fer front a les contínues polítiques agressives.


Font: pàgina web del FPAP (08:34 hs. 2010.05.31)

Traduït de l'àrab per Jamal Halawa.

Traduït al català per l'equip web de comunistes.org
Mira també:
http://www.comunistes.org

This work is in the public domain

Comentaris

No aneu tan lluny
01 jun 2010
Aquesta gent no hauria d'haver sortit mai del seu poble i prendre part en un conflicte del qual ells no en formen part a no se que en vulgin formar part.

Molt fàcil això de criticar Israel quan les bombes de Hamas no et cauen a tu i a la teva familia al damunt.

No aneu tan lluny en vaixell, eppp, agafeu l'autobus cap a Euskal Herria que no cau tan lluny, ara bé no farda tant amb els amics i defenssar Batasuna al bar tampoc, perquè Hamas i Batasuna fa no fa és el mateix.
Re: Comunicat del FRONT POPULAR PER L'ALLIBERAMENT DE PALESTINA davant el nou acte de pirateria criminal de l'entitat sionista
01 jun 2010
Jaume, ets un malparit!

Deixa de vessar la teva opinió feixista d´una puta vegada. O apareix amb aquestes opinions en una concentració per Palestina i veuràs què en pensem.


A la gent d´Indymedia Bcn: Ja n´hi ha prou de llegir l´opinió d´aquest nazi-sionista! Esborreu ja el comentaris.


Salut!
Visca la Terra i mori l´estat d´israel!
Sindicato Sindicat